Bildirim
American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (124. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
o köprüye benzer 1 köprü daha vardı sanki belkide benim çektiğim yerdir. ama adamlar yapmış bana da kazalar denk geldi geyik sürüsü ilginçmiş -
çalışan radyo modu var mı? bendeki patlamış -
Buradan zevkine göre seç sonra liste olarak indir, siteden dinleme özelliği kapalı ama radyolar çalışıyor. RadioTruckerRadiotrucker.com - Radio List Creator for Virtual Truck Drivers and Farmershttps://radiotrucker.com
-
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
çalışan radyo modu var mı? bendeki patlamış -
Sizce ETS2 Baltic mı iyi yoksa bu American truck mı daha iyi? Özellikle yollar, köprüler vb. açısından? -
Yeni bir soluk olması açısından Ats derim. Ama baltık dlcsi de güzel bir dlc.quote:
Orijinalden alıntı: phorever
Sizce ETS2 Baltic mı iyi yoksa bu American truck mı daha iyi? Özellikle yollar, köprüler vb. açısından? -
Ats yol ve çevre konusunda ets'den çok daha iyi, mesela ats'de virajlar eğimli ets'de düz. -
Bence de ATS daha iyi, ETS'nin tek avantajı tır çeşidi fazla ve harita olarak daha geniş. Ben sadece Kenworth kullandığım için tır çeşidi yönünden şikayetim yok Ayrıca harita ölçeklemesi olarak da ATS daha geniş bir alana sahip. -
ats her şekilde ets den daha guzel oyun ama tır cesidi olmadıgından tutulmadı. bir kac tane sağlam firma gelirse ets nin belini kırar. -
yeni güncelleme ile frene dokunduğum anda aniden duruyor, bu kadar çabuk durması hiç iyi değil -
Burunsuz amerikan tırları oyuna eklense keşke, burunlu tırları nedense bir türlü haz edemedim. 2016 da almisim oyunu 20 saati gecmemis oynama sürem bu yüzden de hic bi dlcsini satin almadim oynamam diye, oysa ets de 650 saati geride bırakmışım ve tüm harita dlclerini almistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burunsuz tırlarda var Volvo burunsuz mesela adını unuttum diğer markada burunsuz -
mack burunsuz tırları çok güzel. keşke ekleseler. yani mod olarak değil de orijinal olarak -
Günaydın,
Onlar kısa burunlu. Arkadaşın bahsettiği ETS2 deki gibi hiç burun olmaması... İlk başlarda bana da garip gelmişti.. Araç sürekli yamuk gidiyor gibi gelmişti. Hala alışamadım. Kısa burunlu alıp koltuk ayarları yapıyorum.Burunu gördüğüm zaman dikkatimi dağıtıyor :-) -
Demeyin öyle hocam,burunun viraja dönerken sığdırma riski tam bir tatmin duygusu
Arada bam güm trafikten gelen geçen araca geçiriyoruz ama olsun, burunlu tırlar ince çizgimizdir
Burunsuz tırlar tabi ki eklensin ama asıl sorun ortada burunsuzdan ziyade eklenecek tır planı olmaması
18 WOS Haulin'de olan tırları Ats'ye eklemek vardı lisanslı olarak ah ah,olacağı yok ama insan bekliyor işte
Daha 2 senedir Ets'ye Range T gelmedi :( -
zamanla alışılıyor ama bana içi dar geliyor o yüzden Volvo kullanıyorum genelde -
bende uzun öne sahip araçları çok sefiyorum .çok daha zevkli oluyor mesela
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X