Şimdi Ara

Amerikada Çalışıp Burda Yatırım Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ve bir arkadaşım Amerikada çalışıp biriken parayla orda üniversite bitirmek ve birikim yapıp burda yatırım yapma planımız var. Fakat bunların hepsi için greencard. Greencard'ı nasıl alabiliriz sizce? Bizim aklımızda turist vizesiyle gidip evlenmek var doğru bir kararmı dersiniz 1-2 ay içinde evlenecek birini bulabilirmiyiz? Başka bildiğiniz yöntem varsa yazarmısınız? ve sizce doğru bir kararmı?

• kardes amerika sinirina girince saga bakıyorsun orda evlenmek isteyenler dizilmis zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankabirdu A kullanıcısına yanıt
    19-20 yasındakiler içinde geçerlimi bu :D
  • duyduğuma göre orda evlenicek kızlar salıncakta sallanıyormuş.
    Amerikada Çalışıp Burda Yatırım Yapmak

gidiyormuşsun hemen dibine önce tak tak tak knocking on the door yapıyormuşsun sonra please marry me diyormuşsun.
    ardından gelsin green yellow purple card.
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Dul ve 30 yaş üstü kadınların genç aradığını biliyorum. Oraya gidince 1-2 ay içinde bulabilirmiyim orasını kesinleştirmek istiyorum
  • beyzehade kullanıcısına yanıt
    kımon men. sıtap dcrimin. nobody gonna meri yuğ. dis is şeym en bulşit. dis is rili veri bullşid aydia
  • Kardeşim evlenebilecek birini bulduysan evlen gitsin düşünme bile . Eğer kadin senden 30 yaş büyük değilse , uyuşturucu bağımlısı değilse , suclu değilse ister turist ister öğrenci her turlü vizeyle evlenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdaki evlen diyenleri dinleme hayatini karartma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dolar'la zor be liseli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.