Yakında Amerikaya gideceğim ve bb almayı düşünüyorum
bold 9000 ve 9700 fiyatları ne kadardır bilen varmı ?
Ve bu 2 model arasında ne gibi farklar var 9000 daha eskı ama bana daha güzel geliyor özellik bakımından ne farklar var ?
Birde oradan alıp buraya getirince iphone gibi versionları kırmak falan gerekmıyor değil mi hattını takıyorsun pasaporta kayıt ettiriyorsun başka birşey gerekiyor mu unlock vs. ??
Teşekkürler....
amerika'dan alacaksan 9650 almanı öneririm. 9700'da yeni çıkacak yazılım için hafiza yetmiyor. bu yüzden birçok kullanıcı pişman olacak aldığına. Ve yakın bir zamanda 9700a diye bir model çıkaracaklar ancak zamanı belli değil.
Yeni gelecek yazılım nasıl birşey olacak ki yeni bir update gibi mi ? Birde 9650 yi ilk defa duydum sanırım Türkiyede yok
yeni model ne zaman cıkar hiç bir bilginiz yokmu acaba çünkü 2 temmuz - 30 temmuz a kadar Amerikada olacağım o zamana kadar cıkarsa alayım yenı modelini...
Birde ilk mesajımda soruma cevap verirseniz sevinirim Amerikadan alıp buraya getirince unlock problemi falan oluyormu her version güncellemesinde iphone gibi ??
Yokmu cevap verebilecek arkadaşlar falza zamanım yok, daha telefonumu satıcam
9700a modeli için bir çıkış tarihi yok muhtemelen os6 çıkmadan piyasaya çıkar ama os6'da yılan hikayesine döndü o yüzden net tarih belli değil. 9650 piyasaya çıktı eğer amerika'da operatör destekli modellerden alırsanız aimkilit olur. onun için alım yaparken mağaza yetkilisine danışın. ama simkilit varsada aldığınız telefonun bağlı olduğu operatörden simkilit kodunu temin edebilirsiniz.
9650 ile 9700 arasında birtek kapasite farkı mı var aslında 9000 almak istiyorum ama en küçük kapasite de onda var sanırım bu gelecek olan update cok mu önemli yanı ?
Birde şu sim kiliti olayını anlamadım e bay den alıcağım büyük ihtimal ordan alıncada sim kilitli mi olacak kontratla almayacağım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme