Şimdi Ara

Amerikadan Beats Getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerika da bir tanıdığım oturuyo ve bana kargo yoluyla beats kulaklık yollasa Türkiye'ye geldiği zaman sıkıntı yaratır mı yoksa sıkıntısız bir şekilde evime teslim edilir mi

• yok mu cevap vericek yardım edicek biri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souljaz

Arkadaşlar Amerika da bir tanıdığım oturuyo ve bana kargo yoluyla beats kulaklık yollasa Türkiye'ye geldiği zaman sıkıntı yaratır mı yoksa sıkıntısız bir şekilde evime teslim edilir mi

70 Eurodan fazlasına gümrük alınıyor diye biliyorum ama biraz daha az da olabilir.
  • hediye olarak yollarsa bir sıkınıt yok yada paketin içinde başka birşeyin yanında yollarsada sıkıntı yok
  • hediye olarak yolliycak yanina kiyafet felanda koydururum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

hediye olarak yollarsa bir sıkınıt yok yada paketin içinde başka birşeyin yanında yollarsada sıkıntı yok

Hediye de yollasalar takılabilir. Takılması durumunda da ciddi gümrük ödenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

hediye olarak yollarsa bir sıkınıt yok yada paketin içinde başka birşeyin yanında yollarsada sıkıntı yok

Hediye de yollasalar takılabilir. Takılması durumunda da ciddi gümrük ödenir.

o zaman tek çare Türkiyeden almak yada gelirken kutusu filan açık şekilde getirsinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Yurt dışından PS5 getirmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani onlar türkiye'ye gelmiyor kargo ile yollıycak aldırsam kutusu açık yollasa kutusunu göndermesin önemli değil sadece kulaklık gelsin gene mi sorun olur :D vay anasını ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souljaz

Arkadaşlar Amerika da bir tanıdığım oturuyo ve bana kargo yoluyla beats kulaklık yollasa Türkiye'ye geldiği zaman sıkıntı yaratır mı yoksa sıkıntısız bir şekilde evime teslim edilir mi

Hocam ep630 yada cx200 işini görür eminim ben şuan One X'de ep630 kullanıyorum inanın beatsı aratmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.