AmerikaPostam.com Akıllı Güvenlik Sistemleri Mini Projeksiyonlar Bu ürün Grubu için Tıklayınız! Bilgisayar Kasa İçi Uyumlu Soketli Ledler Uzaktan Kumandalı Hobi Araçları AmerikaPostam olarak tam 10 yıldır, sizlere Amerika’dan takip ettiğiniz indirimlerle, fiyatlarla dilediğiniz markaların ve ürünlerin ulaşmasını sağlıyoruz. Gümrüğünü ödeyebilmek için, kargo firması, noter ile uğraşmanıza da gerek yok. Uçtan uca hepsini biz hallediyoruz, siz sadece üye olarak, alışverişinizi yapıyorsunuz. Bu linkten Spor & Outdoor ve hatta diğer kategorilere ulaşabilirsiniz. SPOR & OUTDOOR KATEGORISI ÜRÜNLERİ İÇİN TIKLAYIN ______________________________ Direkt size özel Amerika’dan diğer alışverişleriniz için ise: 1. AmerikaPostam’a üye olduğunuzda size özel bir Amerika posta adresine sahip olursunuz. 2. Amazon, e-bay, newegg gibi global sitelerden yada markaların kendi e-ticaret sitelerinden ürün sipariş ederken size tanımladığımız Amerika posta adresine kargolatırsınız. 3. Siparişiniz bize ulaştığında ürünü sizin adınıza teslim alır ve Türkiye’deki adresinize teslim ederiz. (5-8 gün) 4. Herhangi bir gümrük-noter-vergi gibi detaylarla uğraşmazsınız. AmerikaPostamyoutube Amerika'dan alışveriş yapmak, satın aldığınız paketleri birleştirerek kargo ücretinden tasarruf etmek, gümrük işlemleri ile kendiniz uğraşmadan paketlerinizi direkt olarak Türkiye adresinize teslim almak için sizleri http://www.amerikapostam.com adresine bekliyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=f3hjJfTADs0< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmerikaPostam -- 19 Kasım 2023; 15:26:12 > |
AmerikaPostam - Teknoloji & Hobi & Akıllı Güvenlik Sistem Ürünleri
-
-
-
ee bunlar buradakiler ler aynı fiyat.
-
Sayın Origin90, bazı ürünlerde gümrük oranları ve yurtdışından kargosu hesaplandığında fiyat avantajının/farkının kapandığının farkındayız. Ama daha fazla avantajın olduğu ya da Türkiye'de bulamayacağınız binlerce ürünü bulabileceğiniz ürün yelpazemiz bulunmakta.
Kullanıcılarımıza alışverişte her zaman sadece en iyi fiyatı değil, Türkiye'de bulamadıkları ihtiyaçlarının, modellerin de ulaşmasını sağlıyoruz. "Alışveriş" bölümümüz dışında, kargo hizmetimizle sitemizde yer almayan, Türkiye'de olmayan ihtiyaçlarınızın kapınıza kadar ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
İnceleyip, vakit ayırdığınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmerikaPostam -- 28 Ekim 2023; 0:34:57 > -
bir defasında çok ihtiyacım olan tedavi edici özel doğal supplemetleri sizin aracılığınızla almak istemiştim. reçete edeceğimi belirtmeme rağmen bir türlü kabul etmemiştiniz ben de farklı bir posta hizmeti veren yabancı bir şirket kullanarak halletmiştim.
-
Sayın ISherpa, bazı ürünler reçete edilse dahi sizlere ulaşmasında risk oranı yüksek oluyor, bizler gümrük danışmanlarımızla teyit ederek sizlerin mağdur olmaması adına işleme alamıyoruz. Amacımız tamamen sizi korumak.
Yine ihtiyacınız olan bir şey olursa memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. -
Amerikadan bir şey almasak da ,bizi oraya postalama gibi bir hizmetiniz varmı ?
Kolay gelsin bu arada hoşgeldiniz :)
-
-
Merhaba hocam hangi siteden istemiştiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Myus adresime sipariş vermiştim. Ordan da Tr ye gönderttim. Birkaç çeşit kargo seçeneği de vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISherpa -- 29 Ekim 2023; 20:2:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederiz, hoş bulduk :) -
150 euro tu gecen urunlerde gumruk islerini nasil hallediyorsunuz acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığımız olumsuz yorumlar neden siliniyor ?
Sayemizde reklam alıyorsunuz admin ? hayırdır
Sizinde zorunuza gidiyorsa arkadaşım o zaman pahalıya ürün satmaya çalışmayacaksın. Git başkasını kazıkla benim forumdaşımı kazıklayamazsın.
-
Sayın NoExx, 150 euro ve üzeri ürünlerin ekstra ithalat masrafı olmaktadır. Almak istediğiniz ürünün linkini iletirseniz, ithalat ve vergi masraflarını hesaplayarak ortalama maliyet hesaplaması yapabiliriz. -
Yıllar önce bir ekran kartı getirtmiştim size şimdi yeniden birkaç parça lazım rica etsem buradan ürünleri versem gümrük hesaplarmısınız 🤗
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amerikadan bir şey almasak da ,bizi oraya postalama gibi bir hizmetiniz varmı ? Kolay gelsin bu arada hoşgeldiniz :) |
Hocam hiçbir avantajınız yok fiyatlar aşırı pahalı
|
Benzer içerikler
- yurtdışından ne getirip satabilirim
- temu kıbrıs"a gönderiyor mu
- temu şikayet
- aliexpress iade var mı
- aliexpress benzeri siteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X