Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Amerika'dan siparis Satın Al 17 Aralık 2024 05:42 1 1 Amerika'dan siparis Merhaba arkadaşlar,Amerika'da yasiyorum. Bu ay sonu yilbasi icin turkiye'ye gelme ihtimalim var.Satın alınmasını istediğiniz eşyayı alıp, eşyanın maliyeti + taşıma ücreti karşılığı elden ya da kargoyla ulasmasini sağlayabilirim. Eşyayı alınca parayı ibana atarsınız. Taşıma ücretlerini alınmasını istediğiniz spesifik eşya üzerinden konuşabiliriz.Telefon getirmek istemiyorum.Daha önce böyle bir seyi iki defa forum donanimhaber uzerinden yaptim, sikintisiz oldu.Özel mesaj atarsanız sizinle ismimi, email adresimi, telefon numaramı paylaşabilirim.TeşekkürlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amerika'dan siparis Amerika'dan siparis Amerikadan Sipariş