Şimdi Ara

amerika serverında oynayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecsem mi diye dusunuyorum fakat kararsız kaldım. Zamanında smurf kasmıstım pinge bi sure sonra alışıyor ınsan fakat yine de 30 level ciddi bir oyun oynamadıgımdan kararsızım. Mesela o pingle bi adc rahat oynanır mı diye tereddütteyim. Var mı oynayan deneyimlerini paylaşabilecek biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 küsür pinge nasıl alışırsın bilemem.Göründüğü kadar kolay değil.Sırf daha iyi oyuncularla oynayacağım diye bu çileyi çekmeye gerek yok.İyi oynarsan hangi server olduğu farketmez büyük ihtimal her oyunu taşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin2

Gecsem mi diye dusunuyorum fakat kararsız kaldım. Zamanında smurf kasmıstım pinge bi sure sonra alışıyor ınsan fakat yine de 30 level ciddi bir oyun oynamadıgımdan kararsızım. Mesela o pingle bi adc rahat oynanır mı diye tereddütteyim. Var mı oynayan deneyimlerini paylaşabilecek biri.

brazilya serverinde oymıştım ordada ping oluyordu 25 level'e kadar felan kasmıstım insan alışıyor.o pingle blitzcrank felan oynuyordum adam çekmelerde felan fail yapmıyordum :D adcde de sorun olmaz bence.
  • ekle : khanjui

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

200 küsür pinge nasıl alışırsın bilemem.Göründüğü kadar kolay değil.Sırf daha iyi oyuncularla oynayacağım diye bu çileyi çekmeye gerek yok.İyi oynarsan hangi server olduğu farketmez büyük ihtimal her oyunu taşırsın.

+1
  • Gerek yok bence.

• o pingle oynanmaz.Oyundan bir şey anlamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

200 küsür pinge nasıl alışırsın bilemem.Göründüğü kadar kolay değil.Sırf daha iyi oyuncularla oynayacağım diye bu çileyi çekmeye gerek yok.İyi oynarsan hangi server olduğu farketmez büyük ihtimal her oyunu taşırsın.

200 ping var ama kasma falan yokki kardeşim sadece görüntü? pbedede öle
  • Ping yapar biraz ama çok kasmaz bence gerekli değil west varken hiç gerekli değil
  • NA'da oynuyorum.200 ping kulağa çok büyük geliyor ama oynarken o kadar da farketmiyorsun bence.Ama kalite anlamında kesinlikle NA, east ve TR'ye göre inanılmaz kaliteli.Haftada belki 1 kere görürsün trollük yapan.
  • latency çok yüksek. 20 mbps fiber'in varsa 130-170 arası oynarsın. fakat 220 ping'e filan çıkıyodum ben 8mbps sınırsızla ve gerçekten gecikmeli skill atıyosun. bence hiç vakit kaybetme bile oraya geçerek.
  • Sezon 1,2 na oynadım ping alisiyorsun ama bu saatten sonra ping ile oynamanın alemiyok

Not sezon 1 bronz sezon 2 altın

• 200 ping oluyor 0.2 sn weste 60 70 oluyor 0.1 sn yaklaşık çok büyük bir fark yok 0.1 sn farkı hissetmiyorsun bile burdaki arkadaşların çoğu psikolojik olarak etkileniyor bence
    edit:normal oyunda bile afk ve troll sayısı yok denicek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10010001 -- 30 Mayıs 2013; 14:02:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.