Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden tanımama rağmen adına çok mutlu oldum. Yazı çok güzel olmuş hiç bitmesin dedim çok güzel anlatmışsın imrenmedim desem yalan olur çok güzel bir hayatın var başarının devamını diliyorum
  • Yerinde olmak isterdim.
  • Başarılarının devamını diliyorum.İmrenilcek birşey yok arkadaşlar,böyle başarı öyküleri oldukça fazla aslında çevremizde.Ki her şehirin veya ülkenin ayrı zorlukları olabiliyor.
  • Hocam biraz bilgi versen, ne yaptında gittin. Şartları nelerdir, şuan rusyada üniversite okuyorum. Önümüzdeki yıl dal seçimi yapacağım, yazılım düşünüyorum. Üniversite sonrası Amerikada master fikrim vardı. Fakat şartlar nelerdir? Ayrıca aylık ne kadar harcıyorsunuz?
  • öncelikle başarılarının devamını dilerim hocam öncelikle nasıl kazandın neler yaptın geniş anlatabilirsen seviniriz biğ kere hayatımda en çok istediğim şeylerin %90 ını gerçekleştirmişsin kıymetini bil derim gerçekten çok şanslısıun gençliğini yaşıyosun hocam ve şunu gerçekten iyi biliyorum buradada erasmustan gelen bi kaç arkadaşım var gerçekten hgepsi çok samimi ve eğlenceli ama herkes soğuktur diyor ve san sdanırım bunun kanıtısın böyle bi yaşam herkese nasip olmaz gerçekten çok kıskandım iyi eğlenceler ve iyi dersler hocam
  • Hocam öncelikle tebrikler , benimde hayalim Amerika'da master yapmak . Tr'de hangi üni.de Bilgisayar Müh. Okuyordun ?
    Nasıl oldu da UCLA'yı kazandın gittin ?
    Gitmek için neler lazım ?
    Üniye , ordaki yaşama , kiraya ne kadar para veriyoruz ?
    Lütfen bize böyle bir rehber hazırlar mısın ?

Benimde umudum İtü Bilg. Müh. , ordan Ucla'ya gidebilir miyiz ?
  • Güzel konu
  • Rezerve
  • konu başlığını-amerika'daki yasemin-okudum
  • Adam UCLA'ya gitmiş, DH'ye takılıp özenenler var

Ben devlet bursu kazandım. TC bana sponsorluk mektubu veriyor, ben UCLA'ya başvurmayı düşünmüyorum bile. Yurtdışından master yapacaklar hedefleri biraz düşürsün. Yüksek ortalamayla girilecek yerler değil buralar. Adam gibi bir projeniz olması lazım. Diploma notuna bakmazlar kaliteli okullar.

• ohh
  • Burs alabildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni tutmayın lan türkiyede! zaten eskilerden beri amerika hayalim var, şimdi fotoğraflardan sonra mülteci olarak bile gelebilirim amerika ya
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Adam UCLA'ya gitmiş, DH'ye takılıp özenenler var

Ben devlet bursu kazandım. TC bana sponsorluk mektubu veriyor, ben UCLA'ya başvurmayı düşünmüyorum bile. Yurtdışından master yapacaklar hedefleri biraz düşürsün. Yüksek ortalamayla girilecek yerler değil buralar. Adam gibi bir projeniz olması lazım. Diploma notuna bakmazlar kaliteli okullar.

Hayal etmek basarmanin yarisidir. 2 yil oncesine donsek bana da birileri bakip UCLA'yi kazanmak senin neyine diyebilirdi. Istedikten sonra imkansiz mumkune cevrilebilir. Kimsenin sevki kirilmasin bu yuzden. 2 yil oncesine kadar ben de Donanimhaber'de yazan biriydim.
  • mesaj bulunsun. ya hocam bi yardım ediverin garii nasi okuyacaz bu üniversiterde? ille de money mi gerek??
  • baba faktörü burda devreye giriyor işte.
  • böyle konuları görmek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

Burs alabildin mi?

Turkiye'deki sistemden farkli buyuk universitede isler. Universite kimseye burs saglamiyor cunku zaten burs vermeden girmek isteyen milyonlarca kisi var kapisinda. Ancak UCLA'yi kazandiginiz icin buyuk sirketler (Google, Microsoft, vs) onlarla calismaniz kosuluyla yillik stipend verip okulunuzu karsilarlar.
  • reserve
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.