Şimdi Ara

Amerika'dan alınan iphone 4 ün avrupa'da garantisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü avrupaya giden akrabam var.. Herhangi bir apple storeda, att kilitli iphone un, (ses gitmeme arizasından) değiştirilmesi gerekli..
    Baktım bu konu hakkında hiç başlık açılmamış..
    Bilen bilgi verebilir mi?..

• büyük ihtimalle gecerlidir giden varsa sansını denemelisin
  • iPhone un garantisi uluslararası,geçerlidir yani
  • Yurtdışı alınan Iphone 4 lerin Türkiye'de garantisi bulunmamaktadır , Bilkom'a gidersin , Yetkili servis Genpa der , ona gidersin sadece yurtiçi ürünlerine bakıyoruz der , o yüzden hiç girişme derim eğer garantiye takınlıysan , Ürünün garantisi 100 % yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Yurtdışı alınan Iphone 4 lerin Türkiye'de garantisi bulunmamaktadır , Bilkom'a gidersin , Yetkili servis Genpa der , ona gidersin sadece yurtiçi ürünlerine bakıyoruz der , o yüzden hiç girişme derim eğer garantiye takınlıysan , Ürünün garantisi 100 % yoktur.

arkadas avrupadan bahsetmiş türkiyeden degil dostum
  • Uluslararasi garanti dahilinde olan bir ulkeyse tabikide gecerlidir avrupa, asya farketmez.
  • Pardon o zaman şöyle diyelimki , Apple Store olan tüm avrupa ülkelerinde vardır , iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerikadan alınan att sim kilitli iphone 4, ses gitmeme sorunu yüzünden fransa da apple store tarafından evden alınıp, eve SIFIRI teslim edilmiş. Bu sorunu yaşayanlara bilgi olsun.. Ben fransaya giden akrabam ile bu sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.