Şimdi Ara

Amerika'da Müslüman bir ailenin çocuğu olarak doğmak ister miydiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler soru açık isterseniz neden istemezseniz neden ?

• isterdim amerika iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok her çıkışın bir inişi vardır elbet zirveden düşeceğime zirveye yükseleyim.
  • Evet isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCarlsberg -- 13 Mart 2013; 23:14:17 >
  • isterim LA da yaşamak için
  • Sadece aile müslüman olacaksa sıkıntı yok isterim
  • Aile'nin ne tür bi müslüman olacağına ve nereli olacağına bağlı

bu arada American Dream diye bişe var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 13 Mart 2013; 23:18:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bundan sanane dostum.

• İsterim tabi
  • İsterdim.

• Amerikada doğmak ister miydiniz desen hayır derdim ailem gerçek ve doğru muslumansa isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Geoten37

Bundan sanane dostum.

Haklısın hocam maksat muhabbet
  • İsterdim en azından ingilizce öğrenme derdim kalmazdı
  • Türkiye'de Hristiyan bir ailenin çocuğu olmak istermiydiniz? Soru açık. Şu anki kimliğinizi düşünmeyin. Düşünün ki Hristiyan bir ailenin çocuğu olarak doğdunuz. Türkiye'de. Üstelik Ermeni, Rum falan değilsiniz.

Size dönme gözüyle bakanlar, sözlü-fiziksel saldırılarda bulunanlar, vatan haini olarak görenler varken...

Bunların hepsi oluyor .Hristiyan arkadaşım var, babası defalarca ölüm tehdidi aldı. Babasının arkadaşları Malatya'da öldürüldü, okulunda arkadaşları hep garip gözle baktı...

Samimi söylüyorum Gavur daha hoşgörülü oluyor.

Bizimli Sevgi toplumuymuş, hoşgörü toplumuymuş, yalan.. Başka mezhepten olanlara bile saygımız yok bizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 13 Mart 2013; 23:41:29 >
  • sırf şu manzara için bile gidilir bakma bundan daha iyi manzarası var 1 ay gitmek nasip olmuştu

Amerika'da Müslüman bir ailenin çocuğu olarak doğmak ister miydiniz ?
  • Neden bizim toplumumuz surekli kurt surusunun icine koyun atma gibi fantezileri var bende bunu dusunuyorum niye lan

• Amerika'da Hristiyan bir ailenin çocuğu olmak isterdim En azından çocukluktan beri dini dolduruşlara geldiğimde sonunda elimde yararlı, düzenli bazı disiplinler kalırdı. Pazar günleri ailece kiliseye gitmek, dualar etmek vb. Bunlar aileyle bağları güçlendiren durumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Amerika'da Hristiyan bir ailenin çocuğu olmak isterdim En azından çocukluktan beri dini dolduruşlara geldiğimde sonunda elimde yararlı, düzenli bazı disiplinler kalırdı. Pazar günleri ailece kiliseye gitmek, dualar etmek vb. Bunlar aileyle bağları güçlendiren durumlar.

Sonra yan cehennemde
  • Hayir

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Türkiye'de Hristiyan bir ailenin çocuğu olmak istermiydiniz? Soru açık. Şu anki kimliğinizi düşünmeyin. Düşünün ki Hristiyan bir ailenin çocuğu olarak doğdunuz. Türkiye'de. Üstelik Ermeni, Rum falan değilsiniz.

Size dönme gözüyle bakanlar, sözlü-fiziksel saldırılarda bulunanlar, vatan haini olarak görenler varken...

Bunların hepsi oluyor .Hristiyan arkadaşım var, babası defalarca ölüm tehdidi aldı. Babasının arkadaşları Malatya'da öldürüldü, okulunda arkadaşları hep garip gözle baktı...

Samimi söylüyorum Gavur daha hoşgörülü oluyor.

Bizimli Sevgi toplumuymuş, hoşgörü toplumuymuş, yalan.. Başka mezhepten olanlara bile saygımız yok bizim.

+1 İşte hep bu yüzden yozlaşmış yobazlaşmışız peygamber efendimiz gayrimüslim lerle iç içe yaşamışken bize kadar o bakış açısı gelmemiş at gözlükleriyle bakar olmuşuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.