Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
78
Favori
118.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bellingham'dan doğuya doğru yük alın 20 nolu yol efsane olmuş.

Mito'nun paylaştığı fotodaki bu yol, haritaya göre sağ tarafa gideceksiniz.

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • aynen o yolu demiştim ve gece de fotoları koydum yol bozuk direksiyon zor zapdediliyor
    bu yol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Haziran 2019; 14:43:36 >
  • Aşağıya indikten sonra sol(haritaya göre sağ) tarafa devam ederseniz şöyle güzellikleri görüyorsunuz, scs gerçeğinden daha güzel manzara koymuş, o yol gerçekte gezginler/dağcılar arasında ünlü bir yol.

edit: galiba oradan foto koymuşsun köprü çok ve senin açı dar olunca ilk anlayamadım.

San Diego'dan Port Angeles'e yük aldım rotayı otobandan değil sahil yollarından ayarladım bütün kıyıyı dolaşmış olacağım.

SCS jumpscare koymuş, dalgınsanız saniyelik aklınız gidiyor, her zaman olmuyor, Oregon dlc'sinden beri varmış bana yeni denk geldi.

Port Angeles yolundaki ulusal parkta gece giderken yola geyik sürüsü fırladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 15 Haziran 2019; 16:30:53 >

• o köprüye benzer 1 köprü daha vardı sanki belkide benim çektiğim yerdir. ama adamlar yapmış bana da kazalar denk geldi geyik sürüsü ilginçmiş
  • çalışan radyo modu var mı? bendeki patlamış
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Buradan zevkine göre seç sonra liste olarak indir, siteden dinleme özelliği kapalı ama radyolar çalışıyor.
    RadioTrucker
    Radiotrucker.com - Radio List Creator for Virtual Truck Drivers and Farmers
    https://radiotrucker.com

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

çalışan radyo modu var mı? bendeki patlamış
  • Sizce ETS2 Baltic mı iyi yoksa bu American truck mı daha iyi? Özellikle yollar, köprüler vb. açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Sizce ETS2 Baltic mı iyi yoksa bu American truck mı daha iyi? Özellikle yollar, köprüler vb. açısından?
    Yeni bir soluk olması açısından Ats derim. Ama baltık dlcsi de güzel bir dlc.
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Ats yol ve çevre konusunda ets'den çok daha iyi, mesela ats'de virajlar eğimli ets'de düz.
  • Bence de ATS daha iyi, ETS'nin tek avantajı tır çeşidi fazla ve harita olarak daha geniş. Ben sadece Kenworth kullandığım için tır çeşidi yönünden şikayetim yok Ayrıca harita ölçeklemesi olarak da ATS daha geniş bir alana sahip.
  • ats her şekilde ets den daha guzel oyun ama tır cesidi olmadıgından tutulmadı. bir kac tane sağlam firma gelirse ets nin belini kırar.
  • yeni güncelleme ile frene dokunduğum anda aniden duruyor, bu kadar çabuk durması hiç iyi değil
  • Burunsuz amerikan tırları oyuna eklense keşke, burunlu tırları nedense bir türlü haz edemedim. 2016 da almisim oyunu 20 saati gecmemis oynama sürem bu yüzden de hic bi dlcsini satin almadim oynamam diye, oysa ets de 650 saati geride bırakmışım ve tüm harita dlclerini almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    burunsuz tırlarda var Volvo burunsuz mesela adını unuttum diğer markada burunsuz
  • mack burunsuz tırları çok güzel. keşke ekleseler. yani mod olarak değil de orijinal olarak
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

Onlar kısa burunlu. Arkadaşın bahsettiği ETS2 deki gibi hiç burun olmaması... İlk başlarda bana da garip gelmişti.. Araç sürekli yamuk gidiyor gibi gelmişti. Hala alışamadım. Kısa burunlu alıp koltuk ayarları yapıyorum.Burunu gördüğüm zaman dikkatimi dağıtıyor :-)
  • talihligen kullanıcısına yanıt
    Demeyin öyle hocam,burunun viraja dönerken sığdırma riski tam bir tatmin duygusu

Arada bam güm trafikten gelen geçen araca geçiriyoruz ama olsun, burunlu tırlar ince çizgimizdir

Burunsuz tırlar tabi ki eklensin ama asıl sorun ortada burunsuzdan ziyade eklenecek tır planı olmaması

18 WOS Haulin'de olan tırları Ats'ye eklemek vardı lisanslı olarak ah ah,olacağı yok ama insan bekliyor işte

Daha 2 senedir Ets'ye Range T gelmedi :(
  • talihligen kullanıcısına yanıt
    zamanla alışılıyor ama bana içi dar geliyor o yüzden Volvo kullanıyorum genelde
  • bende uzun öne sahip araçları çok sefiyorum .çok daha zevkli oluyor mesela
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.