Şimdi Ara

Amerika'da başımdan geçen ilginç olaylar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
53
Favori
47.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #69
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanları bize mi benziyor??
    Uzaktan yakından alâkası kesinlikle %10000000000 yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 18 Temmuz 2019; 23:23:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşın yazdıkları su gibi okunuyor. Özgüveni yüksek, hazır cevap, birikimli bir arkadaş. Amerikan rüyası olayı bitti. Konu sahibini hunharca eleştirenler arkadaşların duymak istediği cümleler bunlar değil. Amerikayı övüp göklere çıkarıp ülkemizi yerin dibine sokarsanız o arkadaşlardan yeteri kadar övgü alırsınız.
    Konu sahibi Amerikan ekonomisinin berbat olduğunu ve buna mukabil Türkiye ekonomisinin mükemmel olduğunu falan iddaa etmemiş. Sadece bazı olayların hayal edildiği gibi olmadığını belirtmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba. Oralarda yemek kültürü nasıl acaba? Yani sıcak ve taze yemek yapıyorlar mı, yoksa biraz hazıramı kaçıyorlar?

ESEN KALIN

• Ben okurken kahkaha attım amaç avrupa bizi kıskaniyi
  • Hocam abd he biletler cok pahali ya. Ucuza aktarmali nasil gidicez. Bi gezetyim diyorum 8-9 gun

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Türkiye yi anlatmış okumayın
  • Her dediğine katılıyorm eyvAllah... Ama reis sana sanki fazla takmış gibiler, delik pijamayla mı geziyorsun yoksa???
    Para çok demiş birisi... Yiyemediğin paranın çokluğu neyi ifade eder? Sen görmeden başkalarının yediğini... Ayrıca para çok değil... Herşeyi yazmış adam...
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    evet Türkiye'de odtüyü anlatmış..... Zuhahah haaa!!
    Türkiye'deki peynirin tadının dünyanın hiçbiryerinde olmadığını ancak
    Biz biliriz....
  • Orada bir süre kalmış bir insan olarak çok iyi anlıyorum bu yazdıklarını. Ve bunları özlemden yazdığınıda çok iyi anlıyorum. Bıkkınlık bezginlik birde. Hepsini yaşadım çok iyi bilirim. Buradakiler anlamazlar (istisnalar hariç) Amerikan filmleriyle büyümüşler Amerika rüyaları var bu yüzden. Bu maddelere en az 10 maddede ben eklerim. Ülkeye nasıl hasretle döndüğümü ben bilirim. Allah kurtarsın senide.

• Amerikayı savunacak değilim de,
    Şimdi coğrafyanın büyüklüğünden,
    Arabanın ucuz olup kolay ulaşılabilir olmasından kaynaklı toplu taşımanın ucuz olması olumsuz bir durum mu. Bizde o kadar alan olsa ve tek maaşınla eli yüzü düzgün bir araba alabilsen toplu taşıma kullanan mı kalır acaba. Yani toplu taşıma bir arz talep meselesidir bence, adamlarda bu konuda gelişmeye ihtiyaç duymamış hepsi bu.

• Yaşanmaz ya Amerika'da. Gözünü sevdiğimin kanadası

• KESİN YAŞANMIŞTIR TÜM BUNLAR
  • ABD deki yaşam avrupa ile karşılaştırılamaz baya kötü eyaletler arası bile baya fark var zaten.Her eyalette de barınamazsın kolay kolay.ABD sana hayal satar onun dışında her şey kiralıktır geçicidir.Hiçbir şeye sahip olamazsın aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Temmuz 2019; 3:58:52 >
  • Adam kızların bile çirkin olanını koymuş

• Konu sadece olumsuz yönleri yazmış yoksa ABD de çalışan adama gayet para var o Amerikan ruyasida var ben bu kadar cana yakın mutlu insanlar harika mahalleler görmedim o sokaklarda gezen sincaplar ucuz yeme içme yer Houston seneye LA e gidicem kızlarda fena eğer tipiniz iyiyse kas varsa aşırı bereketli türk kızlarından bikanlara duyurulur.cs mezunuyum 3-5 sene sonra ABD'ye kapak atmaya calisicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 19 Temmuz 2019; 4:18:56 >
  • Boş konu. ABD vize olayını kaldırsa Dünya yıkılır.

• Çalıştığınız şirketin başvurusuyla mı green card aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçrelibilimadamı -- 19 Temmuz 2019; 7:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

Konu sadece olumsuz yönleri yazmış yoksa ABD de çalışan adama gayet para var o Amerikan ruyasida var ben bu kadar cana yakın mutlu insanlar harika mahalleler görmedim o sokaklarda gezen sincaplar ucuz yeme içme yer Houston seneye LA e gidicem kızlarda fena eğer tipiniz iyiyse kas varsa aşırı bereketli türk kızlarından bikanlara duyurulur.cs mezunuyum 3-5 sene sonra ABD'ye kapak atmaya calisicam
    Texasli kızlar da güzel diye duymuştum hocam siz Houston da doktora falan mı yapıyorsunuz ?

• Canım Türkiyem taşını toprağını öpeyim

• sensaura kullanıcısına yanıt
    İstanbul da Amerikalı Jacksonville Florida Dan gelen bir arkadaşım var 5 senedir burada adam her fırsatta ABD'yi kötülüyor birde Jacksonville tarafi sizin bu anlattığıniz yerlerden daha kötüymüş hiçbir şey yok aynı bizim Bayburt gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exdanples -- 19 Temmuz 2019; 9:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.