Şimdi Ara

Amerika'dan siparis...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Work and Travel ile ABD'ye giden kuzenime 700 dolarlik bir fotograf makinesi getirtmek istiyorum. Alisverisi kendi kredi kartimla yapip onun oradaki adresine gondertsem bir sorun cikar mi? Turkiye'ye giriste urunu kutusu acilmamis mi getirmesi gerekiyor yoksa kendine almis gibi mi getirsin? Havaalaninda herhangi bir islem yaptirmasi gerekiyor mu yani.. Benzer deneyimi olup paylasabilecek olanlar varsa sevinirim..

Cok tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: zevet

Merhaba,

Work and Travel ile ABD'ye giden kuzenime 700 dolarlik bir fotograf makinesi getirtmek istiyorum. Alisverisi kendi kredi kartimla yapip onun oradaki adresine gondertsem bir sorun cikar mi? Turkiye'ye giriste urunu kutusu acilmamis mi getirmesi gerekiyor yoksa kendine almis gibi mi getirsin? Havaalaninda herhangi bir islem yaptirmasi gerekiyor mu yani.. Benzer deneyimi olup paylasabilecek olanlar varsa sevinirim..

Cok tesekkurler.

selamlar
    ordaki adresine yollarsan sorun cikmaz 700dolar olmasida onemli degil.
    getiricegi aletin kutusunu illa getirecekse karton kutuyu kesip katlayip bavula biyere sikstirmasi iyi olur. kutuylada pek sorun cikacagini sanmiyorum,
    isterse bavula koyabilir isterse yanina alacagi cantasina koyabilir. bunlarin disinda ozel bir islem filan yok. telefon getirirse malum imei kayit gerekiyor pasaportla.

• Tesekkurler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada'dan Türkiye'ye Kargo??
    16 yıl önce açıldı
    Amerika'dan siparis
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.