Şimdi Ara

amerika'da gerçekten böyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ediyorum amerika'da üniversitelerde hayat gerçekten amerikan pastası'ndaki gibi mi? 4-5-6'yı geçin. onlar biraz fazla abartı geldi fakat 1-2-3 şeklinde mi orada durumlar? gerçekten merak ettiğim bir konu bu. daha üniversiteye geçmedim. türkiye'de nasıl acaba? sanmıyorum ki o filmlerdeki gibi olsun... saçma bir konu oldu biraz ama o filmlerin ne kadar abartıp abartmadığını merak ediyorum.

• Amerikada parti kültürü çok yaygındır. Her arkadaş ortamında partiler sürekli olur.

Arkadaş gruplarının tutumuna göre filmdeki gibi olur veya olmaz.
  • Emin ol ondan daha abartılı şeylerde yapıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURSALENA

Emin ol ondan daha abartılı şeylerde yapıyolar

mesela???
  • quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

quote:

mesela???

• ODTÜ nün ağaçlarını bilir misin sen?
    Dershanedeyken bizim arkadaşları hocalar ODTÜye götürmüş odtünün o ağaçlık alanındada ağacın birisi garip bir biçimde sallanıyormuş 6 ay geyiğini yaptılar dershanede o ağaçlar rüzgardan mı sallanıyor sanıyosun diye gidip bi görmek lazım ÖDTÜnün ağaçlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

quote:

mesela???

Nip Tuck izlemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

ODTÜ nün ağaçlarını bilir misin sen?
    Dershanedeyken bizim arkadaşları hocalar ODTÜye götürmüş odtünün o ağaçlık alanındada ağacın birisi garip bir biçimde sallanıyormuş 6 ay geyiğini yaptılar dershanede o ağaçlar rüzgardan mı sallanıyor sanıyosun diye gidip bi görmek lazım ÖDTÜnün ağaçlarını

• ABD'de örf,adet varmı bir sorsana?Bir filmde 13 yaşında hala bakire olan kızla babası psikoloğa gidiyor,bekleme salonundakiler duyuyor bakire olduğunu ve herkes gülüyor.Bizde 13 yaşında bakire olmayan bir kız olsa,düşünemiyorum bile...O film aklıma geldide,annesi kızıyla güzel güzel konuşuyor bir de,yok korunacaksın yok öyle yok böyle

Gözünü seveyim ülkemin...

Not:Filmin ismini sormayın,TV'de yayınlanmış bir komedi filmiydi,yukarıda anlattıkların geçiyordu filmde...
  • Üniyi geçtim lisede bile 12-13 yaşında töbe töbe boşverin o kadarını yazmıyayım
    Kız bakireliğini kaybediyor anası babası kıza bağırmıyorlar ki psikolojisi bozulmasın
    Bkz:Kyle XY
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

Üniyi geçtim lisede bile 12-13 yaşında töbe töbe boşverin o kadarını yazmıyayım
    Kız bakireliğini kaybediyor anası babası kıza bağırmıyorlar ki psikolojisi bozulmasın
    Bkz:Kyle XY

O kız 12-13 yaşında değil ki.En az 18 yaşında , gerçi bir şey farketmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

ABD'de örf,adet varmı bir sorsana?Bir filmde 13 yaşında hala bakire olan kızla babası psikoloğa gidiyor,bekleme salonundakiler duyuyor bakire olduğunu ve herkes gülüyor.Bizde 13 yaşında bakire olmayan bir kız olsa,düşünemiyorum bile...O film aklıma geldide,annesi kızıyla güzel güzel konuşuyor bir de,yok korunacaksın yok öyle yok böyle

Gözünü seveyim ülkemin...

Not:Filmin ismini sormayın,TV'de yayınlanmış bir komedi filmiydi,yukarıda anlattıkların geçiyordu filmde...

abartı olmuş film o kadar da degil
  • Amerikada kızlar teklif ediyomuş. bide böyle bi muhabbet var
  • collage fuck festler var amerikada...tüm okul gruba giriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

collage fuck festler var amerikada...tüm okul gruba giriyor...

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 17 Temmuz 2009; 17:05:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRHTH

quote:

Orjinalden alıntı: Khán

collage fuck festler var amerikada...tüm okul gruba giriyor...

LiNk İsterim

collage fuck fest yaz bişiler gelir elbet...torentlerede bak...geçenlerde taylor raini getirmiş adamlar...onun üzerinde kutluyolar mezuniyeti

• kadir has üniversitesine girme o açıdan "0" sonuç alırsın
  • Biz anca pikniğe götürürüz. :D
  • Yabancı ülkeye gitsek kızsız kalmayız kızlar hep aynı erkekleri görmekten bıkkmış...Türk'ün gücünü gösterecem ben onlara..Geçen finlandiyali bir hatunla konuşuyorum cam açtım kendisi teklif etti neyse hemen ne kadar tatlısın ne kadar şirinsin ulan Türkiyede kızlar yüzümüze bakmıyor be!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Yabancı ülkeye gitsek kızsız kalmayız kızlar hep aynı erkekleri görmekten bıkkmış...Türk'ün gücünü gösterecem ben onlara..Geçen finlandiyali bir hatunla konuşuyorum cam açtım kendisi teklif etti neyse hemen ne kadar tatlısın ne kadar şirinsin ulan Türkiyede kızlar yüzümüze bakmıyor be!

Aynı Olay Bendede Oldu..

Omegleden 2-3 Kız Buldum Biri Alman Biri İsveçli Diğeri Norveç.. Resmimi Yollamamı İstemişlerdi Bende Yolladım İmageshack'ten Sonra Direk Msn Yolladılar Bana..Ekledim İşte Sonra Norveçli Olan "Siz Türkler Çok Yakışıklıymışsınız..Belli Oluyor Resimden " Dedi Bende Erkekleri İncelemem Dedim.. Yorumumu Beğendi..Baya Muhabbet Ettik İşte..Sonra Kız Benden Hoşlandığını Söyledi.. Bende Olmayacağı İçin Öyle Bişey Sadece Teşekkür Ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 17 Temmuz 2009; 17:15:55 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.