Amerikan ordusu, yerdeki düşman hedeflerini lazer ışınıyla yok edebilen bir silah sistemi geliştirdi. Silah, bir C-130 tipi nakliye uçağına yerleştirilerek denenecek.
Bir C-130 tipi nakliye uçağına yerleştirilerek denenecek “Advanced Tactical Laser” adı verilen lazer silahının, etrafına zarar vermeden hedefini yok edebildiği belirtiliyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Amerikalı askeri yetkili, geliştirilen silah sisteminin savaş alanında özellikle Afganistan ve Irak gibi ülkelerde şehir çatışmalarında benzersiz yarar sağlayacağını belirterek, “Birkaç dakikada zafere ulaşmayı sağlayan müthiş bir silah.” diye konuştu.
yakında bu yeni silahını da denemek için bi yere savaş açar macera dolu amerika
ne geliştirmedi ki
bu yeni bi haber değilki zaten...zırhlı araçlarda kullanılması için geliştirildi fakat enerji ihtiyacı problemi yüzünden ertelenmişti ayrıca bundan daha feci sonuç veren sonik silahlar var :(
kilayi var , ayna lazer isinlarini yansitmazmiydi, baktin ucak geliyr ateslemis. Kaldir aynayi dogru dereceyi ayarla , adrese geri postala
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan2006
kilayi var , ayna lazer isinlarini yansitmazmiydi, baktin ucak geliyr ateslemis. Kaldir aynayi dogru dereceyi ayarla , adrese geri postala
lazer denilen felaket bi enerji aynayıda delip geçer :) bence uçagı düşürelim...
quote:
Orjinalden alıntı: boraaa
quote:
lazer denilen felaket bi enerji aynayıda delip geçer :) bence uçagı düşürelim...
bizde ona gore ayna yapariz
Mühendis misiniz?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: boraaa
quote:
bizde ona gore ayna yapariz
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
içlerin de patlar umarım
kısa ve öz
Hımm kanserin ilacı hala bulunamadı dimi?
benimde elimde bu video vardı belki ilginizi çeker diye düşündüm ama en son kareye uyuz oldum anladığım kadarıyla bu resim gösterilirken böyle diyor "en iyi dünya savaşcıların elinde" yuh yani yahudilerin elindemi bu şimdi gene müslüman dostlarımız yanacak
benimde elimde bu video vardı belki ilginizi çeker diye düşündüm ama en son kareye uyuz oldum anladığım kadarıyla bu resim gösterilirken böyle diyor "en iyi dünya savaşcıların elinde" yuh yani yahudilerin elindemi bu şimdi gene müslüman dostlarımız yanacak
yakında bu yeni silahını da denemek için bi yere savaş açar macera dolu amerika
Doğru söze ne gerek.. Adamlar şerefsiz insan hayatı fln hiç önemli değil sadece kendi çıkarlarına bakıyorlar kör testereyle kesecen lan o şerefsizlerin hepsini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme