Şimdi Ara

Amerikadan Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Amerikadan Sipariş

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce benzeri bir konu gördüğüm için ben de böyle bir konu açmak istedim.

14 Aralık-10 Ocak tarihleri arasında ABD'de olacağım. Dönüşte yanımda birkaç eşya getirip hiç olmazsa uçak biletimin bir kısmını karşılamak istiyorum.

Satın alınmasını istediğiniz eşyayı ben oradan alıp, eşyanın maliyeti + taşıma ücreti karşılığı Ankara'da elden verebilirim. Eşyayı alınca parayı ibanıma atarsınız. Taşıma ücretlerini şu an için belirlemedim, alınmasını istediğiniz spesifik eşya üzerinden konuşabiliriz.

Telefon getirmek istemiyorum, yeni gümrük uygulamaları sebebiyle riskli olacağını düşünüyorum, zaten IMEI kayıtları da oldukça zamlanacak seneye gibi bir söylenti var.

Sorular geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

Teşekkürler

Güncelleme:

ABD'de kız arkadaşım yaşıyor, o sayede internette indirimli gördüğünüz bir ürünü istediğiniz zaman direkt eve sipariş edebilirim.

Referansım yok, bunu ilk defa yapıyorum. Ama özel mesaj yazarsanız telefonumu verebilirim, telefonla görüşebiliriz. Onun dışında pek sosyal medya kullanmıyorum malesef ama linkedin hesabım güncel.

Columbia ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim, çok ciddi fark var Türkiye ile. Onun dışında Apple ürünleri mantıklı olabiliyor. Under armour için bazı ürünler olabilir. Fark ettiğim bir şey olursa eklerim tavsiye olarak.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistandan sipariş alınır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.