Şimdi Ara

Amerika ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada kuzenim oturuyormuş tanımıyorum ama tanışmayı düşünüyorum. İşin özüne gelelim amerikadan buraya kadın kargo yollayabilirmi ? İphone 3G S modelini 99 $ satacakmış apple UPS kargoyla falan yollayabilir mi acaba Türkiye'ye ?

LÜTFEN LÜZUMSUZ MESAJLARLA GEREKSİZ OLMAYIN Konuyla alakalı cvp almak istiyorum. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thEfendi -- 23 Haziran 2009; 2:33:28 >

• akrabanla konuşmuyorsun dinini değiştirdi diye ama ondan yararlanmak istiyorsun öyle mi? yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aleecho

akrabanla konuşmuyorsun dinini değiştirdi diye ama ondan yararlanmak istiyorsun öyle mi? yazık...

Asıl ona yazık İslam'ı doğru dini bulupta kocası için hristiyanlığı seçen bir kadın kuzenim mi dicem ve bi gram Türkçe bilmeden ?
  • İslam sana göre doğru din

Ona görede Hristiyanlık doğru din

İnsanların tercihlerini kaldıramayacak kadar hazımsızmısın gerçekten ?
  • Türkiyeye yollayabilir ancak tuzlu bir gümrük vergisi alırlar. Ama sorun şuki telefon un çalışmaz sadece yurt içi yurt dışı kayıtlarda telefon kaydı yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thEfendi

quote:

Orjinalden alıntı: aleecho

akrabanla konuşmuyorsun dinini değiştirdi diye ama ondan yararlanmak istiyorsun öyle mi? yazık...

Asıl ona yazık İslam'ı doğru dini bulupta kocası için hristiyanlığı seçen bir kadın kuzenim mi dicem ve bi gram Türkçe bilmeden ?

madem öyle niye ticaret yapmak istiyorsun kadınla?
    senin bu yaptığına "tükürdüğünü yalamak" derler.
  • herkesin kendine göre seçimleri vardır bence bunu sorgulamamalısın ayrıca aileyi tanımak çok önemlidir neyse konunu batırmak istemiyorum tartışmalarla sana iyi geceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkiye = yeni hindistan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne işim olur diyonda iş ticarete gelincede senin gibilerinden korkmak lazım aslında.
  • aferin çok iyi düşünmüşsün.
    bir kişinin dinini değiştirmesi mi yoksa diğerinin o kişinin üzerinden rant elde etmesi mi kötü diye düşünüyorum da.

şöyle söyleyeyim.

"Dinde zorlama yoktur."
    (Bakara Sûresi, 256. Âyet)

herkes istediği dini yaşar. ve senin yaptığın takiyenin ne kadar kötü birşey olduğunu anlatmama gerek yok.
    quote:

Amerikada kuzenim oturuyormuş tanımıyorum ama tanışmayı düşünüyorum. Amacımda ticaret tabi dinini bile değiştiren biriyle ne işim olur. İşin özüne gelelim amerikadan buraya kadın kargo yollayabilirmi ? İphone 3G S modelini 99 $ satacakmış apple UPS kargoyla falan yollayabilir mi acaba Türkiye'ye ?

saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Türkiyeye yollayabilir ancak tuzlu bir gümrük vergisi alırlar. Ama sorun şuki telefon un çalışmaz sadece yurt içi yurt dışı kayıtlarda telefon kaydı yapılıyor.

Çok teşekkürler ben bi soğuk limonata içeyim
  • quote:

Amerikada kuzenim oturuyormuş tanımıyorum ama tanışmayı düşünüyorum. Amacımda ticaret tabi dinini bile değiştiren biriyle ne işim olur. İşin özüne gelelim amerikadan buraya kadın kargo yollayabilirmi ? İphone 3G S modelini 99 $ satacakmış apple UPS kargoyla falan yollayabilir mi acaba Türkiye'ye ?

Blok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takayashi

Ne işim olur diyonda iş ticarete gelincede senin gibilerinden korkmak lazım aslında.

Memleket MALATYA/DARENDE

Kanımızda var napalım
  • olayın dininin değiştirmeyle bi alakası yok. yukarda demişler tükürdüğünü uyalamak diye evet aynen olay bu... adamı sevmiyorum ama etinden sütünden yararlanmak istiyorum gibi bişey çıkmış ortaya. arkasından bi ton laf söylersin işin düşünce yalakalık yaparsın vs vs. örnekler çoğaltılabilir. bu da o kapıya çıkıyoır....
  • Hem dini seçimi için onu yargılayıp hemde ucuza getirmek istiyorsun yazık azıcık karakteriniz olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

Hem dini seçimi için onu yargılayıp hemde ucuza getirmek istiyorsun yazık azıcık karakteriniz olsun.

quote:

Memleket MALATYA/DARENDE

Kanımızda var napalım
  • quote:

Hem dini seçimi için onu yargılayıp hemde ucuza getirmek istiyorsun yazık azıcık karakteriniz olsun.

Ya tanımadıgınız insanlar hakkında ne kadar kolay yorum yazabiliyorsunuz bu lafları karşımda söyleyebilsen keşke helede '' yazık azıcık karakteriniz olsun '' sanırım dilinin farkı biyerler birleşmesi olurdu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Takayashi

Ne işim olur diyonda iş ticarete gelincede senin gibilerinden korkmak lazım aslında.

Memleket MALATYA/DARENDE

Kanımızda var napalım

Malatyalıysan normaldir

• quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

quote:

quote:

Memleket MALATYA/DARENDE

Kanımızda var napalım

en akillimiz cumhurbaskani oldu en delimiz papa yi vurdu Dokunma baba yorgun

• quote:

amerikadan buraya kadın kargo yollayabilirmi ? İphone 3G S modelini 99 $ satacakmış apple UPS kargoyla falan yollayabilir mi acaba Türkiye'ye ?

Sormak istediğiniz bu değil mi bundan öncesini ne diye yazdınız onu anlamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.