< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısı (4. sayfa)

-
-
Ben dikkatli kullanmak ve çok aşırı sıcak bişey koymayarak kaydı ile, yada tamamen soğuk kullanmak kaydi ile eski kapak yola devam, bu kapaklardan istesem bu ürünü almazdım zaten kupa gibi kullanacağız yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Ocak 2025; 9:13:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bardak ile kullanıyorum kapak çok önemli değil:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben araçta yada bisiklet sürerken tek el kullanımı için aldım benim için önemli, Stanleyide konu ile alakalı bir mail döşedim kale alırlar almazlar bakalım artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bisiklet kullanırken şart tabi. Kale alırlar bence yeni kapakta gönderebilirler
Nerenin müşteri temzsilciyle görüştünüz hocam? Kutupayısı mı?
-
Evet google yazınca çıkıyor
Ben daha 10 gün önce Bim'den aldım. O ürünlerde de sorun olabilir mi arkadaşlar ?
-
kanadadan açtığımız talep sonuçlandı.
düz kapak göndermişler.
iyide bu kapak modelini beğeniyor olsak zaten bundan satın alırdık. ne taşıma kulbu var ne basmalı açması.
-
Elinizdeki termosu iade istediler mi peki?
-
Evet onu iadeye gönderdim
Stanleyden mail geldi. acaba sizde stanley form üzerinden mi talep ettiniz. kaç günde kapak geldi ?
Thank you for submitting your photo for the Stanley 1913 TM Recall.
We have reviewed your photo and your recall registration is approved. Your replacement lid is in process and should be received within 7-9 weeks.
If you feel you have received this notice in error or if you have questions, please refer to the contact us page on the website for more information. Please have your unique Confirmation Number available when you call.
Your Confirmation Number: XXXXXXXXXXXXX
Thank you for participating in the Stanley 1913 TM Recall.
-
Aşağıdaki linkten diğer ülkeler için başvuru yapabilrisiniz...
-
Merhaba, kapağı yurtdışından mı gönderecekler? öyle ise kargo falan maliyetini biz mi üstleneceğiz? bu konuda bilginiz var mı? açıkçası 20 dolar falan vermek istemiyorum bu kapak için :) teşekkürler.
-
Bu linkten kapak talebi yapılacak anladık, fakat bize ulaşana kadar vergi, gümrük kargo parası verecek miyiz orası belli değil, net birşey yok. Çünkü youtuber lara yurtdışından bedava, ürün incelemesi için gönderilen ürünlere bedava olduğu halde vergi alıyorlardı. Bu konunun netleşmesi lazım.
-
benim başvurumda kabul edildi 7-9 hafta diyor ama süreci nasıl takip edeceğiz şu an ne aşamada nasıl bilgi alabiliyoruz bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X