Şimdi Ara

Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76
Cevap
8
Favori
13.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stanley bazı termosları için geri çağırma yapmış. Tehlikeli olduğu için kullanmayın diyor.

3 milyona yakın termosu kapsıyormuş. Bendeki Stanley marka 2 termos geri çağırma kapsamında çıktı ama bilin bakalım ne var? Sadece ABD ve Kanada için geçerli.

Siz de şuradan bakabilirsiniz:

Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısıstanley taki lıv
    Home | Stanley Recall
    https://stanley1913tmrecall.expertinquiry.com

Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısı

• Bizim kutup ayısı bir açıklama yapmış değil henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberi twitterdan gördüm. tam olarak 1 senedir basma tuşu kırıldığı için trigger adventure termosumu kullanamıyorum.

subat ayında kutupayısına yazdım. cevap vermediler.

20 ekimde stanley globale yazdım. ticket açıldı.sonuc olarak o modelden üretilmediği ve yedek parçası olmadığı için bana yeni ürün göndereceklerini söylediler.

5 gün sonra 2 ay olacak ve gelen giden birşey yok.

geri çağırma olsa bile trden bu işi çözmek zor olacak.

• bende kutup ayısının paylaştığı linkten başvuru yapmaya çalıştım ama TR seçeneği çıkmıyor adres aşamasında

• Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısı

Amazon TR nin vermiş olduğu mesaj :(

• kanada da bulunan arkadasımın adresını vererek ticket actım. gonderırlerse ne ala

• Stanley USA in verdiği cevap

Thank you for your email.

On December 12, 2024, Stanley 1913 issued a voluntary recall of the Switchback and Trigger Action Travel Mugs, in cooperation with the U.S. Consumer Product Safety Commission (CPSC) and Health Canada. Currently, we are in the process of contacting local agencies around the world to evaluate next steps. More updates will follow as we develop our local action plans.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metozade M kullanıcısına yanıt

Link nerede hocam iletir misiniz?

• Türk_o kullanıcısına yanıt

açıklamayı bırak mail attım geri dönüş yok, kutup AYISI:

• charliealpha C kullanıcısına yanıt

Bekleyeceğiz o halde.

• kutupayısı ile iletişim zor. stanley ile birebir çözmeye çalışın.

• Bu sayfa açılmıyor. Bende de trigger action var. Amazondan almıştım. Yenisi ile değiştirdiler mi bunu?

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt
    Ben 2022 de sipariş etmişim. İade aldılar diyelim yenisini vercekler mi acaba. Yoksa iade 2022 enflasyonuna göre yapacaklarsa bardak olarak kullanırım yine vermem 🙃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahadir39 kullanıcısına yanıt

2020 de almıştım bende. Değişim olmalı yoksa cam bardak bile alınmaz şimdi. 180tl ye almıştım o zamanlar.

• benım anladıgım kadarıyla yenı kapak gonderecekler

• Kutupayısına kapak arızalı diye ürünü gönderdim sağlam sorun yok diye iade ettiler. Aradan 1 yıl geçmedi ürünü dünya çapında topluyoruz açıklaması yapıldı kutupayısı hala bizim ürünlerimizde sorun yok yalan haberlere inanmayın diyor.

• Ben Amazon’a ulaştım para iadesi yaparız dediler ama fatura bedeli iade edilirse mağduriyet olur dedim, şu an sadece bu seçenek varmış muadil bir ürünle değişim yapmıyorlar, bence mantıksız yani 500 lira iade etseler ne olacak 2000 den ucuza muadil termos kalmadı ki.

• Xanu kullanıcısına yanıt
    Banada aynısını söylediler, saçmalık yani, madem geri çağırma var dedim bu termos ömür boyu garantili satıldı bana, tedarik edin dedim, kemküm ettiler, kutup ayısına yazdım son çare kayıt oluşturdum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ruud_van R kullanıcısına yanıt
    Stanley Abd ve Kanada harici ticket açtırmıyor ki şu an da zaten denedik, oradan nasıl çözeceğiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konuyu takip edelim, 500 lira iadenin anlamı yok, bence ürün değişimi yaparlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.