Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Amerika'dan Tommy Hilfiger Erkek Güneş Gözlüğü (Sıfır, %100 Orijinal) Satın Al 7 Ağustos 2018 17:26 1 1 Amerika'dan Tommy Hilfiger Erkek Güneş Gözlüğü (Sıfır, %100 Orijinal) Fiyat Revize%100 Orijinal Tommy Hilfiger arkadaşlar, UV korumalı. Etiketi vs hala üzerinde. Kutusu vs yoktur sadece gözlük yollanacak. Deneme amaçlı takıldı sadece. Arkadaşım 15inde geliyor, 16sında alıcı ödemeli kargolayabilirim.Ödemeyi enpara üzerinden yapabiliriz. Sahibinden üzerinden get ilan açabilirim (farkı eklemek kaydıyla). Daha fazla seçenek mevcut ama henüz onların fotoğraflarını eklemedim. Orijinallik konusunda en ufak şüpheniz olmasın amerikadan mağazadan alınmış gözlüktür. Diğer gözlükleri yakın zamanda ekleyeceğim, iyi günler. Fiyat 250 TLTrde birebir aynı modelini bulamadım (bulabilen varsa pek tabii konuya atabilir) ama benzer modelin linkini aşağıya bırakıyorum. Tr fiyatı 430 TLhttps://www.edel-optics.com.tr/Tommy-Hilfiger-den-TH-1985-086-DB.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya,Adapazarı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SIFIR] XBOX 9. NESİL GOLD GAMEPAD 2600 ₺ Gamesplanet 20$ (Ederi 360₺) kod tanesi 200 TL (Stok: 5) RDR2+COD:BO4+Rainbow 6+Fifa 19+Destiny1-2 PRI==Toplu 140 Lira [Referans İlanıdır] Sekiro Shadow Die Twice