Merhaba arkadaşlar,
Daha önce benzeri bir konu gördüğüm için ben de böyle bir konu açmak istedim.
14 Aralık-10 Ocak tarihleri arasında ABD'de olacağım. Dönüşte yanımda birkaç eşya getirip hiç olmazsa uçak biletimin bir kısmını karşılamak istiyorum.
Satın alınmasını istediğiniz eşyayı ben oradan alıp, eşyanın maliyeti + taşıma ücreti karşılığı Ankara'da elden verebilirim. Eşyayı alınca parayı ibanıma atarsınız. Taşıma ücretlerini şu an için belirlemedim, alınmasını istediğiniz spesifik eşya üzerinden konuşabiliriz.
Telefon getirmek istemiyorum, yeni gümrük uygulamaları sebebiyle riskli olacağını düşünüyorum, zaten IMEI kayıtları da oldukça zamlanacak seneye gibi bir söylenti var.
Sorular geldikçe konuyu güncelleyeceğim.
Teşekkürler
Güncelleme:
ABD'de kız arkadaşım yaşıyor, o sayede internette indirimli gördüğünüz bir ürünü istediğiniz zaman direkt eve sipariş edebilirim.
Referansım yok, bunu ilk defa yapıyorum. Ama özel mesaj yazarsanız telefonumu verebilirim, telefonla görüşebiliriz. Onun dışında pek sosyal medya kullanmıyorum malesef ama linkedin hesabım güncel.
Columbia ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim, çok ciddi fark var Türkiye ile. Onun dışında Apple ürünleri mantıklı olabiliyor. Under armour için bazı ürünler olabilir. Fark ettiğim bir şey olursa eklerim tavsiye olarak.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.