Şimdi Ara

amerika'da gerçekten böyle mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Yabancı ülkeye gitsek kızsız kalmayız kızlar hep aynı erkekleri görmekten bıkkmış...Türk'ün gücünü gösterecem ben onlara..Geçen finlandiyali bir hatunla konuşuyorum cam açtım kendisi teklif etti neyse hemen ne kadar tatlısın ne kadar şirinsin ulan Türkiyede kızlar yüzümüze bakmıyor be!

Aynı Olay Bendede Oldu..

Omegleden 2-3 Kız Buldum Biri Alman Biri İsveçli Diğeri Norveç.. Resmimi Yollamamı İstemişlerdi Bende Yolladım İmageshack'ten Sonra Direk Msn Yolladılar Bana..Ekledim İşte Sonra Norveçli Olan "Siz Türkler Çok Yakışıklıymışsınız..Belli Oluyor Resimden " Dedi Bende Erkekleri İncelemem Dedim.. Yorumumu Beğendi..Baya Muhabbet Ettik İşte..Sonra Kız Benden Hoşlandığını Söyledi.. Bende Olmayacağı İçin Öyle Bişey Sadece Teşekkür Ettim..

BaRo55 hep aynısın be hacım. Hep kızları götürüyosun.

• quote:

Orjinalden alıntı: ps3cü

quote:

quote:

Yabancı ülkeye gitsek kızsız kalmayız kızlar hep aynı erkekleri görmekten bıkkmış...Türk'ün gücünü gösterecem ben onlara..Geçen finlandiyali bir hatunla konuşuyorum cam açtım kendisi teklif etti neyse hemen ne kadar tatlısın ne kadar şirinsin ulan Türkiyede kızlar yüzümüze bakmıyor be!

Aynı Olay Bendede Oldu..

Omegleden 2-3 Kız Buldum Biri Alman Biri İsveçli Diğeri Norveç.. Resmimi Yollamamı İstemişlerdi Bende Yolladım İmageshack'ten Sonra Direk Msn Yolladılar Bana..Ekledim İşte Sonra Norveçli Olan "Siz Türkler Çok Yakışıklıymışsınız..Belli Oluyor Resimden " Dedi Bende Erkekleri İncelemem Dedim.. Yorumumu Beğendi..Baya Muhabbet Ettik İşte..Sonra Kız Benden Hoşlandığını Söyledi.. Bende Olmayacağı İçin Öyle Bişey Sadece Teşekkür Ettim..

BaRo55 hep aynısın be hacım. Hep kızları götürüyosun.

Başımız Bağlı..

• 19 yasındayken yahooda takılıodum bi ara. orda bi kızla konusuodum kız bi anda "are you virgin" diye sordu bende evet dedim. kız bana gay misin diye sordu sonra yok deyince o zaman cok cirkinsin cozumlemesi yaptı. 19-20 yasına gelip bakire olan cok az adam vardır avrupa veya amerikada...
  • Burdaki Kizlar Cok nazli Bi opucuk wer diyorum bekaretim bozulursa diyo hem cahil hem cok nazlii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4n1cRoom

Burdaki Kizlar Cok nazli Bi opucuk wer diyorum bekaretim bozulursa diyo hem cahil hem cok nazlii..

senin aklın fikrin nerdeyse onun aklı fikri de orda işte. her şeyi zar üstünden değerlendirmekten kafa pelt oluyor böyle.
  • mtv de bir program izlemiştim yıllar önce. Kız 16yaşına girmiş. Bakireliğini bozması için erkek arıyor. İşte bu olur mu bu olmaz mı falan. Bi de annesiyle konuşuyor. Gerçekten öyleyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChapkiN

mtv de bir program izlemiştim yıllar önce. Kız 16yaşına girmiş. Bakireliğini bozması için erkek arıyor. İşte bu olur mu bu olmaz mı falan. Bi de annesiyle konuşuyor. Gerçekten öyleyse

Yokk Artık.. Yuhh...

• quote:

quote:

Aynı Olay Bendede Oldu..

At yalanı . . .
    Kızlar kaç yaşındaydı 14mü

• Şimdi gidip görmediğimiz için kesin birşey söyleyemiyoruz Ama şu belli ki bizim burdaki 80 kiloluk sivilceli kızlar bile Brad Pitt'en aşağısı olmaz mantığında ama Avrupa veya Amerikalılarda onu görmedim yani en azından discolarda falan öyleler

Ama college.... olayıyla ilgili bu kadar kaynak bulunca insan eh demek böyle cidden hadi gidek hede hödö demekten kendini alamıyor
  • Şunu anlayamadım;
    Sen Üniversitemi okumak istiyorsun yoksa Üniversitede Amerikan Pastasındaki gibi bi ortamınmı olmasını istiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickname...

quote:

quote:

Aynı Olay Bendede Oldu..

At yalanı . . .

Sıkıldım Artık Şu Muhabbette..14 Diyorsunuz Hala Ve Yalan Söyleyecek Biri Değilim..İnanmıyorsan Bişey Demezsin Bu Kadar Basit...Bıktım Valla Yeter Artık..

• quote:

Orjinalden alıntı: Nickname...

quote:

quote:

Aynı Olay Bendede Oldu..

At yalanı . . .

Herzamanki Baro...

• Üniversiteye bir gir de ondan sonra o ortamlara girip girmeyeceğini düşünürsün
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChapkiN

mtv de bir program izlemiştim yıllar önce. Kız 16yaşına girmiş. Bakireliğini bozması için erkek arıyor. İşte bu olur mu bu olmaz mı falan. Bi de annesiyle konuşuyor. Gerçekten öyleyse

Yokk Artık.. Yuhh...

evet çok iyi hatırlıyorum kız zenci şişman tipsiz bişeydi hatta bi eleman bulmuştu o da zenci uzun cılız bişeydi
    Ben dedim olmaz bu iş ve olmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: RocheL RusvoN

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Şimdi gidip görmediğimiz için kesin birşey söyleyemiyoruz Ama şu belli ki bizim burdaki 80 kiloluk sivilceli kızlar bile Brad Pitt'en aşağısı olmaz mantığında ama Avrupa veya Amerikalılarda onu görmedim yani en azından discolarda falan öyleler

Ama college.... olayıyla ilgili bu kadar kaynak bulunca insan eh demek böyle cidden hadi gidek hede hödö demekten kendini alamıyor

Aynen ya bizde 80 kiloluk sivilceli kızlar bile evlerinde ayna olmadığı için sanırım öyle şımarık oluyorlarki aynı ortamda bulunmaktan kaçınıyorum öylelerle...

İlla adamın ağzını açtıracaklar lan zannedersin Heidi Klum da seçim yapıyor birileri seninle bir yere geliyorsu insanlığındandır veya yanlız kalmanı istememelerindendir yani insaftan sen birde üstüne triplere girersen göbeğinle başbaşa kalırsın orda Avrupalı kızlarda da kapris yok bir şey yok kendilerini de biliyorlar.

• ya dostum özenme bole şeylere. ama galiba doğru herkes tren yapıo orada :D
  • Gelmeyin la Baro nun üzerine o artık 16 yaşında
  • Herşey iki bacak arası değildir arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi gidip görmediğimiz için kesin birşey söyleyemiyoruz Ama şu belli ki bizim burdaki 80 kiloluk sivilceli kızlar bile Brad Pitt'en aşağısı olmaz mantığında ama Avrupa veya Amerikalılarda onu görmedim yani en azından discolarda falan öyleler

Aynen ya bizde 80 kiloluk sivilceli kızlar bile evlerinde ayna olmadığı için sanırım öyle şımarık oluyorlarki aynı ortamda bulunmaktan kaçınıyorum öylelerle...

İlla adamın ağzını açtıracaklar lan zannedersin Heidi Klum da seçim yapıyor birileri seninle bir yere geliyorsu insanlığındandır veya yanlız kalmanı istememelerindendir yani insaftan sen birde üstüne triplere girersen göbeğinle başbaşa kalırsın orda Avrupalı kızlarda da kapris yok bir şey yok kendilerini de biliyorlar.

Göbeğinle başbaşa kalırsın ahaha bu süperdi :D

Valla ne diyim

• Amerikadaki universitelerin bir cogu bizim universitlerden daha kotu ozellikle tip veya hukuk okumayacaksan hic okuya degmez.Bizdeki gibi sinav falan yok ama universite ucretleri inanilmaz pahalli,yani mesela doktor olmak istiyosun cok zekisin ve ailenin durumuda iyi degil yani 200.000$ dolar verecek kadar iyi degil o zaman gecmis olsun.Yani kisaca ailen zenginse sende iyi okullarda iyi egitimaliyosun yoksa okumuya degmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.