Şimdi Ara

Amerika mı Avrupa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki üniversiteyi bitirdiniz ve ikisine de gidebiliyorsunuz hangisini seçerdiniz?
    Ben Avrupa seçerdim çünkü ABD ne kadar zengin bı ülke olsa da hard kapitalizm var eğitim sistemi sağlık sistemi her şey özel.Unide bı hocam bı sure amerikada kalmış,adam düşmüş kafasını çarpmış hastaneye getiriyorlar MR 500 dolar paran yoksa öl diyorlar demişti.Ayrica o vahşi kapitalizm insanları da yozlaştırmış halk cahil,suç oranları çok yüksek o yüzden Amerika'da fazla kazansam bile Avrupa'yı seçerdim ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Amerika mı Avrupa mı?
    Amerika mı Avrupa mı?
    mehter_marsi_bassboosted.mp4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünmeden abd.

high risk high reward

• Besim tibuk mu izliyon

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Yok, avrupa'da maaşlar iyi değil. Kalifiye bir yazılımcı Türkiye'den daha az kazanıyor, o halde niye gideyim? Fakat abd'de öyle değil sağlam kazanabiliyorsun.

• abdde aktif yaşıyorsan sağlık sigortasız geçinme şansın yok, ama abdnin sağlık sistemi abartıldığı kadar kötü de değil. birçok şirket zaten kapsamlı sağlık sigortanı karşılıyor eğer karşılamıyorsa da aylık 500$ civarına kendin yaptırabiliyorsun birçok ihtiyacı kapsar.

abdde maaşlar da avrupaya göre çok yüksek (hayat pahalılığı açısından da aşırı büyük bir fark yok) o yüzden abd daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 6 Şubat 2024; 20:57:39 >
  • Beynin calisiyorsa Amerika, eger ki average oldugunu dusunuyorsan Avrupa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVRUPA'YA HAYIR
    23 yıl önce açıldı
    Bu mu Almanya!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amerika'da 10 senede emekli olacak para çıkarabilirsin, Avrupa'da bu mümkün olmaz.

• Maddiyat önemliyse amerika, çevre önemliyse avrupa

• Nasıl oluyor da daha az kazanıyor TR'den? Kalifiye yazılımcı ayda 200k mı alıyor TR'de?

• ikigai kullanıcısına yanıt

Avrupada 200k tl kazanan yazılımcı mı var? Faang avrupa ofisleri o kadar vermiyor (net)

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

İyi bir şirketteysen özel sağlık sigortan var, evine kadar karşılıyorlar

• TR'de de yok o paralar o açıdan dedim. Ayrıca Avrupa'da sağlık ve eğitim masrafı derdin de olmayacak, iki çocuğun olsa maaşın özel okul paralarına gidecek. Araba zaten ucuz, düzgün bir muhitte oturmak da İstanbul'a göre daha pahalı olmaz, hatta trafik ve kalabalıktan rahatsız oluyorsan Türkiye seçenek olmuyor.

• benim için düşünmeden amerika daha sonra kuzey afrika sonra balkanlar daha sonra avrupa

• Öyle bir seçim şansım olsa kesinlikle abd olurdu.Birçok teknoloji şirketi abd'de,maaşlar da açık ara daha iyi.Kalifiye insanlar için cennet adeta.

• Amerika'ya iş ile gitmek artık hiç kolay değil. Çok seçkin bir adam olarak kabul alıp üniversitelerine gidip oradan sonra belki. Avrupa'da durum çok daha erişilebilir.

• Ben usmle ile Amerika'ya gidiyom ihtiyar gelen gelsin

• Net usa. Avrupada ulkemizdeki gibi benzer maaslar aliniyor zor islere ugrasmaya degmiyor

• Amerika

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.