Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun
  • Ayrıca konuda bazı arkadaşlar memleketinin değerini bilmiyor. Bu ülkeyi bu hale sokan yine biziz. Neyin kafasındasınız? Neden ülkenizi aşağılıyorsunuz? Resimlere bakarak hemen anladınız yani oradaki yaşamı.
  • Mesajim bulunsun.
  • kıskandım
  • Hocam oraya gidişinizi de anlatır mısınız?
    Demek istediğim, nasıl oldu da Amerika' da en iyi üniversitelerden birinde master yapıyorsunuz?
    Bu işin şartları nelerdir, ne yapmamız gerekiyor? Gerçekten özendim bu yaşama.
  • süpersin hocam valla.bende umarım birgün master için gelirim oralara :) .ve oraya gidebilmek için ne yapmamız gerekiyor?
  • Kral hayatı yaşıyon be abi, bildiğin American Dream olmuşsun Biz yaşayamıyoruz sen yaşa, Allah sağlıklı uzun ömür versin ne diyelim
  • kıskandım ama şunu unutma insanın memleketi gibisi yok
  • Güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Hocam oraya gidişinizi de anlatır mısınız?
    Demek istediğim, nasıl oldu da Amerika' da en iyi üniversitelerden birinde master yapıyorsunuz?

Aslinda zamaninda bunu yazdigim cok uzun bir konu vardi ancak genel olarak insanlarin tepkisini begenmedigimden silmistim. forumda bazi kisiler konudaki yaziyi kaydetmisler kendilerine yardimci olmasi icin. Onlardan biri varsa burada size yollayabilir. Malesef bende kayiti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Güzel.

aynı dk aynı sn de attık ugraşmaya çalışsan bu kadar olmaz
  • kıskandım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Hocam oraya gidişinizi de anlatır mısınız?

Aslinda zamaninda bunu yazdigim cok uzun bir konu vardi ancak genel olarak insanlarin tepkisini begenmedigimden silmistim. forumda bazi kisiler konudaki yaziyi kaydetmisler kendilerine yardimci olmasi icin. Onlardan biri varsa burada size yollayabilir. Malesef bende kayiti yok.

Yukarıya birşey yazmıştım hocam gördün mü ?
  • Kıskandım :(
  • Özendim ya
    En büyük hayalim Abd de yaşamak inşallah bizede nasip olur.
    LeBron basketi bırakmadan bir maçını izlemem lazım onu görmem lazımm
  • cidden imrendim,umarım birgün bizde orda bulunuruz
  • Vay be adam noktası noktasına benim hayalimi yaşıyor . Kıskandım valla.

Fakat gidiş hikayeni de istiyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajim bulunsun güzel bir hayat yaşiyorsun kiymetini bil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.