hocam merhaba ben greencard başvurusu için araştırma yaptım ama galiba kaçırdık başvuruları :( bir şey soracağım greencard için firmalar varmış yardım ediyorlarmış parayla falan çünkü başvuranların %70inin evrak eksikliğinden ondan bundan eliyorlarmış. Sizce firmalara gerek var mı yoksa iq seviyesi normal düzeyde olan bir insan yapar mı tek başına bu işlemleri eksiksiz |
Amerika'ya Kaçmak (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Adam çözüm sunmamış ki yazıda. F1 vizesi var öğrenci statüsünde çalışma izni yok bir şey yok. Bi de çocuk yapmış bi umut ordan bir şey çıkar diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerek yok firmalara. Bem hiçbir şey bilmiyordum, yeşilkartforum var orada nasıl yapılacağı yazıyor, oraya bakarak yaptım. Kendi belgelerimi kendim hazırlayıp gönderdim ve onaylandı.
Ayrıca herhangi bir yerde takılsan adamlar hemen yardım ediyor. Para versen böyle hizmet alamazsın o derece iyi bir forum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Süper teşekkür ederim galiba 2023 için başvurular bu sene sonunda kayıt alınacak ona katılabilirim.
-
Bol şans hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: insafsızherifSüper teşekkür ederim galiba 2023 için başvurular bu sene sonunda kayıt alınacak ona katılabilirim.
1 Ekim'de bir başvuru vardı sanırım. Bana da haber verirseniz çok sevinirim hocam.
up
-
-
Dediği her seyi bizzat yaşıyorum
Trde birinin yapacağı en büyük atılım trden gitmektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı dertler devam maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X