Şimdi Ara

amerika'dan i phone 4 icin site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bayram tatilinde kuzenim amerikadan gelecek.kendisi yoğun oldugu icin amazon dan alıp adresine yollamamı söyledi.amazon harici daha ucuz bir site varmı bildiginiz.telefon laptop fotograf makınası falanda alıcam.tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler.

• amazon en güvenilirlerdendir. diğer alternatif için ebay'i önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

amazon en güvenilirlerdendir. diğer alternatif için ebay'i önerebilirim.
    Kendi Sitesinden Al İşte Apple ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Kendi Sitesinden Al İşte Apple ın

• Amazon ile Apple'in sitesindeki fiyatlari karşılaştır.
    Karşılaştırırken Amazonda tax eklenmeyeceğini unutma:)
    Bu yüzden çoğu zaman Amazon daha cazip oluyor.
    Ben çoğu elektronik eşyamı bu yüzden Amazondan alıyorum:)

Ufak bir not daha; eğer amazonda yeni hesap açacaksan 1 aylik (deneme süresi) hızlı gönderim üyeliğini aktif et, siparişlerini ver, 2 günde adrese gelsin sonrada 1 ay dolmadan üyeliği iptal et. İptal etmezsen yanlış hatırlamıyorsam 70$ çeker kartından:)

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arunsal -- 2 Ağustos 2011; 21:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arunsal

Amazon ile Apple'in sitesindeki fiyatlari karşılaştır.
    Karşılaştırırken Amazonda tax eklenmeyeceğini unutma:)
    Bu yüzden çoğu zaman Amazon daha cazip oluyor.
    Ben çoğu elektronik eşyamı bu yüzden Amazondan alıyorum:)

Ufak bir not daha; eğer amazonda yeni hesap açacaksan 1 aylik (deneme süresi) hızlı gönderim üyeliğini aktif et, siparişlerini ver, 2 günde adrese gelsin sonrada 1 ay dolmadan üyeliği iptal et. İptal etmezsen yanlış hatırlamıyorsam 70$ çeker kartından:)

Kolay gelsin...
    gümrüğe takılmazmı iphone alırsan gümrükten çağırırlar seni vergisini alırlar telefonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeKeR

gümrüğe takılmazmı iphone alırsan gümrükten çağırırlar seni vergisini alırlar telefonun

Ne alaka adam kuzenim gelirken getirecek diyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: ZeKeR

Ne alaka adam kuzenim gelirken getirecek diyor!

Alıntıları Göster
    Hiç bir siteye güvenme, direkt applestore.com dan al. Kapalı kutu, jelatinli ve applestore faturalı iphone her zaman için daha değerlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Hiç bir siteye güvenme, direkt applestore.com dan al. Kapalı kutu, jelatinli ve applestore faturalı iphone her zaman için daha değerlidir

Alıntıları Göster
    yardımlarınız icin tesekkurler.amazon dan almak en mantıklısı herhalde.sadece telefon olarak dusunmuyorum laptop fotograf makınası falanda alacam.tekrar tesekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

yardımlarınız icin tesekkurler.amazon dan almak en mantıklısı herhalde.sadece telefon olarak dusunmuyorum laptop fotograf makınası falanda alacam.tekrar tesekkur ederım.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bıde apple ın kendı sıtesınde factory unlock satılmıyor herhalde.At&t yazıor.factory unlock varsa lınk atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savrotin -- 4 Ağustos 2011; 15:16:22 >
  • quote:

arkadaslar bıde apple ın kendı sıtesınde factory unlock satılmıyor herhalde.At&t yazıor.factory unlock varsa lınk atarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    http://store.apple.com/us/product/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM

• quote:

eyvallah kardeş

i pad 2 factory unock varmı :) mazur görün :)
  • quote:

quote:

eyvallah kardeş

i pad 2 factory unock varmı :) mazur görün :)

Alıntıları Göster
    İpad 2 de lock diye bir şey yok.
    Eğer 3G li alacaksan AT&T alacaksın. Verizon alırsan Türkiyede kullanamazsın.

• quote:

İpad 2 de lock diye bir şey yok.
    Eğer 3G li alacaksan AT&T alacaksın. Verizon alırsan Türkiyede kullanamazsın.

Alıntıları Göster
    Apple storedan 16GB'lığın maliyeti: 706,60 usd bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Apple storedan 16GB'lığın maliyeti: 706,60 usd bilgin olsun

Alıntıları Göster
    tamam aga ipad alacam birde at&t li alıp gevey ilemi kullacagım yoksa.direk kartı takıp calıstırabilirmiyim ?
  • quote:

tamam aga ipad alacam birde at&t li alıp gevey ilemi kullacagım yoksa.direk kartı takıp calıstırabilirmiyim ?

Alıntıları Göster
    tüm dünya genelindeki ipad1 ve ipad2 ler factory unlocked. gevey ile uğraşmayacaksınız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

tüm dünya genelindeki ipad1 ve ipad2 ler factory unlocked. gevey ile uğraşmayacaksınız yani

Alıntıları Göster
    tesekkürler hocam bilgilendirdigin icin :)
  • quote:

tesekkürler hocam bilgilendirdigin icin :)

Alıntıları Göster
    standart shipping ile 8 günde yollanıyormuş sacmalıga bakın.apple ın kendı sıtesınden amerika adresine :(
  • quote:

standart shipping ile 8 günde yollanıyormuş sacmalıga bakın.apple ın kendı sıtesınden amerika adresine :(

Alıntıları Göster
    dostum amerika küçük biyer değilki =) koskoca kıta =) normal posta ile öyle gelmesi normal bence fast shipping, dhl kargo falan yokmu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

dostum amerika küçük biyer değilki =) koskoca kıta =) normal posta ile öyle gelmesi normal bence fast shipping, dhl kargo falan yokmu ??

Alıntıları Göster
    ertesi günü sectim.1500 $ lık alısverısı ıptal ettim.tekrar alacam sımdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.