Şimdi Ara

Amerika'da Mall'da telefon tamir standı açmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İleride greencard çıksa Amerika'ya gitsem,
    ufak tefek aksesuar satış ve telefon tamir standı açsam nasıl olur.
    Bu işi yapan çok Türk varmış ABD'de.Büyüdükçe 1-2 tane daha açıyorlar mış avm nin diğer taraflarına Amerika'da Mall'da telefon tamir standı açmak ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Amerika'da telefon tamir sektörünün bizdeki kadar büyük ve karlı olduğunu sanmıyorum. Bu işi Türkiye'de yapmayı tercih ederim. İstanbulda tanıdığım bir telefon tamircisi küçücük dandik dükkanında aylık en az 50k para yapıyor.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun bu ülkede saglam para kazandırıyor ama ben bu ülkede yaşamak istemiyorum.Abd de bu işi yapan Türk ile konuştum mall içinde 2 stand 1 mağazam var toplam günde en az 1000 dolar kazandırıyor dedi.4 kişi çalışıyorlar toplam stand ve mağaza ile birlikte

• Abd de yaşıyorum bu işler öldü knk boşa hayal kurma aşırı rekabet var apple store tamir fiyatlarını düşürdü bu sektöre ağır darbe vurdu bir de mall kirası çok yüksek en az 30.000 verirsen dükkanı alırsın kötü mall da da batarsın artık değmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    E napicaz başka iş fikri varmı yazılım öğreneyim diyorum zor gibi geliyor sürekli kod yazmaktan bilgisayardan soğurum diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

E napicaz başka iş fikri varmı yazılım öğreneyim diyorum zor gibi geliyor sürekli kod yazmaktan bilgisayardan soğurum diye düşünüyorum

Türkiye'de vito tarzı araçlı servisler var. Kapına kadar gelip telefonu alıp araçlarının içinde tamir ediyorlar. Aracı atölyeye çevirmişler. Belki bu şekilde bir model yapabilirsin

Amerika'da Mall'da telefon tamir standı açmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

bimden su al sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Popüler yorumda arkadasin dedigine katiliyorum.Avrupada insanlar alim gücü yüksek olduğundan telefon tamir ettirmekle pek uğraşmiyorlar
    Hemen yenisini alıyorlar...
    Türkiyede esnaf olarak en gelişmekte olan iş telefon ve pc tamirciliği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 21 Kasım 2020; 18:38:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride greencard çıksa

%1 olasılıklı şeyin çıkmasından sonra olacak şeyi hayal etme boşu boşuna.
    zaman kaybı gerçekten.
    bende başvuruyorum çekilişe ama hayal kurmayı falan bıraktım.
    çıkarsa hayal kurarsın.
    %99 çıkmayacak zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Şans işi bu ilk başvuruşunda çıkan da var 5.basvurusunda çıkan da 20 yıldır başvurup çıkmayan da var

• Güncel fikirlerinizi ve yorumlarınızi bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.