< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Stanley termoslarda geri çağırma ve kullanmayın uyarısı (3. sayfa)
-
-
Bu sayfada recall complaint diye bir link var
https://www.cpsc.gov/Recalls/2025/Stanley-Recalls-2-6-Million-Switchback-and-Trigger-Action-Travel-Mugs-Due-to-Burn-Hazard
Link bu;
https://www.cpsc.gov/form/recall-complaint-form?path=/Recalls/2025/Stanley-Recalls-2-6-Million-Switchback-and-Trigger-Action-Travel-Mugs-Due-to-Burn-Hazard
Bu formu Türkiye distribütörü işlem yapmıyor, global geçiştiriyor diye yazdım. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende de travel mug
Olandan var takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stanley geri toplama çağrısını amerikapostam.com da bulunan ABD posta adresine göndertmeyi ve ordan da bugün itibari ile Türkiye’ye sokup getirtmeyi başardım. Ücretsiz ürün olmasına rağmen gümrük vergisi ve kargo ücreti ile beraber 17 usdye 2 kapağı getirtebildim. Stanley Global yada Kutupayısının Türkiye için bir şeyler yapacağını düşünmüyorum. İsterseniz sizde deneyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kutupayısı: Keşke tüm müşterilerimiz sizin gibi olsa beyefendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 10 Ocak 2025; 19:28:3 > -
Hayır amazondan aldım.
-
Bende amazondan aldım sizin gibi kutup ayısindan talep açtım hala beklemede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kutupayısı müşteri temsilcisine baglanırsanız işlem yapıyorlar ben gönderdim termosumu elimi yaktığı için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kutupayısı bugün termos kapağını kargoya vermiş. Gelsin bakalım hangi kapağı yolladılar.
-
Nasıl aldınız, hangi adımları izlediniz bizi kale almaları için ne yapalım
-
Denedim buradan ama adres kıta bölümünde biz yoktuk en son yarım kaldı
Bu yeni form Türkiye dahil.
-
Teşekkürler evet yeniymiş kayıt oldum
Aşağıdaki link üzerinden talep açtım. Birkaç fotoğraf, fatura gibi detaylar isteniyor. Talep onaylandı ve kapağı alıcı ödemeli olarak gönderdiler.
Ben farklı bir modelin uyumlu kapağını göndereceklerini düşünüyordum ancak aynı kapağı gönderdiler.
Kapağı inceleyince eskisine göre bir fark da göremedim açıkçası. Tasarımsal olarak birebir aynı. Belki contası vs. değişmiştir diye umut ediyorum.
-
Buradan zaten kayıt acabildim ama hala durumda değişme yoktu dün baktığımda 3 hafta oldu
Hocam sen yanlış yapmışsın yeni üretim kapak farklı tasarımda butonlu değil, açılır kapanır kapaklı ve slim yapıda. Kısacası tehlike sorunu senin kapakta devam ediyor yabancı linkten kayıt oluştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 24 Ocak 2025; 20:43:33 > -
Butonsuz da nasıl olacak alışmıştık buna, kapaklı tasarım geriye gitmiş yada eski sağlam tasarımdan devam etme kararı almışlar, yeni kapak tasarımı değil ozaman
redditFrom the StanleyCups community on Reddit: Received recall lid. This is pretty disappointing.https://www.reddit.com/r/StanleyCups/comments/1hkrdnb/received_recall_lid_this_is_pretty_disappointingredditFrom the StanleyCups community on Reddit: New recall lid = disappointmenthttps://www.reddit.com/r/StanleyCups/comments/1hk93po/new_recall_lid_disappointment
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 24 Ocak 2025; 23:22:54 >
-
Yani eğip bükmeye gerek yok kimse beğenmemiş ve işlevsel olmadığı yönünde yorum yapmış, malumun ilanı benim için 👍
Benim gibi çoğu kullanıcı işlevsel olduğu için özellikle hareket halindeyken bu ürünü seçti bas iç, diğeri hareket halinde işlevsel değil, contigoya geri döneceğiz anlaşıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Ocak 2025; 23:37:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X