< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Muadil ürünle değişim yapılmaz ise ömürboyu garantiyi geçtim geri çağırılan ürün sadece tüketiciyi mağdur eder, bu markayı birdaha tercih etmem şahsen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla swtichback dediği travel mug u uzun yıllardır kullanıyorum. Varsa bi sıkıntı yeni tetik versinler değiştiririm sıkıntı yok ama sıkıntılı hali buysa da ben razıyım bi sıkıntım yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 5 Ocak 2025; 7:50:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu gün Amazon ile görüştüm.
2025 ödediğim 499 TL. yi iade ediiyor.
Çok saçma ,ben zarardayım bu durumda diyorum.
Bizde mağduruz diyor,kulanılmış ürün iade ediyorsunuz diyor.
Kutup ayısından ben cevap alamadım,alabilen oldumu?
-
Ekim 2023 n11 den aldım. SATICI : N11 kendisi nereye ulaşacağımı bilmiyorum.
-
Amazonla görüştüm değişim istedim sadece geri alabiliyolarmış iadeyi de 600 tl yapacaklar ne yapsyım 600 tlyi yani
Bana geri gönderin diye mail bile atmamışlar
-
Hepimize geldi o mail sırayla, bana da geldi mesela red alert diye, sıkıntı yapacaksınız bi işi tam yapın silkecem yapacakları işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Ocak 2025; 17:25:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kutup Ayısı instagram yorumlarını siliyor. Global siteden desteğe yazdım, bekleyin diyor.
-
sabah hem amazon ile hem de kutup ayısı ile görüştüm.
Amazon, ürünü gönderin para iadesi yapalım diyor. kabul etmedim kayıt açtı muadil ürün ile değişim için sonuç ne çıkar bilmem ama umut yok gibi.
Kutup ayısı, ürünle alakalı bize resmi bir toplatma kararı gelmedi dedi. biraz salladılar gibi yalan haber tarzında konuştu. ne olacak bilmiyorum en iyisi biraz daha beklemek sanırım.
-
Yurt dışında teslim alanlar paylaşmış, trigger action buton yerine normal açılır kapanır kapaklı göndermişler.
Kutupayısı'nın yapacağı tek iş gümrükten yeni kapakları alıp kullanıcılara dağıtmak olacak o yüzden global'den yeni kapaklar gelmeden zaten bir aksiyon alamaz şu an. Global'de bekleyin diyor zaten. Şahsen ben 600-700 TL için amazona iade etmezdim ürünü en kötü bardak olarak kullanırsın çünkü bir daha o paralara alamazsın.
Bir de belki aratırken görmüşsünüzdür Kutupayısı'nın esas kurucusu hayatını kaybetmiş bir kaç sene önce. Belki başında o olsa çok daha iyi yönetirdi süreci en azından, ürünlerde sorun yok, bize talep gelmedi, gidin global ile görüşün gibi cevaplara ek olarak mesaj silme vs. durumları olmazdı belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 6 Ocak 2025; 15:53:38 >
-
Merhaba arkadaşlar
Termosların sorunu ne çözemedim
Trigger Action modelinde 2 adet ürünü
sıcak soğuk yaz kış deniz kar ve kayak ta sıkıntı yaşamadan kullanıyorum
Seri numarası sistemde var kullanmayın diye
Tam olarak ne sorun yaşanıyor kapaklarda?
-
MEMATİyoutube
Stanley Triger Action 0.47 / Sıcak Su Kaçırması ve Sızdırmahttps://www.youtube.com/shorts/bbHIqCCChJw -
-
Kutup ayısı kış uykusunda. Maillere cevap vermiyorlar.
-
Babanın ölüp çocukların işi kotaramadığı muhtemelen doğru. Bi kaç sene önce kapak bozulunca mail attım yenisini satın almak için. Ücretsiz göndermişlerdi. İnşallah global bize de yeni sorunsuz kapakları gönderir, kutupayısı üzerindeki külfetten kurtulur. Yalnız bunu açıklasar güzel olur. Instagram'da yorum silmek çok yanlış!!!
Arkadaşlar kutupayısına talep açtım 2 gün önce. Geri dönmüşler bugün. Kapağın yenisini gönderecekler muhtemelen. Yedek parça tedariği bekleniyor diyor. Ancak kargo alıcıya aittir diye not eklenmiş. Burası beni biraz iğrendirdi. Koskoca distribütörün düştüğü hale bak. Yazık. 2 ay önce ısı tutmayan termosu yenisiyle değiştirdiler. Kargo ücreti vs.de yoktu. Bu geri çağırmaya özel kargolar müşteriye ait kampanyası var da bizim mi haberimiz yok?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X