Şimdi Ara

American Megatrends Kısmında Donma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC burada kalıyor , biosa girmek için del basıyorum bekliyor işte .. her neyse cevaplarınızı bekliyorum.

• - Sistemin çok eskiye benziyor , Boot Menu'de sorun var ?
  • Maize M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızı elektrikten keserek bios pilini çıkarın ve 5 sn bekleyin sonra tekrar yerine takın ve bilgisayarınızı açın F1 e basmanız gerekebilir.
  • Dediklerinizi yaptım şimdide ekrana görüntü gelmiyor.
    Bu şekilde bir sorunla karşılaşmıştım bir türlü çözemedim en sonunda yaptığım şey tüm parçaları söküp güzelce temizleyim doğru bir şekilde eksiksizce yerine takmak oldu ve bilgisayar açıldı yani demem şu çalışan bir sistem çalışmamazlık yapıyorsa son çare çıkarın temizleyin düzgünce takın :)

1 Sene öncesine kadar çok kasayla uğraştım şimdi bri kasa geldi 2 haftadan beri yatıyor :) Sorunu biosta kalması bakmadım ve uğraşmadım çünkü eski pclerden bıktım :)
    Pili takmadanda çalıştırın onu söylemeyi unttum :)
  • Teşekkürler oldu şuanda ise Starting Windows ( Windows Başlatılıyor ) yazısından sonra Siyah bir ekran geliyor ve en altta Physical memory disk : sayılar var , 100 olunca resetleniyor pc.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ram Sorunu [no signal]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi baktımda dumping physical memory disk : yazıyor
  • RAM veya Anakartın RAM slotlarında sorun olması kuvvetle muhtemel... Fakat sistemin çok eski... Üzerinde emek harcansa bile düzeleceğine pek emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typedef

RAM veya Anakartın RAM slotlarında sorun olması kuvvetle muhtemel... Fakat sistemin çok eski... Üzerinde emek harcansa bile düzeleceğine pek emin değilim.

typedef Doğru soyluyor sistemin cok eski Format atın belki yani belki düzelir ?
  • şuanda format attım windows başlatılıyor kısmından sonra pc kendi kendine reset atıyor.
  • Ram arızası.Birden fazla ram varsa farklı slotlarda teker teker takarak deneyin.Yoksa para harcamanızı tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Siz Hiç ugraşmayın PC'yi çöpe atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.