Herkese merhaba.Ben 9. sınıfa gidiyorum şu an.440 puanlık bir lisede okuyorum.Bütün dönemler takdir getirmeme rağmen liseye geçince puanlarım baya düştü malesef.Sınıfta kalıyorum (Aslında eğitim sistemini suçluyorum.Ben tarihçi,ilahiyatçı adamım gelmiş bana 8 ders ingilizce 6 ders matematik öğretiyor.)Ama seneye gerçekten çalışacağım için güzel notlar almayı planlıyorum.Asıl soruma gelirsek ben liseyi bitirdikten sonra üniversiteyi Amerika'da okumayı düşünüyorum.Sonrasında ise askeri okula girmeyi. Yada üniversiteye girmeden aynı Türkiye'deki gibi harp okuluna girmek.Bu konular hakkında gerçekten az bilgim var.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Detaylı şekilde anlatan bir büyüğüm çıkarsa minnettar olurum.Fiziksel özelliklerim yetiyor sıkıntı çekmem.Büyük ihtimal çoğu kişi daha çocuksun diye dalga geçecek ama gerçekten istiyorum ve şimdiden hayallerini yapıyorum bunun :D Bazı arkadaşlar Türkiye'de askerlik yap falan diyecekler şunuda söyleyeyim eğer yapabilirsem tabiki ülkemde askerlik yapacağım ama burada malum çoğu kişiyi almıyorlar.Doğamda askerlik olduğu için Amerika'da yapayım bari diyorum.Zaten kürt asıllıyım buda zorluk çıkarıyor.Babaannemin kardeşi general o bile kürt olduğu için rütbe alamıyor.Bunları söylemek kötü ama bunlar gerçek.Ama Kara harp okuluna girmek için elemden gelen her şeyi yapacağım.Greencard falan onuda tam bilmiyorum :D
Not:Oyun oynayıp gelmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme