Şimdi Ara

amerika'da gerçekten böyle mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fazla film izlemissin etkisinde kalmıssın
  • konu alev almış bakmayalı. demek ki doğru yani aşağı yukarı. ayrıca sen üniversiteye mi gitmek istiyorsun yoksa bunları mı yapmak diyen arkadaşlar gördüm. ben bunları istiyorum diye bir şey söylemedim. sadece filmler abartılı mı yoksa bunlar gerçekten olağan şeyler mi orda diye sordum.
  • Oda bişey mi, bi ülke var adını şuan hatırlamıyorum bi yerde okumuştum bakire kızlarla kimse evlenmiyormuş ve bekaret bozma olayı iğrenç sayılıyormuş bu yüzden sırf bu işi meslek olarak yapan adamlar varmış. Düşünsenize adam ilan veriyor 'Şok fiyata bekaret bozulur,piyasada bu fiyata bozanı bulursan ben bozdurucam':)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Gelmeyin la Baro nun üzerine o artık 16 yaşında

16 yaşımdayım .....................
  • quote:

Orjinalden alıntı: blingmh

Oda bişey mi, bi ülke var adını şuan hatırlamıyorum bi yerde okumuştum bakire kızlarla kimse evlenmiyormuş ve bekaret bozma olayı iğrenç sayılıyormuş bu yüzden sırf bu işi meslek olarak yapan adamlar varmış. Düşünsenize adam ilan veriyor 'Şok fiyata bekaret bozulur,piyasada bu fiyata bozanı bulursan ben bozdurucam':)

• quote:

Orjinalden alıntı: reçel_yapan_arı

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Gelmeyin la Baro nun üzerine o artık 16 yaşında

16 yaşımdayım .....................

=) Yazdıkları da biraz yaşını yansıtsa keşke. =) Hala 14 yaşında gibi davranıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocheL RusvoN

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Valla ne diyim

Oğlum sen istanbul kadıköylüsün lan ne güzel seneye %90 oraya taşınıyom ben kafa dengiymişin gelirsem inş bir görüşürüz

Kozyatağına taşının usta

• Amerika falan öyle hep.Pislik içinde.O yaşlarda herkesin aklı bacak arasında ve durumlarda Allah bilir daha beterdir.
  • Burdaki kızların üstüne ceketini assan hamile kalıyo arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

ABD'de örf,adet varmı bir sorsana?Bir filmde 13 yaşında hala bakire olan kızla babası psikoloğa gidiyor,bekleme salonundakiler duyuyor bakire olduğunu ve herkes gülüyor.Bizde 13 yaşında bakire olmayan bir kız olsa,düşünemiyorum bile...O film aklıma geldide,annesi kızıyla güzel güzel konuşuyor bir de,yok korunacaksın yok öyle yok böyle

Gözünü seveyim ülkemin...

Not:Filmin ismini sormayın,TV'de yayınlanmış bir komedi filmiydi,yukarıda anlattıkların geçiyordu filmde...

abartı olmuş film o kadar da degil

Dediğim gibi komedi filmi tabi abartı olacak ama,filmde de olsa bu konular kolaylıkla işlenebiliyor.İşin kötü yanı Türk kanallarında yayınlanabiliyor

Ayrıca orada cinsellik 10 yaşında başlıyor,cinsel ilişki 12 civarı başlıyor genelde...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah

Biz anca pikniğe götürürüz. :D

ama pikniktede götürürüz
  • Türkiye'deki üni partileri de çok farklı değil. Türkiye'de kızlar teklif etmez çok çekingendirler filan sanıyorsunuz ya kaliteli üniversitelerde yok öyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

Orjinalden alıntı: Khán

collage fuck festler var amerikada...tüm okul gruba giriyor...

....

adam süresiz çizilmiş beyler dikkat
  • Ya sanırım öyle bizim bir fransız kız arkadaş var erkek kız demeden şapur şupur öpüyor.Anlam veremiyorum herhalde öyle yetişmediğimden.Birde bizimkilere dokunsan hamile kaldım havalarına giriyorlar.Ama artık boşverdim bizimkileri kimi istiyorlarsa ona baktırıp ama elletmesinler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.