Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

İnsanın kendi memleketi gibisi yok arkadaş ben oralarda yaşayamam şahsen.

bu laf imzana uydumu şimdi

Alakaya maydonoz
  • Senin yerinde olmayı ne kadar isterdim tahmin edemezsin,gerçi olamayacağım diye birşey yok ama(seneye gireceğim LYS'ye),gerçekten şu anki hayatının değerini bil.Umarım çok başarılı olursun ve hayatını istediğin gibi yaşarsın. :)
  • harikaymıs yerinde olmak isterdim
  • eğerki karakaşlı kara gözlüysen bu dediklerine inanmam:) ama eğerki sarıysan işte o zaman sana güzel davranılır bunu en iyi ben biliyorum..benim arkadasım yani türk arkadasımla bererber uzunca bir süre yasadık...o çocuk kara kaşlı kara gözlü kara saçlıydı..ve ona olan muamele ile bana olan muamele aynı değil:) ki ikimizde türküz bu çok fark eder..cvpını merak ediyorumm
  • Mesajım bulunsun.. Bakacağım bir ara ama okuduğum kadarıyla güzel ve mutlu bir hayatın var. İnşallah istediğin şeyi elde edersin...
  • ortama bak arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

eğerki karakaşlı kara gözlüysen bu dediklerine inanmam:) ama eğerki sarıysan işte o zaman sana güzel davranılır bunu en iyi ben biliyorum..benim arkadasım yani türk arkadasımla bererber uzunca bir süre yasadık...o çocuk kara kaşlı kara gözlü kara saçlıydı..ve ona olan muamele ile bana olan muamele aynı değil:) ki ikimizde türküz bu çok fark eder..cvpını merak ediyorumm

resimlerde ne oldugum gayet ortada
  • okuldan binalardan banane karıdan kızdan haber ver
  • süpermiş mesaj bulunsun
  • Soran birkac kisi olmus, evet tum resimleri ben cektim :) Son eklenenler dun okula giderken yolda cekildi, digerleri de aciklamalarda belirtilen zamanlarda.
  • Mesajım bulunsun...
  • Birkaz partiden resim daha ekledim. Bu arada 40a yakin PM gelmis. Arkadaslar sorularinizi burdan sormaniz durumunda cevap almaniz daha mumkun. PM'den cevapladigim soru tekrar tekrar sorulabiliyor.
  • tam yatıcaktım son konu olsun diye girdim girmez olaydım

halimize çok şükür ama yaşama sevincimi kaybettim valla yaa pufff arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

tam yatıcaktım son konu olsun diye girdim girmez olaydım

halimize çok şükür ama yaşama sevincimi kaybettim valla yaa pufff arkadaş

Lutfen bunda yas faktorunu de hesaba katin. Buyuk olasilikla buradaki cogunuzdan birkac yas daha buyugum (23 yasinda). Uzulmek yerine daha fazla calisarak vaktinizi iyi kullanarak buralara gelebilirsiniz. Hicbir sey zor degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

okuldan binalardan banane karıdan kızdan haber ver

aynen öyle tuğla,cam,beton kalıpları görmeye gelmedik karı kız var mı giderli? asıl önemli olan kısım bu. baktımda pek giderli kız göremedim sofistike bişiler bul ve öle gel konu aç. bina görmeye tokuz.
  • Bizim yaşadığımız da hayat mı dedim konuyu okuduktan sonra.Her gün git gel sabah 8 akşam 8 okul-dershane-ev üçlüsü.Vay arkadaş en güzel yıllarımız at gibi koşturulmakla geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

okuldan binalardan banane karıdan kızdan haber ver

aynen öyle tuğla,cam,beton kalıpları görmeye gelmedik karı kız var mı giderli? asıl önemli olan kısım bu. baktımda pek giderli kız göremedim sofistike bişiler bul ve öle gel konu aç. bina görmeye tokuz.

Herhalde konulari sasirdiniz. Buradaki konunun nedeni ne tugla ne de kiz. Resimlerle konunun hicbir alakasi yok. Hic resim de olmayabilirdi. Begenmediginiz bir konuya zorla sizi sokan da yok. Istemezseniz girmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Bizim yaşadığımız da hayat mı dedim konuyu okuduktan sonra.Her gün git gel sabah 8 akşam 8 okul-dershane-ev üçlüsü.Vay arkadaş en güzel yıllarımız at gibi koşturulmakla geçiyor.

Sevgili ersin senin aynen bu dediklerini ben yillarca yaptim :) Yeri geliyor hala da yapiyorum. Buraya tatile gelmedim ben :) Gunde 17 saat yerimden kalkmadan ders calistigim olmustur:) Yukarida tam da bunu demeye calistim. Su anda ben senin yasinda burada o hayati yasamiyorum :) Ben de bu asamalardan gecerek buralara geldim. Umit kalptedir, kaybetmeyin ve derslerinize cok iyi odaklanip calisin.

Derslerinde basarili olup da imkani olmayan biri olursa, Stanford, Brown, MIT veya her neyse benzeri universiteye girmeye hak kazanmis biri olursa benle agunes at ucla {.//} edu adresinden irtibata gecerse elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Onemli olan turklerin kendini gelistirmesi ve buralara kadar ulasabilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 16 Aralık 2011; 23:51:59 >
  • Hocam sen burda üniversitede okurken mi oraya gittin ? Yoksa lise bitti direk oraya mı gittin? Şu gidiş hikayeni yazsan hiç fena olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.