Şimdi Ara

Amerika mı Avrupa mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle amerika. avrupa bana çok sıkıcı geliyor.

• AmkaraTipli kullanıcısına yanıt

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada sikintidan gebermek super olasi bi olay. İyi hayat kalitesi+para kombinini ch disinda sunan yok avrupada, plaseler de mini ulkeler (monaco, luxembourg, lich) ile irlanda olabilir. Sogukluga okeyseniz de kanada. Maddi sikinti yoksa ca/ma/ny(acikcasi buraya nj/ct eklesem de pek yanlis olmayabilir, o tarafi bir butun olarak almak lazim) gidilecek yerler, plase il veya wa (meh).
    Yine de 40+ yaslarda geneva gecilebilir, hem her yere yakin hem de biraz sakinlik lazim. Ustelik francophone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 7 Şubat 2024; 15:32:28 >
  • Amerika'daki hemsirelik yapmak... nasip olur mu be...

• çok kapitalist ama yine de tercihim abd'den yana olurdu

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

İrlanda da GDP per capita vergi cenneti olmasından dolayı şişik, yaşam standartları almanyaya göre pek iyi değil.

• hoppel kullanıcısına yanıt

İnsani/kulturu vs cok cok cok iyi (biraz bold bi claim olacak ama insani yani duzgun olan bence tek avrupa yeri hatta), dogal güzelliği bol, genel 'hayat kalitesi' olarak (gidip oyuncaklari ne kadara almaktan bahsetmiyorum, gerci housingi saymazsak almanyadan ucuz olabilirler emin degilim) gayet keyifle yasanicak yer galway mesela. Dublin super kaotik bi mecra, orayi istisna tutuyorum. Housing ve saglik disinda pek eksisi olan bir yer degil, isvicrenin zengin hissettirmeyen hali gibi.

Kanada'dan Kanadalılar kaçıyor. ABD'de 3 kat maaşlar varken ve yabancılar yüzünden emlak fiyatları da bu kadar yükselmişken, yoğun beyin göçü veriyorlar ABD'ye. Evsiz sorunu da ABD gibi, soğuk ise ciddi boyutlarda bir sorun.

• Avrupalılar: Yeğenim kurulu düzenim var yoksa Amerika tabii ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amerika bana nedense bağcılar veya esenlerin zengin versiyonuymuş gibi geliyor o yüzden Avrupa.

• ankara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • avrupa nedense daha sürdürülebilir geliyor

• ikigai kullanıcısına yanıt

Kanada 5 6 yil oncesinin eski kanadasi degil eyvallah da millet kaciyor denemez. Beyinlerin adresi hep us olurdu zaten, akademi de endustri de bariz daha zayif. Us+eu/2

Hocam abd’ye nasıl gidebilirim? Tercihen california

• Babisko parasi veya cv kasıp akademi denemek (sadece amacim ca diyosan usc, ucsb, uci vs deneyebilirsin) en kolaylari.

hocam nick değiştim ctisci legolas ben 

3.8+ cgpa olsa, calculus, math 225, stat prob alsam yeterli mi? benim matematik altyapım çok iyidir, üstesinden gelirim. ama salt matematik de okuyasım gelmedi.

birkaç gün önce bölüm başkanı da sizin şu dersleri al dediklerinizi al dedi. Sanırım applied ml tarzı bir şeye yönelmek istiyorum.

epfl doktoralı bilkent cs mezunu bir hocamız, cs veya ee'deki hocalarla çalışmak için mail at dedi. ctisten birini alırlar mı acaba? Bu tarz bir şey gerekli diye düşünüyorum çünkü bizim hocaların refi işe yaramaz gibi.

o dediğiniz ünilere çok okeyim. iyi bir cv + baba parası ile girebilir miyim?

• Stabil ve mütevazı bir hayat için Avrupa
    Para ve kariyer için ABD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Bunu kabul etmesi için izlemeye gerek yok Aklın yolu bir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt

15 yaş çocukların haricinde kimsenin kaale almadığı adam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.