Şimdi Ara

Amerika'da başımdan geçen ilginç olaylar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DeathAnqeLs , programmer_onur , DambıIdor Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
430
Cevap
53
Favori
47.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu troll başlığı sadece amazon başlığından anlayabilirsiniz, Amazon dan bir sipariş veriyor mussun 3 tane gönderiyormus sonra zorla 3 nunde parasını alıyor mus
    Amazon yapiyor bunu bakın amazon

Anlattıklarının çoğu yarım yanlış bilgiler, aralarında az da olsa doğrular var uğraşıp cevap vermeye bile degmez o yüzden sazan gibi atlamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emlak kredisi olayı iyiymiş. Aynı şekilde bunu araba kredisi olarak ülkemize eklemek lazım. Millet ev-araba alırken veya kiralarken puanlanmalı. İyi kullanan ile kötü kullanan ayırt edilmeli. Bu şekilde herkes aldığı veya kiraladığı mala gözü gibi bakmak zorunda kalacak.
  • O zaman Türkiye'ye dön bitsin bu sıla hasreti. Madem bu kadar berbat bir ülke insan, sevmediği yerde yaşamamalı.

• hocam adamların başarısı dünyadaki başarılı öğrenci, bilim adamları vb yetişmiş kişileri topluyor onlara imkanlar veriyor o sebeple başarı oranı yüksek. Bugün büyük abd deki şirketlerin hepsinde hintli, çinli yetişmiş insan çok fazla.
  • Bu başlık daha önce de açıldı. Ara ara bu konuları yenilemesinin amacı nedir anlamak zor. Yurt dışına gidenler burayı unutsa iyi olur.

• sensaura kullanıcısına yanıt
    hocam burada da durum o kadar iç açıcı değil, babamı acile götürdük, 10 tane tetkik istediler, onların da en erkeni 25 gün sonraya gün verdi. hatta ultrasyon muydu neydi bi tanesi tam 2021 ocak ayına gün verdi. önemli bir hastalığın varsa burada da paran varsa özele gidip iyileşiyorsun, yoksa el fatiha
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    Rahat yasadiklari icin ihtiyacları yok ondan, gerek duymuyorlar yani..
  • Konu sahibi ciddi sağlan sallamış, konu fake yazdığı şeylerin çoğu yanlış. Chiropractic LLCden attigin fatura bile fake. Yok 3300 dolar ödemişmiş, amerikada chirolar 60 70 dolardan 200 dolara cikar tas catlasa bir sezonu o da hakkıdır. Attıgın sacma kagitta da zaten alınan ücretin ne oldugu belli gitmiş total sigorta kapsamını ödediği mebla olarak söylemiş. Hayatınız yalan be çomarcıklar bilmesek yine yemeyecegiz de neyse
  • ABD ye gelmeyin keyfimiz kaçmasın konusu.
  • Abdyi ekseri kötülemişsiniz ki bende katılıyorum.
    beğenmiyorsanız dönebilirsiniz ana vatanınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 19 Temmuz 2019; 11:0:59 >
  • Adam kısaca ABD de tv den sinemadan izlediği gibi sanan insanlara yaşadığı zorlukları anlatmak istemiş. Olay o kadar farklı yerlere çekilmiş ki... Ne gerek var lastik gibi uzatmaya. Varsa kafana takılan soru sor. Ama yok adamı yermeye bile çalışmışsınız harbiden. Başka eyalette veya üklede de yaşayanlar bilgi vereceğine sidik yarıştırıyor. Yapmayın arkadaşlar şu huyunuzu bırakın. Ben okurken yurtdışındaki arkadaşlarımın yaşadıkları şeyler aklıma geldi. Onlarla aynı doğrultuda sıkıntılar var. Ama çok az insan biliyor bu sıkıntıları sadece kendi ülkesinde var sanıyorlar. Bence bu tarz konular baltalanmak yerine öne çıkarılsın, forumdaki genç arkadaşlar bilinçlensin olumlusunuda olumlusunuda dinlesin ama daha objektif ve daha kaliteli tartışmalar olsun, daha düzgün sorular olsun!? İlkellik bu yüzden üklemizde kol geziyor.
  • GknKyc kullanıcısına yanıt
    HOCAM ÇILDIRMA BENİM ABİM AZERBAYCANDA SADECE EV KİRASI 800 900 DOLAR VE ÇOKTA SÜKSE BİR YERDE OTURMUYORLAR ESKİ BİR RUS BİNASI ORALAR İÇİN PARA DEĞİL ANCA 3000 4000 $ KAZANACAKSINDA ADAM GİBİ YAŞAYACAKSIN ARTI SONRA DÖNEMDE OLAN KRİZ DE ONLAR BİLE DARBE ALDI BENCE GİTMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Boş konu. ABD vize olayını kaldırsa Dünya yıkılır.
    Bireysel silahlanma var ABD'de ve legal zaten göçmen ülkesi ve siyahilere karşı alınan önlem neticesinde bu boyutlara ulaştı.ABD sadece üstün değişim yaratacak kişileri sorgusuz sualsiz alır işe yaramazları almaz o kadar hevesli olsa Meksika'ya duvar ördütmezdi.Her ülke senin ülken gibi yol geçen hanı değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

O zaman Türkiye'ye dön bitsin bu sıla hasreti. Madem bu kadar berbat bir ülke insan, sevmediği yerde yaşamamalı.
    Bu Sıla hasreti artık bitsin istiyoruz :)

Pensilvanya hikayeleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerika'da yaşadığım paranormal olaylar.

Bence başlığı bu şekilde değiştirmelisin.

Daha çok hit yaparsın.

Net csb. Troll. Ak mı kara mı bilmem.
    Yazının tamamını okudum bu arada.

• O kadar seye ragmen yasanabilirlik acisindqn turkiyeden 50 gomlek usttedir, turkiyenin halini siz dusunun artik

• fotograflarda sakallı zencinin yanındaki mi sensin? çıkartamadım.
  • sağol dostum
  • tüm dolar ifadelerini tl gibi görüp ülkemiz ile karsılaştıralım:

benzin 4 litresi 4 lira(bizde 7 lira)

aylık araba kiralama 159 tl(bizde günlük 159 tl)

trafik sigortası bizdeki gibi. extra kasko da gerekiyor ve 1000 tl (bizde suan 2500 tl)

ev kiralama olayında işsizseniz yada daha önceki evi kötü kullanmışsanız ev kiralayamıyorsunuz. bence ülkemizdeki kiracı sorununa alternatif bir çözüm.

et fiyatı 15tl. bizde 50-60 tl. gerçi bozuk et olayına şaşırdım. bizde bozuk satmıyorlar , taze taze at eti satılıyor.

polis merkezleri amerika gibi biryerde 5 te kapanması...? doğruluğuna inanamadım. doktor muayene saatleri, bankalar vs bizde de aynı.

banka promosyonları bizde(ülkemizde) sadece büyük firmaların, kamu kuruluşlarının yaptığı birşey. bireysel müşteriye bu şekilde bir hizmet ben duymadım.

dikkat ederseniz adamlar otobüs konusunda çok geri kalmışlar. neden? araba ve benzin fiyatları çok ucuz, yollar geniş yada metro ağı yeterli olduğundan olabilir mi? yakında bu ilkel yöntemi tamamen kaldırırlarsa şaşmam :P

amazon ve mcdolnald olayları hepsiburada ve bizim marketleri hatırlattı.

sağlık sigortası olayını ben de geçiyorum. bizim ülkemiz de de say say bitiremeyiz.

biz ile karşılaştırınca kötü biryer gibi gelmedi amerika. üstelik bu kötü yanlarıymış. iyi yanlarını da yazsa agzımızın suyu akar mı ki?

• Hacı abi kimse gelmesin kaymağını sen ye diye mi açtın konuyu :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.