Şimdi Ara

Amerika vizesi hakkında acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, 2023 Work and Travel programına ocak ayında kaydolmuş ve vize ücreti dahil bütün parayı yatırmıştım. Daha sonra bilenler vardır 2023 J1 vizesi için açılan randevu sayısı talebi karşılamadı ve yaklaşık 5bin kişi wat için vizesini Türkiye'den alamadı. Red yeme ihtimalim olduğu için yurt dışına çıkıp şansımı denemek istemedim ve 2024 wat için hakkımı kullanırım diye düşünerek programdan şubat ayı başında ayrıldım. Ancak Türk lirasının inanılmaz değersiz olması 2024 yılı WaT programının da -Ağustos 2023- yaklaşık 140 bin tylye yaklaşması sonucu programa katılmaktan vazgeçtim. Daha önce yurtdışına çıkmadığım için vize konusunda hiçbir bilgim yok maalesef. Şimdi öğrendiğim kadarıyla ödenen Amerika vizesi ücreti olan 160 dolar hiçbir şekilde iade olmuyor ancak 1 sene içerisinde kullanılabiliyormuş. Bilen arkadaşlara sorum şu; 10 senelik turist vizesi olan B2 ye başvurabiliyor muyum? Başvurabiliyorsam şartlar nedir? ve J1 için hazırlanan ds-160 belgesi değiştirmem gerekiyor sanırım o işlemi nasıl yapacağım? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasulku -- 13 Ağustos 2023; 17:44:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yeşilkartforum a bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.