Bildirim
Amerikadan gelen FM li mp3 player türkiyede radyoda sorun yaşatır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fm bandı türkiye'de de olduğuna göre çalışır tabi niye çalışmasın.standartır zaten bu. -
yaşatmaz hiçbir problem olmaz, fm bandı frekans olarak dünyanın her yerinde aynıdır. -
ben aldım yaşatmıyor..
Çünkü radyo özelliğinde USA, Japan, Bir de İnternational diye seçenek oluyor..
İnternational bizim kullandığımız freakans oluyor.. o yüzden için rahat olsun..gayet güzel çalışıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: xlynx3
ben aldım yaşatmıyor..
Çünkü radyo özelliğinde USA, Japan, Bir de İnternational diye seçenek oluyor..
İnternational bizim kullandığımız freakans oluyor.. o yüzden için rahat olsun..gayet güzel çalışıyor..
Hangi mp3 player'ı aldın amerikadan??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 29 Mayıs 2005, 16:01:25 > -
bazı frekansları duyamayabilirsin. amerikadaki frekans aralığıyla türkiyedeki farklı. ama çok büyük bir ihtimalle ayarı falan vardır merak etme. yoksa bile çok yüksek veya çok alçak frekansları duyamazsın en fazla çok bişey farketmez. -
FM standarttır 87,5 - 108 MHz -
quote:
Orjinalden alıntı: cellmaster
FM standarttır 87,5 - 108 MHz
hayır değil. hiçmi hayatında adam gibi bi walkman(radyolu), radyo falan almadın? benim aldığım aiwa walkmanda(ki o zamana kadar bilmiyodum) japonya, amerika ve avrupa(international) için farklı ayarlar var. frekans aralığı ve değiştirme hassaslığı farkediyor. mesela japonyanınkiydi sanırım, biri 60 tam başlıyo 101'e falan kadar... -
yaw ben creative muvo tx fm, creative muvo slim ve creative zen micro kullandım hepsini de amerikadan getirttim ve hepsinde radyo çalışıyo.. creative ürünlerini dünya çapında kullanılabilecek şekilde yapıyo..diyelim bi seyahate falan çıktın radyo çekiyo tüm dünyada..
radyo menüsünde international seçeneği bizim kullandığımız freakanslarla aynı 87.5-108 mi öyle bşi işte..
bir de amerika için secenek var USA bi de ayreten Japan var..
Özetin özeti: rahatlıkla her yerde radyoyu kullanabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlynx3 -- 29 Mayıs 2005, 19:19:21 > -
Sorun yaşarsın Türkiyenin elektrikleri sık sık kesilir şatj edemezsin mesela -
eyvallah dostlarım çok yardımcı oldunuz artık gönul rahatlıgıyla alabilirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonum düştü ekran rengi bozuldu
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor nedenleri
- samsung duos tuşlu telefon ses yükseltme
- redmi note 11 pro imei atma kodu
- iphone boyutları
- gök gürültüsü
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- gprs nedir
- telefonda ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X