Şimdi Ara

Kanada'dan Türkiye'ye Kargo??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebay'den elektro gitar alıcam ama Kanada'dan, Türkiye'ye gelmesi için ne kadar kargo ücreti isterler bir yardımcı olur musunuz arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y[g]T -- 14 Temmuz 2009; 19:46:08 >

• bunu satıcıya sorman lazım ne ile gönderecek ona göre fiyat çok değişir.
  • Canada Post International Parcel - Surface diye birşeyle göndericekmiş. Sanırım PTT gibi birşey bu da ama kaça gelir acaba bunu merak ediyorum??
  • Biz degil satici bilir bunu..
    Ama illa rakam istiyosan bizden, 150$ diye salliyorum..
  • 35 dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

35 dolar

Emin misin dostum??
  • Aşağı yukarı.

Edit: Elektro gitar olduğu ve büyük olduğu için gümrükte takılır. 2 katı para ödersin gitarın. Zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 15 Temmuz 2009; 20:59:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim Arkadaşım geçen gün bolcana t-shirt aldı amerikadan 50$ verdi kargo parası ordan kargoyla gönderiolar sonra ptt'ye veriolar ptt'den sana ulaşması biraz zaman alabilir (:
  • Elektrogitar mı?

Hava postasıyla Kanada'dan kutulu 1 adet gamer bilgisayar faresi 40$ gibi bir fiyattan geliyor zaten.

Hadi tek parça halinde gelip gelmeyeceğini geçtim, gümrükten geçeceğini dahi sanmıyorum.

80cm x 50cm x 15cm - 5kg bir paket hava postasıyla 220$ tutuyor.
    Karasal posta ile 107$ ama gelmesi en iyi ihtimal 2 ay sürer herhalde.

http://www.canadapost.ca/cpotools/apps/far/personal/farInt adresinden hesaplayabilirsiniz kendiniz.

• Kargo parasını bırakın da gümrükte takılırsa asıl kötü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.