Şimdi Ara

AMERİKA'DAN sipariş alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 16 Mayıs 2019; 18:17:25 >

• Sk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 18 Temmuz 2016; 19:31:45 >
  • orss kullanıcısına yanıt
    Referansın yok yani skype üzerinden görüşmek bir şey değiştirmez forumda referans bulabilirsen kendine bir kaç ürün için irtibata geçebiliriz.

Daha önce böyle bir durum yaşadım eleman bana getireceği laptobu başka birisine satmaya kalktı daha fazla fiyata ve üzerine anlaştığımız fiyata zam falan yaptı sonra elinde kaldı sanırım :D
  • Efe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 18 Temmuz 2016; 19:32:07 >
  • Ben sipariş verdim. Ürünün arkadaşın eline geçtiğine dair fotolar geldi. Sipariş aşamasından şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım, detaylı bilgilendirildim. Ürün elime geçiğinde yine geribildirim yapacağım.
  • Tese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 18 Temmuz 2016; 19:33:01 >
  • Konu gunceldir arkadaslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Danimarka'dan ne alınır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 18 Temmuz 2016; 19:33:17 >
  • Parfüm siparişi vermek üzereyim. Arkadaş gerçekten oldukça seviyeli ve yardımsever. Şahsen bana güven verdi.
  • Arkadastan siparisimi gectim. Ilk izlenimim olumlu. Oldukcada yardimci oldu saolsin. Sonucu buradanda bildirecegim. Ihtiyaci olan cekinmeden degelendirebilir bana guven verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 18 Temmuz 2016; 19:33:37 >
  • @teote01 tesekkur ederim efendim.
  • Siparişim elime geçti, herhangi bir sorun yok, teşekkürler.
  • Siparisler sorunsuz elime gecti. Tesekkur ederim
  • Ben teşekkür ederim.

• Amerika'da olan veya istanbula gelecek olan arkadaşlar olursa sipariş vereceğim.

Bilgilerinize beyler/bayanlar.
  • Amerikada sabit adresi olup dönecek birisi var ise benimle irtibata geçmesini rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Siparişim elime geçti, herhangi bir sorun yok, teşekkürler.
    Referans

• quote:

Orijinalden alıntı: teote

Siparisler sorunsuz elime gecti. Tesekkur ederim
    Referans

• Arkadaşlar 29 Mayıs'ta İstanbul'da olacağım.
    California'dayim şu an. Makul ücretler karşılığı istediğiniz hafif şeyleri getirebilirim. İletişim için DM
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.