Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
78
Favori
118.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi DLC Washington mu? ben diğerinden bahsediliyor zannettim. Washington çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

yaz indirimlerinde yarı fiyatına alırsınız biraz bekleyin
    evet Washington 1 saat kaldı yeni çıkan dlc yaz indirimi olmaz keşke olsa ama en az 6 ay sonra olur bakalım 1 saat kaldı fiyat ne olacak bu arada oyuna yeni eklenmiş sanırım yolda kaza var yol kapandı uyarısı verdi biraz gittim baktım yol kapalı ve polis çekici araba dolmuş hoş olmuş

EKLEME: 29,00 TL dlc
    https://store.steampowered.com/app/1015160/American_Truck_Simulator__Washington/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Haziran 2019; 20:22:11 >

• 53 tllik paket var ana oyun, Oregon, Washington ve bir tane kargo paketi var. O kargo paketi yerine New Mexico koysa alınırdı. Ne adilik bu arkadaş neden harita paketinin içine kargo paketi koyuyorsun. Yap harita paketi alalım işte. New Mexico pahalı değil de canım sıkıldı bu işgüzarlığa. Forumda bakiyeden oyun satan var ucuza bakalım öyle alalım olmazsa.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Paketin içinde alırsan 20 TL 29 değil. 29 TL'ye hem yeni çıkan ''Forest Machinery'' DLC'sini Hem de Vaşington'u alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Paketin içinde alırsan 20 TL 29 değil. 29 TL'ye hem yeni çıkan ''Forest Machinery'' DLC'sini Hem de Vaşington'u alabilirsin
    Anladım orasını zaten. Ben o Forest zımbırtısı yerine New Mexico koysalar daha iyiydi dedim.
    he sende yoksa olmaz zaten ben var sayarak o paketi al dedim bana 2 dlc 28,70 tl ye geldi tüm dlc olunca.

neyse dlc tam olan bunu alsın
    https://store.steampowered.com/bundle/11153/American_Truck_Simulator_West_Coast_Bundle/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Haziran 2019; 21:5:52 >
  • ilk garip yükümüzü aldık ve yeni harita.

• Mito bey size çok özeniyorum. Oyunu yaşıyorsunuz. Euro Truck konusunda da Böcekgrafik var o da sizin gibi.
  • * Washington
    * Oregon
    * Forest MAchinery

DLC'lerini 42 TL ye aldım :) Güzel paket yapmışlar :D
    kim o böcek sizde oynayın zebercat bey özenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Haziran 2019; 23:47:49 >
  • Abi ben böyle çakallık görmedim adamlar oregonu satmak için Washingtonu alıp kuzey batıya koymuşlar oregon'un üstüne. Oregon yoksa bölgeye geçemiyoruz. Böyle bişe görmedim ben.
  • Konu içinde Washington'u ilk günden alıp yaz indirimine kadar tecrübelerini yazabilecek kişiler olursa çok iyi olur

Ets'de full dlc ama Baltık almadım düzlükten ibaret olduğu için,ama Ats'yi 1.35 gelmişken tekrar kurdum Oregon ve Washington ile birlikte almayı düşünüyorum

Ayrıca forumdan bir arkadaşımız Oregon olmadan Washington aldı ve geçiş yapamıyor harita bölgesi arasında boşluk var teslimat yapamıyor

Edit:Kendisi ben bu yazıyı yazarken 2 dk önce gelip yazmış bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 12 Haziran 2019; 1:53:23 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    baltık hakkında yanılıyorsun çıkan en güzel haritalardan biri. birazdan oynamaya başlayacağım yazarım bir kaç güne ama yaz indiriminde bu dlcnin indirim göreceğini sanmam
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Yok zaten yaz indirimini bekleme amacım alacağım çok fazla oyun olduğundan bunları da toplu şekilde almak,tek tek almayı sevmediğimden ötürü

Tamamdır deneyiminizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • evet oregondan giriş yaptık Washington a. bu arada oregonun nesini istemezler çözemedim alt resimdeki yollar gerçek gibi direksiyonu zor tutuyorum sarsıntıdan bence çok güzel yolları var

yeni dlc ye gelirsek resim çekmedim henüz ama oregona biraz benzese de güzel değişik yollar var henüz alttaki haritadaki yola gittim şirket yolu 2 tarafı ağaçlık tünel gibi yemyeşil ama gece korkutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Haziran 2019; 8:34:30 >

• Washington, Oregon, New Mexico, Forest Machinery toplam 50 TL. ye aldım. Bakalım beğenecek miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece malum sürümü denedim de benim olayım Avrupa değil Amerikaymış meğer hata etmişim. Uçsuz buçaksız gepgeniş yollar ve bitmek bilmeyen çöl mest etti beni. Grafikler de çok daha gerçekçi görünüyor. Yine de full dlc fiyatı şu an için fazla geliyor bana sadece oyunu almak da pek mantıklı değil. Belki 20 tllik paketi alırım iki hafta sonraki indirimde de Oregon ve Washington alırım bilemedim.
    bence de bu oyunu oynayacaksan harita full olmalı yoksa onu alıcam diğerini almam olmuyor. artı ats yi iyi bir direksiyon setiyle oynamak gerek zevkine varınca zaten klavye neymiş dersin yolları hissediyorsun ats de ets2 de öyle değil daha pürüzsüz gibi yollar direksiyon hissetmiyor ve grafikler çok iyi ets2 den
  • direksiyonla oynayan altta gösterdiğim yola gitsin felaket virajlı ve bozuk bayıldım

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.