Şimdi Ara

Amerikada laptop fiyatları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkdaşım haftaya Amerika'ya gidiyor ondan laptop istiyecegim fakat fiyat karşılaştırması yapmak istiyorum. internette uygun fiyatlı laptop satan amerikan sitesi varmı bildiginiz? fiyat farkı fazla degilse burdan alacagım..www.bestbuy.com fiyat olarak uygun gibi geldi ama orda baktıgım model yok. Sony vaio cr serisi white yada gold olacak kesinlikle.

• sony vaio Su anda Sadece CR-590 Satior hepsinin fiyatlari ayni. 1169 Dolar Arti Tax (Her eyalete gore degisir) Yardimci olabildiysem ne guzel. Saygilar
  • http://www.buydig.com/shop/home.aspx boyle bir sitede var americada best buy yeterince yaygin istersen buraya da bir bak belki ,isine yarayabilir
  • en kralı 1000-1500 usd

• eyalete göre degişiyor demek

quote:

Orjinalden alıntı: gLam

sony vaio Su anda Sadece CR-590 Satior hepsinin fiyatlari ayni. 1169 Dolar Arti Tax (Her eyalete gore degisir) Yardimci olabildiysem ne guzel. Saygilar
  • circuitcitiy ve bestbuy in internet sitesindeki fiyatlarla magazasindaki fiyatlar arasinda fark olabiliyor.
    elbetteki magaza fiyatlari dusuk oluyor.
    sebebi de gunluk yada haftalik indirimlerin sitedeki fiyatlara yansitilmamasi.
    yani internetten alisveris karli olmayabilir.
  • teşekkürler arkdaşlar.
    dediğiniz gibi o sitelerde sabit bir fiyat olmuyor. Alacağım zaman kampanya bulabilirsem öyle almaya çalışacağım. bestbuy gibi siteler de genellikle eski model satıyolar (533 mhz işlemcili) o bakımdan fiyatları biraz uygun, stok eritme amaçlı yapılan düşük kar marjlı satışlar. (centrino2'nin çıkmış olması nedeniyle sanırsam)

Bnm için performans fazla önemli değil sadece internet film muzik için kullanacagım. Vaio CR serisi çok hoşuma gitti, burdan ucuz bir model alayım demiştim aslında fakat İstanbul Bilişim sağolsun sitesine milyon tane model koymuş hepsine de "satın al" seçenegi eklemiş fakat ellerinde 2 model var yetkili arkadaş da sağolsun kopyala yapıştırdan başka birşey yapmadı, 3üncü mailin sonunda anladım sorumun cevabını (hala emin degilim) telefonla sorsaydın diyorsanız, en başta onu yaptım ztn 4596 kez aradım ama meşgul

Aynı durum da olan arkdaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum:
    Eger CR serisi düşünüyorlarsa (ben o modeli araştırdım), en uygun "internet fiyatı"www.sony.com da. ordan configuration ayarları var istediği işlemciyi, hardiski, rami, rengi seçip sipariş verebiliyorsunuz. Eger magazadan ayarlayamazsam burdan almayı düşünüyorum.Fazla önemli bişey degil ama burdan alırsanız üstüne "engraving" yaptırabiliyorsunuz. Fiyatlar diger internet magazalarından uygun: 1000$'a vergiler dahil (New York) penryn işlemcili model alınabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım resmen benım sorumu acmıssın :)

yanlız ben bırsey daha soracam

Amerıkadan aldıgımız laptopın faturasını burada kullanabılırmıyız sırkette ? hıc yapan varmı ?
  • siteye baktimda yuhh diyorum adamlar 800 dolara son model laptop satiyor 4gb ram 512 ekran kari 250gb hard disk
    burda almaya kalksan 2.5milyardan asagi alamiyorsun
  • arkadaslar bende amerikadan arkadasa aldırmayı düşündüğüm bi sony var

fiyat farkı garanti ve diğer özellikleri de göz önüne alırsanız siz ne yapardınız görüşlerinizi paylaşırsanız sewinirim

waio bu

http://www.directron.com/vgnfz340ebr.html

şimdiden tesekkürler
  • FZ için o fiyat çok bence. daha doğrusu "refurbished" olduğu için çok.. O bilgisayar eski ztn. Getirtmişken en az t8100 işlemcili bişey getirt.(bence) 16.4 düşünürsen FW al kesinlikle.
  • FZ mi kaldi arkadaslar! Hem o sitedeki FZ340E Refurbished. Alinmaz.
    FW serisi cikti onlardan alin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeolun -- 22 Ağustos 2008; 17:52:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

FZ mi kaldi arkadaslar! Hem o sitedeki FZ340E Refurbished. Alinmaz.
    FW serisi cikti onlardan alin bence..

• Amerika ile türkiyedeki bilgisayarlar arasında önemli bir fiyat farkı vardır bundan emin olabilirsin
  • evet arkadaslar bende americadan laptop almayi dusunyom ben su anda amerikadayim. ve burdan arastiriyorum ama kendime gore bi laptop bulamadim..
    ben muhendislik okuyorum ve oyun oynamayi sewiyorum. ama sony bunun icin pek bisi yapmiyoo.. bi fw serisinin ekran karti biraz eii bunlar icin geri kalanbir cogunun i gma x3100 kullanyoo o ekran kartida yetersiz gibi gozukyo bana.. ne alsam bilemedim... bu konuyu bilen varsa banada yardimci olsun sevinirm....
  • Süper tasarımları ile Sony FW serisi çıktı arkadaşlar bu modeller varken kim FZ serisine bakar.....Arkadaşlar..
  • ben fw 11zu aldim ama ar serisinin zu ile biten modellerine bir bakin bence!!!
    ayrica henüz sadece amerikada var diye biliyorum..
  • ABD'deki sony mağazalarından da, sony.com'daki gibi özellik belirlenerek laptop alınabiliyor mu?
    yani online değil de direkt mağazaya gidip.
    bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.