|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
Merhaba. 2699 dolarlık bir gaming laptop getirtmek istiyorum. Ciddi alıcıyım. 2000 dolar demişsiniz okudum fakat esnetme payı varsa getirtmek istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 26 Ocak 2021; 18:43:52 > |
merhaba. çok ufak, cebe atılıp getirilebilecek bir ürün almak istiyorum, ancak 10 gün içerisinde almam gerekiyor. Sizin tanıdığınız, bu yakınlarda gelebilecek bir arkadaş var mıdır? Teşekkürler. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iki kere kendisinden isteğim oldu ikiside sağ salim elime ulaştı.tavsiye ederim |
|
almanya da akrabam var, türkiye ye gelme imkanı olursa ona bir laptop siparişi vericem bunun için ek ücret vergi isteniyor mu türkiye ye girerken yada faturası isteniyor mu ? |
MERHABA AMERİKADAN GETİRMEK İSTEDİĞİM 2 ÜRÜN VAR NE KADARQA GTEİRİRİSİNİZ?? |
Hayırlı geceler İzzet abi 3 ürün getirtmek istiyorum ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2080 A8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı Intel Core i9 10900K Soket 1200 10. Nesil 3.70 GHz 20MB Önbellek 14nm İşlemci bide mümkünse samsung tv q5580t ayrı ayrı tabi getirme durumu varsa fiyatlandırırsan |
merhaba aluminyum profil ve vidalarını getirebilirmisiniz acaba profil biraz ağır olabilir 10 kilo civarı .. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dostum gerçekten merak ettiğimden soruyorum ülkemizde yok mu bu profillerden? Ayrıca 10 kg kendi eşyaları harici ancak sizin ürünlere o da belki yer kalır.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Selam ; Ben de merak ettiğim için sordum belki 5 katından bile fazla olabilir kısa bir araştırmayla burada da karşıma çıktı ama belki özel ölçü istediğinden bulunmuyordur da biraz ince araştırmayla bulunabilir ülkemizde diye düşünüyorum.. Yoksa sık sık geliyor olsan bile şahsi eşyalarında vardı geri kalan yerin bile yetmeyebilir getirmeye diye düşünüyorum.. |
Misumi profil ülkemizde yok amerikan menseili bir firma Almanya'da da üretim var sanirim bizim profiller için 6 mm der 5,4 çıkar 5 delik der 4 delik çıkar 3d yazıcıda kasa çok önemli stabilize açısından yapanlarda var ama ne kadar başarılı tartışılır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |