Ceki çen kafa atardı o F22'ye ama nassı ıskaladıysa artık... |
Amerika, Çin’in casus balonunu F-22 savaş uçağı ile vurdu (2. sayfa)
-
-
Hiç 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Füze atıp parçalamak yerine bir kaç delik açıp yavaşça aşağı indirip baksalardı bu ne iş diye. Füze atıp parçalamak geride delil bırakmamak demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 7 Şubat 2023; 12:0:58 > -
Demek ki o balon bomba yüklü olsa. Bir yerleri vursa Abd'nin haberi olmayacaktı. Balon Kanada'dan giriyor Abd hava sahasına giriyor. Daha yeni haberleri oluyor.
-
Belki de kendini imha edebiliyordur, o riski almak istemezler. Neticede bunu üreten ele geçirilmesi durumunda ne yapması gerektiğini de biliyordur. Biraz da şov lazım ABD’ye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence haberleri yok değildi ama bunu Çin e karşı halk üzerinde etki siyasetine çevirdiler. Yani diyorlarki bakın Çin tehlikeli böyle şeyler yapıyorlar biz boşuna uğraşmıyoruz bunlarla mesajı veriyorlar.
Ayrıca Çin açıklamada yaptı balonun rotasını ve mahiyetini ABD ye verdiklerine dair. Eğer bu doğruysa daha da vahim çünkü ABD de kurumlar ve birimler arasında iletişim olmadığının bir göstergesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 7 Şubat 2023; 12:6:43 > -
tipik arap tapar kafası...
-
he dayı öyle mi olmuş
-
maaş az heralde yeterince saçmalayamamışsın...
-
it tapar sjw nin tekisin bir de beni akp trollüğüyle suçluyorsun ucube seni, zafer partiliyim ben, ne iktidara her vakit yardım eden sarı muhalefetle ne de arap iktidarla işim yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X