Şimdi Ara

Amerika'da yaşıyorum soruları alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
30
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: General.

250-300 bin dolara iş kurulurmu yada Karlı iş varmı.

Kurulur tabi. En karli is hangisi dersen cevap veremem cunku eyaletine ve senin tecrubelerine gore degisir.
  • agemo A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Ticaretle uğraşıyorum tekstil ve gıda Sektöründe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Hocam Türklere ve müslümanlara bakış açıları nasıl Amerikalıların?Herhangi bir tepki filan oluyor mu?Ben Türküm dediğinizde tepkileri ne oluyor?
    (Malum 11 Eylül olayından sonra )

Bulundugum bolgede cok fazla turk olmadigi icin pek fikirleri yok Turkiye hakkinda. Ama buraya gelen kisiler genelde master doktora icin geliyor. Dolayisi ile Amerika'da ki turklerin sosyo-kulturel duzeyleri, Avrupaya isci olarak gidenlerden cok farkli. Bu iyi bir durum turkler acisindan. Muslumanlik konusuna gelecek olursak simdiye kadar hic bir olumsuz davranis ile karsilasmadik cok sukur. Ama maalesef 11 Eylul muslumanlarin adini lekeleyen bir olay ve kolay kolay unutacaklarini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miami_boy

Hocam ortalamam 2.35 , master için oluru var mı sizce , GMAT den 600 üstü yapcam ielts 6.5 alsam bi ihtimal kabul alabilir miyim?

Ortalaman dusuk oldugu icin diger skorlarin ne kadar yuksek olursa senin icin o kadar avantajli. Ayrica gitmek istedigin universitelerden hocalara mutlaka mail atip kendini tanitman faydali olur senin icin. Ayrica tr de genel de ortalamalar ABD'den dusuk, bunu basvurunda belirtmen, aciklaman lazim. Hatta bazen not ortalamani ABD'ye gore ayarlayan yerler var. Buralardan bi belge alip onunla basvurursan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Teşekkürler.
    Ticaretle uğraşıyorum tekstil ve gıda Sektöründe.

Kisisel dusuncem tekstil alaninda is yapilabilir. Burada Cin mali olmayan urun bulmak gayet zor. Kaliteli urunler kesinlikle satis yapar. Ama tabi Cin fiyatlari ile rekabet etmek zor olacaktir. Amerika'da is kurmak istiyorsaniz Turkiye'nin verdigi bazi destekler var, arastirmak lazim. Ekonomi bakanliginin web sitesine bakabilirsiniz.
  • agemo A kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam gap ve timberland almak istiyorum illa oradan bi arkadaşım mı almalı yoksa kendi sitelerinde indirim oluyor mu ? Oradan almak gerekiyorsa nerelere gitmeli kendi satış magazalarına mı yoksa ayrıca ürün satılan yerler mi oluyor ?
  • calısıyormusunuz? Hangı uniden mezunsunuz? Master yaptınızmı? Calısıyorsanız maasınız nasıl(ıstersenız cevaplamayabılırsınız) elektrık veya elektronık muh ıçın ıs olanakları nasıl? Gece hayatı nasıl? Turklere karsı hal hareketlerınasıl oradakılerın? Tesekkur ederım sımdıden

• Merhaba,benim de birkaç sorum olacak size.
    1)Hangi üniversitede master yapıyorsunuz?
    2)Amerika'ya lisans eğitimi için giderken burs imkanları var mı?Ve yapmam gerekenler neler?
    3)Bu sene lisedeki son senem.Üniversite sınavına gireceğim.Orada okumak için yönelmem gereken alan hangisidir sizce?Bilişim alanının şansı daha yüksek galiba.
    4)Burslu mu okuyorsunuz?Eğer öyleyse nasıl aldınız?
    5)Amerika'da lisans veya yüksek lisans eğitimi için okuduğumuz lisenin veya üniversitenin etkisi var mı?Yani şu üniversiteden geçiş daha kolay olur,imkanları daha geniştir gibi.Bu arada iyi bir Anadolu Lisesindeyim ve epey yüksek bir ortalamam da var halihazırda,bunu artı bir etkisi olabilir mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: PinkRabbit

tamamdır hocam gap ve timberland almak istiyorum illa oradan bi arkadaşım mı almalı yoksa kendi sitelerinde indirim oluyor mu ? Oradan almak gerekiyorsa nerelere gitmeli kendi satış magazalarına mı yoksa ayrıca ürün satılan yerler mi oluyor ?

Sitelerinde de indirim oluyor ama tr ye gonderiyorlar mi bakmak lazim. Kendi magazalarinda da olur yoksa outlet magazalarinda da olur. Her yerde indirim var anlayacagin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümsüz67

calısıyormusunuz? Hangı uniden mezunsunuz? Master yaptınızmı? Calısıyorsanız maasınız nasıl(ıstersenız cevaplamayabılırsınız) elektrık veya elektronık muh ıçın ıs olanakları nasıl? Gece hayatı nasıl? Turklere karsı hal hareketlerınasıl oradakılerın? Tesekkur ederım sımdıden

Keske onceki yazilanlari okusaymissin ama yinede yazayim. Master yapiyorum, Bilkent mezunuyum, Gece hayatini ilgilenmedigim icin bilmiyorum :) , Turklere karsi olumsuz bir tutumlarini gormedim sen kendin olusturuyorsun sana nasil davranilmasi gerektigini. elektrik elektronik muh. icin is olanaklari var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Emirhan-

Merhaba,benim de birkaç sorum olacak size.
    1)Hangi üniversitede master yapıyorsunuz?
    2)Amerika'ya lisans eğitimi için giderken burs imkanları var mı?Ve yapmam gerekenler neler?
    3)Bu sene lisedeki son senem.Üniversite sınavına gireceğim.Orada okumak için yönelmem gereken alan hangisidir sizce?Bilişim alanının şansı daha yüksek galiba.
    4)Burslu mu okuyorsunuz?Eğer öyleyse nasıl aldınız?
    5)Amerika'da lisans veya yüksek lisans eğitimi için okuduğumuz lisenin veya üniversitenin etkisi var mı?Yani şu üniversiteden geçiş daha kolay olur,imkanları daha geniştir gibi.Bu arada iyi bir Anadolu Lisesindeyim ve epey yüksek bir ortalamam da var halihazırda,bunu artı bir etkisi olabilir mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:)

1) Marquette Unv.
    2) Var tabiki. Universitlerin web sayfalarini dikkatli incelemek lazim. Bizim LYS gibi bir sinavlari var SAT diye onu almak lazim.
    3) Senin ilgine bagli, yuzlerce bolum var her unv de.
    4) Universite veriyor (yeterince basarili isen) , Benim durumum biraz daha farkli benim maasimi bir hoca oduyor, cunku onun lab inda arastirma asistani olarak calisiyorum.
    5) Lisenin kesinlikle etkisi var, Robert kolejine gitseydin etrafindaki herkes lisans egitimi icin yurtdisina basvuruyor olurdu.

Basvurularini bu aralar yapman lazim yoksa seneye icin gec kalmis olursun.

• hocam hangi alanda master yapıyorsunuz?silikon vadisinde çalışmak için tavsiyeleriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agemo

quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

Soru 3: Erkekler burdaki gibi sapık mı geçen kızların arkasından bakıyor mu, insanlar kötü kokuyor mu ?

Ilk soruna soyle cevap vereyim istersen. Konuyu erkeklere de indirgememis oluruz.

https://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A

https://www.youtube.com/watch?v=75aX9mlipiY

ikisini de izle sen karar ver :D.

Kotu kokan insanlar var tabi ama genelde beyaz amerikalilardan cok hintli, cinli insanlar. Insanlarin yedikleri ile ilgili oldugu icin bize biraz tuhaf geliyor.

. ben olsam ara sokağa filan girmem
    (değiştirme) bu videolar bence düzmece biraz inceledim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stam -- 19 Kasım 2014; 0:13:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casablanka 06

hocam hangi alanda master yapıyorsunuz?silikon vadisinde çalışmak için tavsiyeleriniz var mı?

computer science, silikon vadisine ben girebilirsem onun da konusunu ayrica acayim.
  • Ben de 2013 yazında 1 hafta kadar Appleton'da kaldım. Çok güzel yerler.Anılarım depreşti.
  • sağlık hizmetlerinde yararlanmak
    ücretli mi

• Eyaletler arasinda gezmek, tren turlari vs. İs disinda senin faydana olan neler oldu ve calisma saatleri fazlami asistanlikta+ ing duzeyi ust duzey olmali mi, orda yasarken ingilizceni en olcude gelistirdin, ne olcude gelistirebiliriz

• Sorularım olacak, takip edelim.
  • masterın ücretini nasıl karşıladın?
  • Bana da makine mühendisliği bölümü için master ayarlayabilir misiniz burslu ?

İngilizcem var, ortalamam iyi sayılır, iyi bir üniversiteden mezun oluyorum ve amerikada çalışmış hocalardan referans alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.