discovery kanıtladı amerika nın aya gittiğini izlemiştim bi ara lazer mi ne bi ışık gönderiyolar aydan geri yansıyo bunun sebebi de abd nin uzaya çıktığında oraya ışığ veya lazeri her neyse yansıtan bir alet koymasıymış
Gezegenler ışıgı yansıtır. Yansıtmasaydı bugün ayı göremezdik!
Haberin tarihine bak bi de benim topici açtığım zaman bak.Bunu söylemeden anlaman gerekiyordu
Rammstein bomba ya :D zuahha koptum klipte
quote:
Orjinalden alıntı: duff
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
İŞTE BU DA ALMAN MÜZİK GRUBU RAMMSTEIN'IN ABD İLE DALGA GEÇTİĞİ VİDEOSU
Yinede karar sizin...
Dalgamı ne alaka?
Rammstein o şarkıyı ABD arasındaki buzları eritmek için ypmştı
nedenmi?
çünkü bück dich adlı şarkıda dom.lan adamı ingilizler yerine koymşlardı
ingiliz&abd bi fark yok
sonra amerika adlı pparçayı çıkardılar
hhepimiz amerikada yaşıyoruz, coca cola harika vsvs
istersen araştırabilrsn
Yav kardeş ne diyon sen Allah aşkına? Adamlar baştan aşağı tarizle doldurmuşlar şarkıyı sen amerikayı övüyorlar diyorsun? Klibinde bile baştan aşağı amerikan emperyalizmine sağlam ayarlar vermiş, sen ne anlamışsın yani?
Till Lindemann'ın açıklaması bu ben napim
Neil Armstrong - Aya çıktım şahitlerim var.
quote:
Orjinalden alıntı: ok now
Area 51 oynayan bilir
Öncelikle bu konuyu açan arkadaşın kendini bu tespitleri yapan ilk kişi olduğunu sanması, kendisinden önce milyon kere bu tarz görüşlerin ortaya atıldığını bilmemesi ve konunun başında da herkesin hep söylediği şeyleri kendi cümleleriyle yazararak alıntı değildir, kendim yaptım, ben düşümdüm bunların hepsini demeye getirişi taktire şahayandır.
Donanımhaber sitesinden ki bir ton insanın oturduğu yerden bir Darwin'i, bir NASA'yı paso bozup bozup paketlemesini ise ayakta alkışlamaktayım.
Bütün bu iddaalar üzerine National da yapılan belgesel ve deneyler ve Discovery de Mith Busters(Efsane Avcılarnda) da yapılan deneylerde göstermiştirki, bu resimlerdeki sizin gariplik ya da olamaz şeklinde tabir ettiğiniz olayların hepsi olasılıklar dahilinde, o şartlar altında olabilecek şeylermiş.
Ama özür dilerim bırakın NASA yı, Mithbusters ı, National'ı ve bilimsel çalışan birçok program ve kurumu, eğer siz oturduğunuz yerden bunları söyleyebiliyorsanız evet ben size inanıyorum, Amerika aya çıkmadı.
efendim amerika aya bal gibi çıkmıştır bunun lami cimi yok hadi çıkmadı diyelim-ki ben inanmıyorum bu iddialara- 40 seneye yakın bi süredir dünyanın çoğu bunu kabul etmektedir.Yani adamlar her halükarda başarılı olmuşlardır
amerikanın aya çıkışıyla alakalı şu belgeseli izlemenizi öneririm: