Şimdi Ara

Amerika Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar, suanda work and travel programi ile amerikadayim. Turkiyeye gelmeden once bir oyun laptopu almak istiyorum hedefim en ucuza en iyi laptopu alabilmek. Max limitim 1000$. Turkiyede garantisi gecebilecek vs durumlarini tam olarak bilmiyorum hangisinde gecerli veya degil. Herhangi bir yerden alabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Dell 7567 garantisi geçebileceğini düşündüğüm bir alet. Acer vx 15 önerecektim ama çifte vatandaşlık şartıyla kabul ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus GL serileri de indirimle sanki o paraya yakalanabilir. Fx ten uzak durun ekrani cok kotu diyorlar. GL ler de 1100 dolar gibi bir sey olmali zaten. 1060li bir cihaz alirsiniz. Emin drgilim, arkadaslar teyir edebilir ancak asuslarin 1 yil uluslararasi garantisi olmali.

• üstat türkiyeye gelmeden mac book air fiyatlarına da bakabilme durumunuz var mı ?
  • Apple.us a girip bakabilirsin diye biliyorum.

• Merhaba bende amerikadayim kendim icin laptop aldim bestbuydan webtasarim isim bunu tercih edebilirsin. turkiyede fiyati 9 bin di en son suan ne kadar bilmiyorum

GL702VM BHI7N09

yada

rentacentera git yada paychekin ile laptop almayi dene burda uzun sure kalcam workandtravel ile geldim odemesini aylik yapcam de haftalik odersin giderken laptop sana kalir verirlerse kisa sure kalcam deme yada iki kullanmak icin alcam giderken iade etcem dersin 😂 turkler genelde burda bankadan kredi cekip kaciyolar 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.