Şimdi Ara

Amerika hayalleri için düşüyorum yollara ( şans dileyin bana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en az diyarbakır-istanbul uçak bileti 250 TL.
    160 dolar vize başvurusu 481 TL
    135 dolar pasaport başvurusu oda en az bi 350 tl vardır
    1080 TL oraya bayacam sonra, thy den uçak biletlerine baktım eğer vize onaylanırsa abd gidiş için tam 2.350 tl para bayacam toplam 3400 tl civarı bir şey yapıyor.
    cepte 10 bin var şansımızı deneyeceğiz orada artık. saati 7,25 dolar asgari ücret 8 saat çalışsam aylık 1700 dolar civarı bir şey yapıyor bir iphone 6 alsam 700 dolar kaldı 1000 dolar dışarıdan bir pizza ister mutluluktan uçarım.

• Normal vizeyle nasıl çalışıcaksın ki sanmıyorum oyle bir sey olacagını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

Normal vizeyle nasıl çalışıcaksın ki sanmıyorum oyle bir sey olacagını

çalışma izni yoksa da 1 sene tatil yapar gelirim, anasını satıyım.
  • Çadır kur yat yemeği burdan gotur(kutulu) 0 masraf 2-3 yıl çalış gel parayı burda ye dolar lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Çadır kur yat yemeği burdan gotur(kutulu) 0 masraf 2-3 yıl çalış gel parayı burda ye dolar lazim

1700 ABD Doları =
    5 111,8134 Türk Lirası

woow
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefid.dL

quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Çadır kur yat yemeği burdan gotur(kutulu) 0 masraf 2-3 yıl çalış gel parayı burda ye dolar lazim

1700 ABD Doları =
    5 111,8134 Türk Lirası

woow

3 yılda 40000 dolar biriktirsen burdan 120.000 faizi bile asgari ücrete eşit. Ordan emekli olsan yasadin.

• 10 bin lira ile Abd'ye girebileceğini mi düşünüyorsun? Bankasında 50 - 60 bin tl ile turist vizesi alamayan insanlar varken, 10 bin tl ile çalışmayı düşünmen ilginç. Başka ülkelere yönelmeni tavsiye ederim, boş yere vizeyle vs. uğraşma.

**Ayrıca eş dosttan para çekip bankaya göstermelik koyarım, gelince geri veririm diye boş hayallere de kapılma, yemiyorlar.
  • çalışma izni olmadan orada nasıl işe girmeyi düşünüyorsun ?
  • 1 sene vize verdiler de 1 sene tatil yaparım diyorsun

• bende 10 yıllık eğitim vizesi var. onda bile eğitim lisansı olmadan 15 gün durabiliyorum tek seferde en fazla. aklında bulunsun. turist diye gidip 15 gün sınır dışı edilme. zaten orada kalacam diye gittiğini söylersen almaz bile içeri seni de neyse. başına iş açacaksın. gitmeden önce iş bak bari. mcdonals'da filan ona göre git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.