Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
78
Favori
118.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dlc dendi de bedava güncelleme olarak geldi demek istedim
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın bir anlık boşlukta bulundum anlayamadım

Ama Ats için çıkacak tırlarda fiyatlandırma ''olabilir'' durumunun resmen ön ayağını attı SCS

Yeni kasa VNL çıktı diyelim çıktı bir de ne görelim 20 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 3 Aralık 2018; 2:34:41 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    estağfurullah bende eksik yazdım valla sadece tırı paralı yaparsa zor satar bence
  • Sonunda 20 küsür seviyeyi geçip düzgün bir tır alabildim,gerçi Volvo'nun galerisini bulamadığımdan bir türlü alamamıştım

Boya setine uysun diye arka jantları bu şekilde yaptım,biraz apaçi eli değmiş gibi oldu ama tır oldukça sade aslında

Ets'den sonra gerçekten Ats oynamak insana biraz zor geliyor,o alışılagelmişin dışında olan koskoca burun ve manevra farkı açısından büyük fark var

Tam alışayım yılbaşında direkt Oregon almayı düşünüyorum,Ets'den ziyade Ats'yi dlc açısından hiç şımartmadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Aralık 2018; 14:41:35 >

buraya yazsan söylerdik las vegas dayddı Oregonu tavsiye ederim çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Aralık 2018; 17:24:9 >
  • Hepinize merhaba, Oyunu satın aldım yanına da bir tane dlc almak istiyorum. Mexico'yu mu alayım Oregonu mu? Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Cella kullanıcısına yanıt
    Oregon çok daha detaylı ve güzel mantık olarak her şekilde Oregon

Fakat Scs bir sürpriz yapıp Dlc'ye sadece %10 indirim yapmayı uygun görmüş

Sakın o dlcye 26 lira vermeyin parasını hak ediyor diyenler çıkar belki ama katılmıyorum,dlclerin fahiş fiyatlarına millet göz yummaya öylesine alışmış ki laf kondurmuyorlar sanki babalarının firması

Başka zaman çok daha fazla indirim görür zaten Scs ürünlerini sürekli indirime sokuyor

Mutlaka şimdi alacağım derseniz aldığı indirim için New Mexico olsun ama alternatif olarak;

Bu ağır yük paketini alabilirsiniz

Sadece acele etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 21 Aralık 2018; 12:42:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Oregon çok daha detaylı ve güzel mantık olarak her şekilde Oregon

Fakat Scs bir sürpriz yapıp Dlc'ye sadece %10 indirim yapmayı uygun görmüş

Sakın o dlcye 26 lira vermeyin parasını hak ediyor diyenler çıkar belki ama katılmıyorum,dlclerin fahiş fiyatlarına millet göz yummaya öylesine alışmış ki laf kondurmuyorlar sanki babalarının firması

Başka zaman çok daha fazla indirim görür zaten Scs ürünlerini sürekli indirime sokuyor

Mutlaka şimdi alacağım derseniz aldığı indirim için New Mexico olsun ama alternatif olarak;

Bu ağır yük paketini alabilirsiniz

Sadece acele etmeyin
    detaylı cevabınız için teşekkür ederim. 23'ünden sonra alacağım bu paketi.

• Ets'de burunsuz tırların dönebileceğı açıya alıştığımdan bu oyuna girince her seferinde afallıyorum,hani zevkine biraz daha genişten alıp o tatmin duygusu olur ya dış kameraya geçmeden heh işte bu oyunda burun hak getire arada çarpıyorum

Ayrıca Washington dlcsi umarım Oregon kadar kaliteli olur daha almak nasip olmadı beyfendiler çıktığından beri %10 indirim yaptığından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 17 Şubat 2019; 12:38:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SCS'ye para lazım zam bile yiyebilir
  • 1.35 Beta sürümü gelmiş,oyun arada çökebiliyor

Washington Dlc'si de unutuldu nedense

• Multiplayerı bomboş sırf bu yüzden ets2 oynuyorum. Fakat ats hem tırlarıyla hem grafiğiyle çok daha hoş. Washington dlc si ile canlansa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Haziran 2019; 14:14:48 >
  • kim ne derse desin ats, ets 2 den çok daha iyi bir oyundur multisi falan umurumda değil o yolların kalitesi ve dlc'ler kendini tekrar eden ets'yi 10 kere sollar
  • ATS Washington Release Date Announcement
    steamcommunity.com
    Euro Truck Simulator 2 :: ATS Washington Release Date Announcement
    https://steamcommunity.com/games/227300/announcements/detail/1613891161360888206

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Ek olarak videoyu da ben koyayım abi

Efsane bir harita geliyor,zaten Ats'nin haritaları Ets'ye kıyasla çok daha güzel

Artık şu tırların marka/modelini arttırmak için çabalasalar keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Ek olarak videoyu da ben koyayım abi

Efsane bir harita geliyor,zaten Ats'nin haritaları Ets'ye kıyasla çok daha güzel

Artık şu tırların marka/modelini arttırmak için çabalasalar keşke
    Eline sağlık.

• Sizinle Washington'daki ilerlememizi paylaşmayı sevdik ve haritaya yapılan son dokunuşlarla artık bir tarihi onaylamaya hazırız...​

ATS için Washington harita genişletmesinin 11 Haziran 2019'da yayınlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.​

Umarız bu kısa fragman kendiniz için neler yaşayabileceğinize dair kısa bir fikir verir.​

Ve sizin de gördüğünüz gibi, Washington sürücülerin keşfetmesi için içerik açısından zengin olacak...​

3800 mil yoğun karayolu ağı
    16 yepyeni şehir (Vancouver, Longview, Aberdeen, Olympia, Tacoma, Seattle, Everett, Port Angeles, Bellingham, Omak, Wenatchee, Yakima, Kennewick, Grand Coulee, Spokane, Colville)
    20'den fazla kent simgesi, köprüsü
    10 orijinal tır durağı
    Keystone Limanı, Townsend Feribotu
    Spokane salıncak köprüsü
    Grand Coulee barajı
    Washington'un ikonik dağları (St. Helens ve Rainier Dağı)
    Zorlu cliff road günlüğü
    Dinamik hız limitleri ve LED işaretler
    Yeni benzersiz kargolar: uçak motorları, sırtlama kamyonları, bot...
    Büyük ve gerçekçi limanlar (Seattle, Tacoma, Everett)
    Birçok benzersiz kavşak
    Farklı şirket rıhtımları: yat üreticileri, geniş çiftlikler, malzeme depoları...
    Washington'a özgü başarıların kilidini aç

Bu harita genişlemesinin yakında çıkmasıyla birlikte, önümüzdeki hafta sonu için çevrimiçi görünen haberleri, incelemeleri, resimleri ve videoları göreceksiniz. Ambargoyu kaldırma planıyla, medya ve SCS Software'nin güvenilir arkadaşları, görüntüleri haritadan göstermeye açıkça başlayabilecekler.​

Ek olarak, 6 Haziran Perşembe ve 8 Haziran Cumartesi günü, yeni harita genişlemesinin oynanışını ve yapımında yer alan özel konukları içeren özel bir yayına (Twitch ve Steam'de) ev sahipliği yapacağız.Bu yeni eyalette size rehberlik edecek, eşantiyonlara ev sahipliği yapacak, sohbetlerde sizinle konuşacak ve çok daha fazlasını yapacaklar, bu yüzden Perşembe günü saat 19:00'da ve Cumartesi günü saat 20:00'da yayına katılmayı unutmayın.​

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.