Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
78
Favori
118.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ats veya ets'de betalara katılıyor musunuz? bir sakıncası oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Arkadaşlar bu ats veya ets'de betalara katılıyor musunuz? bir sakıncası oluyor mu?
    ben pek katılmadım saveleri bozabiliyor
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Genelde hepsine katılıyorum herhangi bir sorun yaşamadım

Bu oyuna ve Ets için steam cloud sistemi gelene kadar yanlışlıkla save silinmesi dışında pek isyanım olmadı

Bir de Ets'de Italya dlcsi ilk çıktığında gişelerin bazıları buga girmişti geçemiyordum

En fazla save dosyasını ekstradan yedeklersin betaya katılmadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 6 Haziran 2019; 13:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman fiyatı düşer acaba ? Bu sefer kesin alacağım.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    6 ay sonra (washington)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Haziran 2019; 21:45:47 >

• Adam mod mu kurmuş yoksa oyunun kendi grafikleri mi bu kadar güzel? Gta V videosu deseler inanırım. O araç işi detaylar falan ne kadar göze hoş geliyor. Baltık dlcsine 39 vereceğime şu oyunu alsaymışım keşke diyorum. İlk indirimde Washington dahil alalım.
  • normal ats gibi geldi bana

• Devamını da atmış,ufaktan baktım yine Oregon'dan sonra Ats'ye yakışır kalitede fazla uğraşılmış başka dlc geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 8 Haziran 2019; 2:30:15 >

• Planlanan Çıkış Tarihi: 11 Haziran diyor.

• Yine ETS 2'deki hatayı yapıyorlar. Yani yeni eyalet yeni içerik demek, haliyle önceki eyaletler eski kalıyor. Neyse ki ATS daha kaliteli harita konusunda, yoksa hiç çekilmezdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda 1.35 geldi

Test döngüsünü tamamladık ve ATS 1.35 Güncellemesi şimdi yayında!​

Şimdi burada Washington gelmeden önce tüm değişiklikler ve yeni özellikler arasında gezinmeye yardımcı olmak için kısa bir video var!​

1.35 güncellemesinin tadını çıkarmak için betalardan Hiçbir Beta seçeneğini seçtiğinizden emin olduktan sonra oyununuz Steam'de otomatik olarak güncellenir.​

Ancak, bazı modlar çalışmayabilir, bu güncelleme etkili bir şekilde onları kırabilir. Bu yüzden 1.34 veya daha da eski bir sürümde kalabileceğinizi unutmayın. Onları seçmenin yolu: Steam→ KÜTÜPHANE → American Truck Simulator üzerine sağ tıklayın → Özellikler → Beta sekmesi → istediğiniz sürümü seçin.​

Ayrıca, oyunun modları ile ilgili detayları almak için modding wiki sayfamıza bakın.​

Değişiklik Günlüğü:

HARİTA

Yeni yollar: OR-58 (Oregon DLC), CA-299 ve başka bir OR-140 segmenti
    Arizona tabela geliştirmeleri
    Trafik ışıkları iyileştirmeleri (tüm eyaletler)

ARAÇLAR
    Satın alınabilen konteyner, B-double(her türlü) ve küçük kamyon römorkları
    Özel bot römorku
    Satın alınan römork ve aksesuarlara göz atma
    Sırta monteli tır nakliyesi (KW T680)
    Trafikte iki kat STAA
    Servis ziyareti olmadan satın alınan römorkları ayarlayabilme (uzatılabilir römork, kayar tandem)
    Filo genelinde kamyon/römork yapılandırmasını kopyalayabilme
    Silecek ayar iyileştirmeleri

ÖZELLİKLER
    Sesli navigasyon
    Satın aldığınız dorseleri Harici Sözleşmelerde ( WoTR ) kullanın.
    Online garaj alımı
    Acil yakıt ikmal hizmeti.
    Giriş iyileştirmeleri (Steam kontrol cihazı desteği, Tobii göz izleme desteği , kontrol cihazı hotplug desteği, Linux'ta iyileştirildi FF)
    Razer Chroma desteği (RGB)
    Yeni seçenekler: kamyon dengesi, kamyon süspansiyonu, kabin süspansiyonu, haritadaki adların yerelleştirilmesi
    İşe alınan sürücüler için daha hızlı bulma imkanı
    Çok sayıda yeni sürücü kiralama
    Deneysel DX11 desteği

MOD
    Eğri öğesi (yeni editör öğesi)
    Walker / mover eşya geliştirme
    Modeller için çoklu LOD
    Modded kamyon desteği (oyun içi fonksiyonu)
    Trafik verilerinin iyileştirilmesi
    Araç veri iyileştirme (COG, silecekler, iletim isimleri, tel sesi)
    Rastgele kargo modeli (örn. Konteyner rengi)

• Ets 2'de bütün harita dlcleri açık 115 saat sonunda iyiden iyiye tiksinti geldi. Sizce bu durumda bu oyunu almalı mıyım? Grafikler bariz daha iyi. Tırlar ağır Amerikan tırları. Bir de oyunun en keyifli zamanları beş parasız taşımacılık yaptığımız ilk dönemler. On on beş saat oyalasa parasını çıkarır zaten de dlcleri de almak lazım o biraz düşündürüyor.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    115 saatte tiksindiysen ats de alma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

115 saatte tiksindiysen ats de alma bence
    Çok önceden tiksindim aslında da promods falan oyaladı biraz. Öyle yapalım o zaman.
    valla bende arada sıkılsam da ara verince özlüyorum sen nefret etmişsin resmen yada klavye ile oynuyorsan ondan olabilir kim ne derse desin bu oyun iyi bir direksiyon setiyle oynanırsa zevki çıkar bozuk yolu hissedersin çarpışmayı hissedersin maus klavye ile nesinden zevk alınır hiç anlamadım

şayet bende set var ama yine de tiksindim dersen o ayrı bir şey diyemem her kesin zevki farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

valla bende arada sıkılsam da ara verince özlüyorum sen nefret etmişsin resmen yada klavye ile oynuyorsan ondan olabilir kim ne derse desin bu oyun iyi bir direksiyon setiyle oynanırsa zevki çıkar bozuk yolu hissedersin çarpışmayı hissedersin maus klavye ile nesinden zevk alınır hiç anlamadım

şayet bende set var ama yine de tiksindim dersen o ayrı bir şey diyemem her kesin zevki farklı
    Yok be ne seti klavyeyle oynuyorum. Aslında orası doğru geniş ekran bir tvde güzel bir direksiyon seti ile oynamak başka olur tabii de genel olarak oyun şu haliyle aşırı derecede manasız geliyor. Bunu gömme bahanesiyle söylemiyorum sonuçta ufak bir firmanın yaptığı taşımacılık oyunu elbette ve oyuncuya vaadettiği şeyi yapıyor ama sanırım biraz zaman kaybı gibi geliyor oyun. Az önce 3500 km yol teptim mesela üç saatin üzerinde sonra düşündüm ya ben ne yapıyorum. Aralıksız altı yedi saat oynadığım oyunlar oldu günümün çoğu da pc başında ama buna rağmen pek az oyunda o boşluk hissini yaşadım. O sürede başka bir şey yapabilirdim düşüncesi bir tek bu oyunu oynayınca aklıma düşüyor. Yoksa on saat Europa Universalis 4 oynayayım hiçbir pişmanlık olmaz. Oyunda hiçbir amaç yok.

Sırf amaç olsun diye gereksiz yere kredi çekiyorum.

birazda set yok ondan sıkmış gibi ama amaç zaten belli yük taşıma manzara yol görme aslında tüm oyunların amacı belli pek fark yok ama değişik amaçlar var. tabi kimisi bu tip oyunlardan çabuk sıkılabilir sende bunu yaşıyorsun demek ki bu oyun sana hitap etmiyor bence sevdiğin zevk aldığın sıkılmadan oynadığın oyunu oyna
  • 1.35 ats güzel olmuş bugün dlc yi de alıp denerim

• yaz indirimlerinde yarı fiyatına alırsınız biraz bekleyin
  • Yaz indirimi dediğin şey on gün sonra. On gün sonra yüzde 50 indirim yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Yüzde 10 bile yapmazlar yeni çıkmış dlcye.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.