Bildirim
amerika'dan i phone 4 icin site
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
amazon en güvenilirlerdendir. diğer alternatif için ebay'i önerebilirim. -
Kendi Sitesinden Al İşte Apple ınquote:
Orijinalden alıntı: Film Bu Ya
amazon en güvenilirlerdendir. diğer alternatif için ebay'i önerebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TenSetz
Kendi Sitesinden Al İşte Apple ın
-
Amazon ile Apple'in sitesindeki fiyatlari karşılaştır.
Karşılaştırırken Amazonda tax eklenmeyeceğini unutma:)
Bu yüzden çoğu zaman Amazon daha cazip oluyor.
Ben çoğu elektronik eşyamı bu yüzden Amazondan alıyorum:)
Ufak bir not daha; eğer amazonda yeni hesap açacaksan 1 aylik (deneme süresi) hızlı gönderim üyeliğini aktif et, siparişlerini ver, 2 günde adrese gelsin sonrada 1 ay dolmadan üyeliği iptal et. İptal etmezsen yanlış hatırlamıyorsam 70$ çeker kartından:)
Kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arunsal -- 2 Ağustos 2011; 21:41:27 > -
gümrüğe takılmazmı iphone alırsan gümrükten çağırırlar seni vergisini alırlar telefonunquote:
Orijinalden alıntı: arunsal
Amazon ile Apple'in sitesindeki fiyatlari karşılaştır.
Karşılaştırırken Amazonda tax eklenmeyeceğini unutma:)
Bu yüzden çoğu zaman Amazon daha cazip oluyor.
Ben çoğu elektronik eşyamı bu yüzden Amazondan alıyorum:)
Ufak bir not daha; eğer amazonda yeni hesap açacaksan 1 aylik (deneme süresi) hızlı gönderim üyeliğini aktif et, siparişlerini ver, 2 günde adrese gelsin sonrada 1 ay dolmadan üyeliği iptal et. İptal etmezsen yanlış hatırlamıyorsam 70$ çeker kartından:)
Kolay gelsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeKeR
gümrüğe takılmazmı iphone alırsan gümrükten çağırırlar seni vergisini alırlar telefonun
Ne alaka adam kuzenim gelirken getirecek diyor! -
Hiç bir siteye güvenme, direkt applestore.com dan al. Kapalı kutu, jelatinli ve applestore faturalı iphone her zaman için daha değerlidirquote:
Orijinalden alıntı: gdumanquote:
Orijinalden alıntı: ZeKeR
gümrüğe takılmazmı iphone alırsan gümrükten çağırırlar seni vergisini alırlar telefonun
Ne alaka adam kuzenim gelirken getirecek diyor!
Alıntıları Göster
-
yardımlarınız icin tesekkurler.amazon dan almak en mantıklısı herhalde.sadece telefon olarak dusunmuyorum laptop fotograf makınası falanda alacam.tekrar tesekkur ederım.quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Hiç bir siteye güvenme, direkt applestore.com dan al. Kapalı kutu, jelatinli ve applestore faturalı iphone her zaman için daha değerlidir
Alıntıları Göster -
arkadaslar bıde apple ın kendı sıtesınde factory unlock satılmıyor herhalde.At&t yazıor.factory unlock varsa lınk atarsanız sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
yardımlarınız icin tesekkurler.amazon dan almak en mantıklısı herhalde.sadece telefon olarak dusunmuyorum laptop fotograf makınası falanda alacam.tekrar tesekkur ederım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savrotin -- 4 Ağustos 2011; 15:16:22 > -
http://store.apple.com/us/product/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTMquote:
arkadaslar bıde apple ın kendı sıtesınde factory unlock satılmıyor herhalde.At&t yazıor.factory unlock varsa lınk atarsanız sevinirim.
Alıntıları Göster
-
quote:
http://store.apple.com/us/product/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM
eyvallah kardeş
i pad 2 factory unock varmı :) mazur görün :) -
İpad 2 de lock diye bir şey yok.quote:
Orijinalden alıntı: savrotinquote:
http://store.apple.com/us/product/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM
eyvallah kardeş
i pad 2 factory unock varmı :) mazur görün :)
Alıntıları Göster
Eğer 3G li alacaksan AT&T alacaksın. Verizon alırsan Türkiyede kullanamazsın.
-
Apple storedan 16GB'lığın maliyeti: 706,60 usd bilgin olsunquote:
İpad 2 de lock diye bir şey yok.
Eğer 3G li alacaksan AT&T alacaksın. Verizon alırsan Türkiyede kullanamazsın.
Alıntıları Göster -
tamam aga ipad alacam birde at&t li alıp gevey ilemi kullacagım yoksa.direk kartı takıp calıstırabilirmiyim ?quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Apple storedan 16GB'lığın maliyeti: 706,60 usd bilgin olsun
Alıntıları Göster -
tüm dünya genelindeki ipad1 ve ipad2 ler factory unlocked. gevey ile uğraşmayacaksınız yaniquote:
tamam aga ipad alacam birde at&t li alıp gevey ilemi kullacagım yoksa.direk kartı takıp calıstırabilirmiyim ?
Alıntıları Göster -
tesekkürler hocam bilgilendirdigin icin :)quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
tüm dünya genelindeki ipad1 ve ipad2 ler factory unlocked. gevey ile uğraşmayacaksınız yani
Alıntıları Göster -
standart shipping ile 8 günde yollanıyormuş sacmalıga bakın.apple ın kendı sıtesınden amerika adresine :(quote:
tesekkürler hocam bilgilendirdigin icin :)
Alıntıları Göster -
dostum amerika küçük biyer değilki =) koskoca kıta =) normal posta ile öyle gelmesi normal bence fast shipping, dhl kargo falan yokmu ??quote:
standart shipping ile 8 günde yollanıyormuş sacmalıga bakın.apple ın kendı sıtesınden amerika adresine :(
Alıntıları Göster -
ertesi günü sectim.1500 $ lık alısverısı ıptal ettim.tekrar alacam sımdıquote:
Orijinalden alıntı: eCCo
dostum amerika küçük biyer değilki =) koskoca kıta =) normal posta ile öyle gelmesi normal bence fast shipping, dhl kargo falan yokmu ??
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone operatör ismi değiştirme
- icloud isim örnekleri
- carplay ekran yansıtma
- tek pasaporta 2 telefon kaydetme
- imap-mail.outlook.com posta sunucusu yanıt vermiyor iphone
- jailbreak nedir
- ios 17 hangi telefonlarda var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X