Bildirim
Kanada'dan Türkiye'ye Kargo??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bunu satıcıya sorman lazım ne ile gönderecek ona göre fiyat çok değişir. -
Canada Post International Parcel - Surface diye birşeyle göndericekmiş. Sanırım PTT gibi birşey bu da ama kaça gelir acaba bunu merak ediyorum?? -
Biz degil satici bilir bunu..
Ama illa rakam istiyosan bizden, 150$ diye salliyorum.. -
35 dolar -
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
35 dolar
Emin misin dostum?? -
Aşağı yukarı.
Edit: Elektro gitar olduğu ve büyük olduğu için gümrükte takılır. 2 katı para ödersin gitarın. Zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 15 Temmuz 2009; 20:59:01 > -
Benim Arkadaşım geçen gün bolcana t-shirt aldı amerikadan 50$ verdi kargo parası ordan kargoyla gönderiolar sonra ptt'ye veriolar ptt'den sana ulaşması biraz zaman alabilir (: -
Elektrogitar mı?
Hava postasıyla Kanada'dan kutulu 1 adet gamer bilgisayar faresi 40$ gibi bir fiyattan geliyor zaten.
Hadi tek parça halinde gelip gelmeyeceğini geçtim, gümrükten geçeceğini dahi sanmıyorum.
80cm x 50cm x 15cm - 5kg bir paket hava postasıyla 220$ tutuyor.
Karasal posta ile 107$ ama gelmesi en iyi ihtimal 2 ay sürer herhalde.
http://www.canadapost.ca/cpotools/apps/far/personal/farInt adresinden hesaplayabilirsiniz kendiniz.
-
Kargo parasını bırakın da gümrükte takılırsa asıl kötü...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X