Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özet: para var huzur var
  • Sen amerikada mankenlik yapiyorum diye netten buldugu fotolari koyan sonra yalani ortaya cikan kisi degil misin la?Yanlis hatirliyosam kusura bakma.
  • İsteyen herkese nasip olur inşallah,üniversitelerine hayranım şu ABD'nin.
  • las vegas maceralarını bi anlat hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fentora

Sen amerikada mankenlik yapiyorum diye netten buldugu fotolari koyan sonra yalani ortaya cikan kisi degil misin la?Yanlis hatirliyosam kusura bakma.

O. Ama bu konusu gerçek Çankaya'da okuyan birilerine sordum.
  • kedi uzanamadıgı cigere
  • adam geziyo ya :D bizde istanbulla idare ediyoz işte :D
  • quote:

Saygılı ol. Haddini bil. Sen kimsinde insanların ne yazacağına karışıyorsun. Adam birşeyler yazmış biz de düşüncelerimizi aktarıyoruz. Rahatsız oluyorsan yorum yazmazsın bu kadar basit. Her koyun kendi bacağından asılır bencil ve kendi yaptıklarına kalıp arayan insanların sözüdür. Sen bu düşünceler ile anca burada ahkam kesersin. Ben insan sağlığına zararlı olan herşeyin belli çerçeveler içinde yasaklanmasından yanayım. Eğer inandığım din bunu yasaklıyorsa bunuda heryerde dile getiririm. Sen ve senin gibiler bana laf atacak diye korkmam ve çekinmem. Senin gibi bencil ve farklı düşündüğünü sanan garip tavırlı ve saldırgan insanların söylemleri beni bunları yazmaktan vazgeçiremez. Biz de çıktık yurdışına, birçok şehirde yaşadık ama kimliğimizden, inancımızdan ve değerlerimizden başkası ne diyecek diye taviz vermedik. Saygılı ol ve düşüncelerini güzel izah et.

Cahilliğine veriyorum.

27 yaşında,mühendis,görmüş geçirmiş bir adam cahilse sen ordinaryus falan olmalısın.Sizin gibi tipleri iyi bilirim kendiniz herzaman saygı beklersiniz ama karşınızdaki içki içenlere pislik gözüyle bakıp kendi inancınızı empoze etmeye çalışırsınız.

quote:

Ben insan sağlığına zararlı olan herşeyin belli çerçeveler içinde yasaklanmasından yanayım

Zararlıysa bana zararlı sana ne birader.Sen kimsin ? Neyi kimden yasaklıyorsun ? Milletin sağlığından,günahından sanane.Herkesin inancı kendine.Bana caka satman için kırk fırın ekmek yemen lazım senin.

• şaka bir yana güzel fotolar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 15 Aralık 2011; 18:47:53 >
  • Merhaba.Yıllık bir para veriyor musunuz?Ve de girmek için şartları var mı?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Hocam oraya gidişinizi de anlatır mısınız?
    Demek istediğim, nasıl oldu da Amerika' da en iyi üniversitelerden birinde master yapıyorsunuz?
    Bu işin şartları nelerdir, ne yapmamız gerekiyor? Gerçekten özendim bu yaşama.

Aslinda zamaninda bunu yazdigim cok uzun bir konu vardi ancak genel olarak insanlarin tepkisini begenmedigimden silmistim. forumda bazi kisiler konudaki yaziyi kaydetmisler kendilerine yardimci olmasi icin. Onlardan biri varsa burada size yollayabilir. Malesef bende kayiti yok.

Yukarıya birşey yazmıştım hocam gördün mü ?

Orcs,

Malesef ozel mesajlara cevap vermeye vaktim olmadigindan ve adimi oraya yazman durumunda da bir suru ozel mesaj alacagimdan istemedim.

Peki hocam banada bir sürü mesaj geliyor MIT hakkında geçenlerde de inanmayanlar vardı konuya student id koydum.Bu yaz artık DH Amerika Buluşmasını yapalım derim benim için yol problemi yok.Bir kaç arkadaş daha var Chicago'dan falan.

Bizde hala marmara buluşması yapacağız..Adamlar eyaletler arası buluşma düzenliyor, biz iki fakülteyi yan yana getiremiyoruz arkadaş.Olacak iş değil.

Valla dostum o değilde ne zaman böyle bir konu açılsa hemen liseliler geliyor konuyu basıyor.Konu yavaş yavaş tartışmaya gidiyor diye düşünüyorum.

Biliyorsun geçen ki MIT konusunda student id'min fotosunu koyduğum halde laf ediyorlardı.Yani demem o ki bazılarının akıl danışacağı yerde çekememezlikten o kişiyi yerden yere vuruyorlar.

Bu arada kısmetse bakalım bu yaz 1. DH Amerika Buluşmasını yapacağız kesinlikle

Sizin isim soyisim neydi? Sanirim sizin bolumde tanidigim bir arkadasim daha var MIT'de.
  • Ya şöyle güzel bir konuda yaptığını tartışmaya bakın arkadaşım ayıptır ya. Gidin özel mesajla tartışın ne tartışıyorsanız.
  • bende abd de okumak istiyorum hazırlık okuyorum şu an nasıl gidebilirim? yazın work and travel ile gideceğim ama alakası yok sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Allah bizede nasip eder inşallah. Nedense artık buralar çevremdeki insanlar yüzünden beni çok boğuyor.

özenti gençlik işte

tebrik ederim.umarım masterın bitince Türkiye'ye dönersin.giden gelmiyor arkadaş.

Donmeyi dusunmuyorum. Tebrik icin tesekkurler.

Turkiye'de Cankaya Universitesi'nde okudum. Ancak onemli olan nereden oldugunuz degil ne oldugunuz. Yukarida sartlari soran birkac kisi olmus. Genel olarak not ortalamaniz cok yuksek olmali (yuksekten ziyade basvuru yapan diger kisilere gore ne kadar basrili oldugunuz), okul icinde ders disinda ozel bir proje veya bir paper yazmis olmak, cok iyi referans mektuplari, iyi bir niyet mektubu, yuksek toefl sinavi (90 ustu), yuksek gre ya da sat sinavi, okul disi aktivitelerde liderlik yaptiginiz dernek veya kulupler gibi bircok etken var. Benim basvuru yaptigim yil Turkiye'den Bilg. Muh bolumune 42 genel dunya capinda da 770 civari basvuru olmus. Toplam kontenjan 42.

Gercekten tebrikler burdaki arkadaslar tek sorunu para olarak görsede paranız olsa dahi pek cok asamadan gecmek gerekiyor. Bende gecen sene yurtdisi üniversitesi arastiriken UCLA Regents college falan bakmistim cok disiplinli ve girmesi cok zor olan universityler. Sanirim param olsa dahi hem TOEFL hem SAT hem not ortalaması vb. benim icin ancak hayali kurulacak seyler..
  • Ne olur ne olmaz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_49174950/mpage_1/key_/tm.htm

Sonu iyi bitmemişti .
  • konu güzelmiş bu yaz bende LA deydim(santa monica) hatta ilk mesajında koydugun santa monica resmindeki eğlence parkında çalışıyordum(pacific park)...ucla nın kampüsü gercekten harika bi kaç kez gitmiştim cok övdükleri için gerçekten mükemmeldi...san francisco resimleri göremedim varsada gozumden kactı eger hala gitmediysen ilk fırsatta gitmeni tavsiye ederim...konuyu cok okumadım neler yaptın tam olarak bilmiyorum ama santa monica da sörf yapabilirsin eger yapmadıysan baya eğlenceli oluyor...santa monicada 4th st. te kalıyordum ben denize 4sokak uzaklıkta olunca hergun sahildeydik...resimlerde x2 yi gorunce bi garip oldum six flags i ozlediğimi farkettim..onceden haberım olsaydı burdayken yada ordayken sana kartlarımı verebilirdim, six flags universal pacific park gibi onlarca yerlere yıllık sınırsız giriş biletlerim vardı..okulunda başarılar dilerim..bi stanford olmasada ucla bitanedir :)))
  • Çok acayip özendim. Hep hayalimdir o Hollywood yazısını görebilmek. Umarım birgün bunu gerçekleştirebilirim. Hayatınızda başarılar dilerim, umarım olmak istediğiniz yerlerde olursunuz.
  • Yine cok pis ozendim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.