Şimdi Ara

GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU, BOŞALMIYOR, HATA VERMİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geri dönüşüm kutusuna gönderdiğim(yani sildiğim) 86 dosya vardı. GDK yi boşaltmak istediğimde 86 dosyayı silmek istiyormusunuz diye uyarı geliyor ve evete basınca silindi sesi geliyor ama GDK haala dolu görünüyor ve yine boşaltma seçeneği aktif. tekrar tıkladığımda yine 86 dosyayı silmek istiyormusunuz diye soruyor fakat GDK yi açtığımda içi boş görünüyor. yani 86 dosya silinemiyor fakat görünemiyor. gizli falan değil. bir çok program denedim. programlar dolu olarak görüyor hatta bazıları özelliğinden dolayı 86 dosya olduğunu gösteriyor ve ne kadar yer kapladığını yazıyor fakat sil deyince sildi diyor ama aynı duruyor.
    GDKye başka dosya gönderince boşalt dediğimde sayı artıyor. yani 86 + 1 dosya daha gönderirsem 87 oluyor ve silme onayını verince bu sonradan gönderdiğim dosyta siliniyo yani yine 86ya düşüyor. girmediğim yer bakmadığım forum okumadığım başlık kalmadı.
    bilgisayarada sürekli problemlerle karşılaşan ve çözmek için bilgi toplayıp düzelten(onun kadar problemli birini görmedim) arkadaşıma sordum o bile ilk defa duydu.
    registry'yi düzenledim. güvenli modda güncel anti virüs programımla tarattım.
    advanced system care programı var(çok işime yaradı şimdiye dek) bunu denedim ama nafile.
    bilen duyan çözüm üretebilecek, yardımcı olabilecek(formattan başka) arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
    lütfen!

• Bana da olmuştu bir kere, nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama şöyle olması lazımdı. (vista)

Videoya çektim, izle bakalım...

http://rapidshare.com/files/220654208/2009.04.13_05.01.40_002.zip.html

Biraz hızlı geçmişim, geri dönüşüm kutusunu tekrar işaretledikten sonra varsayılanı yükle yi seçmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Nisan 2009; 5:22:05 >
  • Belki geri dönüşüm kutusunun kotasıyla oynasan kendiliğinden düzelir. Biliyorsun kutunun hacminin ne kadar olacağını belirten bir ayar var. Atıyorum, C diskinin %20'sini geri dönüşüm kutusuna tahsis et gibi.
  • makinayı kapatıp açınca düzelir merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

makinayı kapatıp açınca düzelir merak etme

problem çözüldü. kendi yöntemlerimle çözdüm. tam formata soyunmuştum ki son çare 8kb bir parça program vardı onu çalıştırınca düzeldi.

makinbayı onlarca kez kapatıp açtım. zaten güvenli modda virüs taraması yaptığımı yazdım, güvenli moda kapatıp açmadan girilmiyor ve aç-kapa ile olmadı.

yardım etmeye çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    videoyuda indiriyorum. az sonra izliyeceğim. belki bir gün o problemle de karşılaşırız ve yaramıza merhem olur.
  • adı ne o programın aynı problemin benzeri var çözemiyorum...dd39 silinemiyor diyor sürekli
  • geri dönüşüm kutusundan sileceklerini geri yükle .. sonra Shift+Del ile geri dönüşüme atmadan sil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski CD - Çöp - Geri Dönüşüm
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.