Şimdi Ara

Amerika'dan kargo ne kadar sürede gelir ? (Ebay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Ebay'den 2 alışveriş yaptım. Biri 19.06.2013 tarihinde Amerika'dan, diğeri 28.06.2013 Singapur'dan..
    İşin ilginç yanı, Singapur'dan verdiğim sipariş 1 haftada Türkiye'ye giriş yapmışken Amerika'dan gelen sipariş hala Türkiye'ye giriş yapmamış.

Daha önce Amerika'dan alışveriş yapanlar, ne zamandan sonra endişelenmeye başlamam konusunda bilgi verebilir mi ?

Edit : 28.06.2013 tarihinde Singapur'dan verdiğim sipariş az önce elime ulaştı. ( 6. iş gününde toplam 10. gününde )
    Amerika'dan hala ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 8 Temmuz 2013; 12:54:35 >

• 45 gün max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 5 Temmuz 2013; 16:51:19 >
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Aman hocam 2 ay mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Aman hocam 2 ay mı ?

2 ay çok oldu 45 gün maksimum diyorum ben.
  • Araya haftasonu filan girince sonraki haftaya sarkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Aman hocam 2 ay mı ?

Güya süper güç, Singapur'dan bile bir hafta olmadan geldi.

Tüm internet alemini taradım 7-15 gün diyor çoğunluk neden bu kadar gecikir ki ? Bilsem hiç almazdım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Aman hocam 2 ay mı ?

Güya süper güç, Singapur'dan bile bir hafta olmadan geldi.

Tüm internet alemini taradım 7-15 gün diyor çoğunluk neden bu kadar gecikir ki ? Bilsem hiç almazdım..

Evet ama bazen gecikme olabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar; rahatsız edicem sizi

bilen biri vardır aranızda diye bu konuya yazıyorum... amerikadaki abim amazondan yada ebayden ilan koysa türkiyede hiç olmayan ve satışa sunulmayan bir kulaklığı bana satsa site üzerinden online olarak ve 75 doların altında göstersek faturayı ve sıfır kutu kullanmasak...gümrükte kalırmı ürün? ne dersiniz uşaklar
  • quote:

Arkadaşlar, Ebay'den 2 alışveriş yaptım. Biri 19.06.2013 tarihinde Amerika'dan, diğeri 28.06.2013 Singapur'dan..
    İşin ilginç yanı, Singapur'dan verdiğim sipariş 1 haftada Türkiye'ye giriş yapmışken Amerika'dan gelen sipariş hala Türkiye'ye giriş yapmamış.

Daha önce Amerika'dan alışveriş yapanlar, ne zamandan sonra endişelenmeye başlamam konusunda bilgi verebilir mi ?

gümrükte sıkışmış olabilir bir bak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikadan(ebay) aldığınız ürünü alırken hangi kargo tipiyle gönderildiğine dikkat ettinizmi? kimisi 45 güne kadar uzar kimisi 9-10 günde elinize ulaşır..
  • caferacer kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış alıntıladınız hocam

Shipping:
    $1.99 Standard Int'l Shipping | See details
    International items may be subject to customs processing and additional charges.

Item location:
    North Brunswick, New Jersey, United States

Ships to:
    Worldwide See exclusions
    Delivery:
    Varies for items shipped from an international location
    Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
    Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing.

Kargo kısmında yazanlar bunlar. Ne olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok.
  • paardon kullanıcısına yanıt
    evet alıntıyı yanlış yapmışım burdan birşey anlaşılmaz sadece ödemeyi aldıktan sonra 1 gün içinde kargoya vereceğini söylemiş ve gümrükteki bekleme süresini falanda hesaba katın gibi bişeyler demiş..şöyle anlatmaya çalışayım...ebayde her satıcının farklı bir kargo kullanma yöntemi vardır...uluslararası gönderilerde kullanılan 3-4 çeşit farklı GÖNDERİ HIZ larında kargo yöntemi var.bunlardan biri 30-40 içinde türkiyeye ulaşır ,biri 15 -20 gün, biride hatırladığım kadarıyla 8-10 gün içinde elinizie ulaşıyor.Bunu ürünü aldğınız satıcıya sormanız gerekiyor.
    unutulmamalıdırki bu detaylar uluslararası alışverişte çok önemlidir ve ebaydeki satıcılar ''BİZ '' ler kadar sıcakkanlı ve anlayışlı değillerdir.Dikkatli olunmalıdır.

• caferacer kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.. Artık kaderime razıyım zaten bekliyorum.
  • 1-2 hafta arası max
  • 20 Haziran'da yola çıktı hocam. 1-2 hafta aralığını aşalı çok oldu.
  • quote:

20 Haziran'da yola çıktı hocam. 1-2 hafta aralığını aşalı çok oldu.

1-2 ay
  • quote:

20 Haziran'da yola çıktı hocam. 1-2 hafta aralığını aşalı çok oldu.

Gelmesse bir daha oradan alma
  • 2 hafta en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dictatory -- 8 Temmuz 2013; 13:52:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.